Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Młyn << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Król Lew
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7968 dni

Odp: Młyn - 09/05/2004 14:21
Mam pytanko. Na chuj śpiewacie " Zawsze i wszędzie..." to ich tylko prowokuje i są skutki, że wszyscy polecą bo jakis debil z alkonu sie przyjebał, do kibica, że pije se piwo. A jak juz policja wchodzi na Młyn to wszyscy cicho. Śpiewajcie jak wejda na Młyn, a nie jak wyjda. Ale ogulnie dobrze. Nie prowokujcie ich to bez sensu.

Steryd
Kibic
Na forum od 8866 dni

**

Odp: Młyn - 09/05/2004 17:27
> Jak niemasz biletu na 11 lub 12 to poprostu prosisz kogos z gornych rzedow zeby
> dal ci bilet co za problem ?.

Nikogo nie trzeba prosic.
Mowisz, ze chcesz pospiewac i bez problemu Cie wpuszcza.

1948
k7
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Młyn - 09/05/2004 17:31
Przychylam się do tego żeby nie wpuszczać młodych na 12.
Najbardziej jednak wkurzają mnie pikniki. Wpadnie taki na 12 i siedzi jak kołek. Na meczu z Jagą w lewym górnym rogu(z perspektywy kibica) siedziały jakieś niedoroby. ale nie tylko siedziały , co gorsza nawet się im śpiewac nie chciało(i to sporo tych nidorobów).
Ja jestem dziewczyną i cały mecz stoje i krzycze az mnie później gardło boli a oni sobie kurde siedzą! Nie jestem ze Szczecina ale sie tu ucze. Na mecze chodzę bo kocham Pogoń i kocham kibicować. Byłam już na kilku sektorach ale wybrałam 12 bo tam jest tylko prawdziwe kibicowanie. I strasznie nie podobają mi sie małolaty z trąbkami i pikniki.
P.S.Jeżeli ktoś ma jakieś dojścia to mógłby załatwić jakieś zakazy wstępu dla pikników i małolatów:) <==było by coś takiego mozliwe??
A tak na serio to może jakieś ulotki i plakaty na mieście mówiące o tym że małolaty i pikniki nie będą mile widziane na 12 i że zapraszamy osoby gotowe do ciągłego dopingu.

powrot prawowitego wlasciciela konta:D
Adriano
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: Młyn - 09/05/2004 17:51
To raczej niemożliwe ! Nie ma reguły ...są niektórzy małolaci dopingujący niekiedy lepiej niz starsi. Ale naprawde żenujące jest jak takie gnojki spiewają teksty w stylu "Jebac Policje" !

P.S. A faktycznie dużo pikników w lewym górnym rogu ! Nawet szlików im się podnosić nie chciało!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Zieny
Kibic
Na forum od 7988 dni

Odp: Młyn - 09/05/2004 18:37
czemu kibice z innych sektorów nie śpiewają razem z młynem tylko coś innego i potem chujowo wychodzi to a jak zaśpiewają to nierówno.trzeba by coś z tym zrobić jakąs akcję przeprowadzić.

Łobez zawsze z Pogonią
L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Młyn - 09/05/2004 19:04
Ale ja musze jedno powiedziec ,kiedy z piekla poszli pobioegac z policja to nie mial kto prowadic dopingu,ale dzieki calemu rzedowi na sektorze 6 (polowa sektory bodajrze 14rzad) to byla by stypa a tak oni ciagli za jezyki piknikow:)

MW'03
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Młyn - 09/05/2004 19:21
Nie kazdy kto nie spiewa jest piknikiem lub malolatem wiele osob poprostu sobie stoi lub siedzi i obserwuje co sie dzieje a spiewaja np na wyjazdach .

Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Młyn - 09/05/2004 20:55

Nikogo nie trzeba prosic.
Mowisz, ze chcesz
> pospiewac i bez problemu Cie wpuszcza.

dobra zjebalem nastepnym razem bede sie rozpychal ;)

co do dopingu musze powiedzec ze z 9 nie wygladalo to wcale tak zle, oczywiscie zawsze moze byc lepiej, nawet na 9 bylo kilkadziesiat osob co spiewalo dolaczajac sie do mlynu.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ARO
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Młyn - 09/05/2004 22:09
> Nie kazdy kto nie spiewa jest piknikiem lub malolatem wiele osob poprostu sobie
> stoi lub siedzi i obserwuje co sie dzieje a spiewaja np na wyjazdach .

:-)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772509570 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005