| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Wisła 1:6!!!!!! - 24/04/2004 11:11
bardzo dobrze Wisła pokazała klasę. Dobrze niech kończy się era groclinu i spada z ekstraklasy, tutaj nie ma miejsca dla takich wioch.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Groclin - Wisła 1:6!!!!!! - 24/04/2004 11:16
ze skrótu meczu wklejonego przez Boborka wynika że Majdan grał dobrze,
a może mi ktoś powiedzieć czy Majdan jest pierszym bramkarzem czy jest tylko zmiennikiem?
ps. ide poszukać noty wystawionej dla Majdana za ten mecz
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Wisła 1:6!!!!!! - 24/04/2004 12:29
Wisełka wygrała ze słabiutkim obecnie Groclinem i nagle wszyscy orgazmu dostali...wynik rzeczywiście jest imponujący i Wisła mistrza w tym sezonie zdobędzie...ale LM to dla nich nadal za wysokie progi...Frankowski wejdzie na stałe do składu to Gorawski straci formę...Uche w czerwcu znów będzie kombinował jak z Polski uciec...i skończy się znów jedynie na nadziejech...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Wisła 1:6!!!!!! - 25/04/2004 05:00
> (Bramki z tej kolejki pierwszej ligi będą w poniedziałek o 20.50. na Canale+ premium.
> Zgodnie z umową z PZPN ten program jest odkodowany, więc bedziecie mogli sami zobaczyć ).
Czy "Canal+ Premium" to to samo co "Canal+ Biały"? Pytam, bo kanału "Premium" nie ma na liście stacji w mojej kablówce (UPC), jest tylko C+ biały, żółty i niebieski, a z chęcią obejrzałbym brameczki...
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Wisła 1:6!!!!!! - 25/04/2004 10:48
Dobrze sie stało. Takie wioski w 1 lidze jak Grodzisk, Wronki, Łeczna, Polkowice, Nowy Dwór itd. to wstyd i hańba. Mecze z udziałem takich ekip nie wzbudzają żadnych emocji wśród kibiców w całym kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Wisła 1:6!!!!!! - 25/04/2004 13:45
> > (Bramki z tej kolejki pierwszej ligi będą w poniedziałek o 20.50. na Canale+
> premium.
> Zgodnie z umową z PZPN ten program jest odkodowany, więc bedziecie mogli sami
> zobaczyć ).
Czy "Canal+ Premium" to to samo co "Canal+ Biały"? Pytam, bo
> kanału "Premium" nie ma na liście stacji w mojej kablówce (UPC), jest tylko C+
> biały, żółty i niebieski, a z chęcią obejrzałbym brameczki...
Canał+ Premium to to samo co Canal+ Biały a tak pozatym to w poniedziałek po kurierze na TVP3, który jest o 22.30 są niektóre bramkki z II ligi (ale tylko z 3 wybranych meczy )
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-