Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Sposób na Alko(n)maty << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8464 dni

Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 19:27
Jest to nei sprawiedliwe i chamskieto co wyprawia ochrona podczas meczu Polski. Mojego kuzyna-17 letniego kibica, który wypił godzinę przed wejsciem z nami piwo w pubie poprosili do kontroli i wykazało im 0.8 promila i KLON notabene dwa razy większy od niego beszczelnei i chamsko zaczął go prowadizc w strone bramy!! Oczywisice moja interwncja i innych ludzi nie pomogła-zostałem jeszce zastraszony że i ja moge zostać wyrzucony.Kpina! Chyba nie ma nic złego aby wyypić z kumpla mi piwko w pubie kulturalnie(niekiedy mecz Pogoni jest okazją do spotkania paczki przyjaciół po zalatanym weekendzie) a oni w szpoki się bawią.

Dlatego ciekawi mnie jedno-jakie sposoby na "aloniki" znają kibice. Bo "baloniki" nie są obiektywme i mogą skrzywdzić normalnych ludzi.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
BaTmAn Co.
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 19:41
Proponuje zapytanie tylko nie wiem do kogo czy te alkomaty mają wogóle atesty?? bo po jednym piwie wypitym godzine przed dmuchaniem nie ma mowy o wskazaniu 0,8 promila chyba, że u jakiegoś dzieciaka.

Czasem pomaga mocna owocowa guma lub chrupki "flipsy", ja osobiście testowałem u kuzyna metode z flipsami i musze przyznać, że działa ( do 2 piwa potem zawodzi )po wpierdzieleniu paczki nic nie wychodzi.

Z gumą do żucia jeszcze nie testowałem...

BaTmAn Co.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 19:50
Dlatego ciekawi mnie jedno-jakie sposoby na "aloniki" znają kibice. Bo
> "baloniki" nie są obiektywme i mogą skrzywdzić normalnych ludzi.

A mam pytanko, czy twoj koles zarzadal nowego ustnika?? Mi sie udalo mala sciema wybronic od dmuchania. a wypilem troszke wiecej. Ale przesada z tym dmuchaniem czy kazdy osobnik miejacy troszke wiecej niz 0,5 promila odrazu jest niebezpieczny dla otoczenia?? Wczoraj ochrona dysponowala lepszym sprzetem niz ostanio, ale mimo to sam bylem swiatkiem jak alkomat nie wytrzymal dmuchania i po prostu sie popsul.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-30 19:51]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 20:27
Rozbraja mnie ta kontrola alkomatami.... przechodze przez bramke i sie mnie pytają "czy jest pan trzeżwy" a ja mówie ironicznie że "jestem zalany w trzy dupy" to cos mi zaczął pierdolic o promilach ale nie musialem dmuchać . Obok mnie przechodzilo trzech starszych pikników, na pierwszy rzut oka było widać że są po kieliszkach albo po bełcie,zioneło od nich alkoholem na kilka metrów i jakoś oni nie musieli dmuchać :/ ....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 21:06
mnie to tylko rozjebalo najbardziej jak ktos rzucil na boisko race w pierwszej polowie i sie serpentyny podpalilya a te ciolki z Alkonu zaczeli je nieudolnie gasic noga ...a notabene GASNICA byla krok obok ale coz za duzo to od nich nie mozemy wymagac........ ja tam do piwka zjadlem kielbaski i jakos sie udalo wejsc:)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 21:39
ale na meczu Polski chyba Alkonu nie było? tylko ochrona z PZPN czy cos takiego, moge sie mylić ale odrazu było widać ze to nei nasz Alkon.. chyba :P oni wogle jacyś tępi wszedłem z plecakiem pełnym serpentyn i sprawdzili wyłącznie zawartość placeka a moich kumpli wogle nie sprawdzali...

a to z gaszeniem serpentyn było za mocne :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8464 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 21:53
To był Alkon wymiezany z warszaską firmą która przejeła "kontrolę" na czas Polski... Paru kolesi było wśród nich.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Jamajka
Kibic
Na forum od 7947 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 21:54
Z alkomatami to troche gliny przesadzaly,kolejki się tworzyły, atest alomaty niestety maja :( .Sam widziałem jak jeden koles powiedział, że nie bedzie dmuchał i odrazu wyszedł(bo po co miał czekac w kolejce do balonika? :D ) .A całe to zamieszani z powodu paru kolesi co niepotrafią się zachowywać na meczu,to tak jak po zadymie w Gdyni,paru sie bawiło a teraz większość cierpi.

<lol2>
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 30/05/2004 23:49
> oni wogle
> jacyś tępi wszedłem z plecakiem pełnym serpentyn i sprawdzili wyłącznie
> zawartość placeka a moich kumpli wogle nie sprawdzali...

ty tylko nie tępi bo niektórzy serio mocno charowali i nie kazdy mial wplyw na innych :)

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 8039 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 31/05/2004 00:57

> a całe to zamieszani z powodu paru kolesi co niepotrafią się zachowywać na
> meczu,to tak jak po zadymie w Gdyni,paru sie bawiło a teraz większość cierpi.

Cierpisz??

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 31/05/2004 10:45
> A całe to zamieszani z powodu paru kolesi co niepotrafią się zachowywać na
> meczu,to tak jak po zadymie w Gdyni,paru sie bawiło a teraz większość cierpi.

Popierwsze nie w Gdyni a w Szczecinie po meczu z Jagiellonia. Po drugie byles chociaz na meczu w Gdyni, ze takie sondy wydajesz. Tam byla pewna specyficzna sytuacja... a zreszta co bede sie wdawal w dyskusje z osoba, ktorej pewno tam nie bylo. [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-31 17:11]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Steryd
Kibic
Na forum od 8866 dni

**

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 31/05/2004 15:52
W radiu pewnie opisali to dramatycznie :)

1948
Szymek
Kibic
Na forum od 8620 dni

Odp: Sposób na Alko(n)maty - 31/05/2004 16:32
Mi to kurwa sie nie podoba. Jakim cudem nas - kibicow sprawdzaja, a VIPow nie! Co to kurwa (sorry za bluzgi) rowni i ROWNIEJSI? Albo jedziemy z wszystkimi rowno, albo huj. Acha oczywiscie pierwszy na ogien niech leci BARANOWSKI i problem z muzykamamy rozwiazany.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772509565 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005