| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Po bialymstoku... - 17/05/2004 17:26
Wlasnie wrocilem z komendy gdzie psy przedstawily mi zazut zaklocania porzadku na stadionie itd ponoc wszystkim co byli w bialymstoku bedzie postawiony taki sam zarzut niezle sie chopaki wzieli acha szukali jakiegoz ziomka co pokazal dupe psom jak robili zdjecia nawet niezle to wygladalo ktos tez dostal takie wzwanko?
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Po bialymstoku... - 17/05/2004 17:41
No to sie zaczelo ...Wiem, ze kibicom Legii(wiem na 100% o 2 takich przypadkach),ktorzy byli z nami w Bialymstoku rowniez przedstawiono podobne zarzuty...Ostro...buheheh
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Po bialymstoku... - 17/05/2004 18:47
a nie przesłuchiwał Cie niejaki Fan57? [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-05-17 18:48]
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Po bialymstoku... - 18/05/2004 13:06
> mogą nam naskoczyć jak by coś mieli to już dawno by była jakaś afera a oni nawet
> dobrej foty nbie mają
No moga naskoczyc, oj moga... ael tylko te blondyny z pocaigu do Gdyni Niebieskim sie nudzi bo nie maja co do robty wiecwzywaja.. ciekawe czy 10-13 latkow tez wezwa na przesluchanie...hahah!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Po bialymstoku... - 26/08/2004 19:56
Już prawie roczek minoł a ja wczoraj dostałem wezwanko na komende byłem dzisiaj no i teraz czeka mnie wyjazd do białego na sprawe :-) Był już ktoś na tym zadupiu w sądzie?
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|