| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 16/05/2004 21:26
> > jeśli takowa sytuacja przydarzy się kiedykolwiek a mnie nie będzie
> na forum walcie szybko na gg(numer w profilu) wtedy sprawa zostanie załatwiona
> szybciej
nie beda mieli okazji zdobyc twoj numer z profilu ;]
czyli zmusza to każdego użytkownika forum do wpisania mojego numeru do swojej listy!!
w końcu jesteśmy jedną wielką rodziną
|
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 16/05/2004 22:23
Kto oglądał dziś na TVN pod napięciem ? Było o naszym stadionie że jest bezpiecznie i że od dawna nie było tu zadnej zadymy, o meczu z Jagą ani słowa . Pochwalono pomysł z alkomatami. Pokazano poraz wtóry ustawkę Arki z Legią (TVN ma chyba tylko tą kasetą .). TVN jest jedną z bardziej jak nie najbardziej wychwalającą POLICJĘ stacją. H.W.W.P. H.W.D.TVN.
ZAWSZE I WSZĘDZIE POLICJA JEBANA BĘDZIE!!!
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 16/05/2004 22:30
> Kto oglądał dziś na TVN pod napięciem ? Było o naszym stadionie że jest
> bezpiecznie i że od dawna nie było tu zadnej zadymy, o meczu z Jagą ani słowa .
> Pochwalono pomysł z alkomatami. Pokazano poraz wtóry ustawkę Arki z Legią (TVN
> ma chyba tylko tą kasetą .). TVN jest jedną z bardziej jak nie najbardziej
> wychwalającą POLICJĘ stacją. H.W.W.P. H.W.D.TVN.
ZAWSZE I WSZĘDZIE POLICJA
> JEBANA BĘDZIE!!!
hehe dobre to bylo rzeczywsicie ja nie moge z TVN-u oni ze wszystkiego robia afere......chociaz raz mogli by pokazac jakis pozytyw kibicowania anie tylko wciaz odgrzewany co jakis czas temat ZADYM
a i podczas relacji z Papricany w tym programie widac bylo pieknie odmalowany płot w naszych barwach przez jechowych
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 16/05/2004 23:27
P.S.
jeśli takowa sytuacja przydarzy się kiedykolwiek a mnie nie będzie
> na forum walcie szybko na gg(numer w profilu) wtedy sprawa zostanie załatwiona
> szybciej
jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
tzn. tą opcją też próbowalismy rozwiązać sprawę ale byliście niedostepni na gg
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 00:48
Mam problem z gadu-gadu od kiedy tylko przesiadłem sie z Win Me na XP Professional g-g mi po prostu nie działa jak zainstaluje jest wszystko o.k. ale jak tylko wyłączę kompa to po ponownym włączeniu mam tylko różowe tło może wam też się tak zdarzało a jeśli tak to może wiecie co na to można poradzić(patch jakiś czy cóś)
PS
Uruchomienie w trybie zgodności wg instrukcji na stronie głównej g-g nic nie daje
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 01:16
tez juz od dawien dawna pier.... sie z tym GG ... ale wlasnie ostatnio ustawilem zgodność i działa poprawnie Proponuje ci zainstalowac GG na inny dysk np. jak miales na C to na D ... bo bynajmniej u mnie GG zawsze zostawialo jakies ustawienia... a jesli nie uda CI sie nic zrobic to probonuje Tlena lub zainstalowanie WinXP SP2
|
Po życia kres!
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 11:37
> tez juz od dawien dawna pier.... sie z tym GG ... ale wlasnie ostatnio ustawilem zgodność i działa poprawnie Proponuje ci zainstalowac GG na inny dysk np. jak miales na C to na D ... bo bynajmniej u mnie GG zawsze zostawialo jakies ustawienia... a jesli nie uda CI sie nic zrobic to probonuje Tlena lub zainstalowanie WinXP SP2 
Z tlenem też próbowałem i przez tlen potrafi sie nieraz godzinami łączyć z serwerem g-g a SP2 nie mogę zainstalować bo nie mam nawet SP1 z przyczyn wiadomych.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 13:06
> Mam problem z gadu-gadu od kiedy tylko przesiadłem sie z Win Me na XP Professional g-g mi po prostu nie działa jak zainstaluje jest wszystko o.k. ale jak tylko wyłączę kompa to po ponownym włączeniu mam tylko różowe tło może wam też się tak zdarzało a jeśli tak to może wiecie co na to można poradzić(patch jakiś czy cóś)
> PS
> Uruchomienie w trybie zgodności wg instrukcji na stronie głównej g-g nic nie daje 
przeczytaj
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 13:18
Na razie zainstalowałem komunikator tlena i działa g-g ale jak długo to zobaczę zresztą mam już dość komopa i wiecznej walki z wirusami trojanami błędami systemowymi sterownikami zawiechami itp. itd. zbieram kasę na PS2 a kompa będę miał tylko do odwiedzania Pogońonline
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 14:21
> > A ja mam pytanko , czy grywa może ktoś w gierke American Army ? Może jakaś ustawka na którymś servie 
>
> ta gra jest dostepna dla wszytskich jest na stronie
> americanarmy 
ile czekaliscie po rejstracji na kod co wysylaja na maila? bo wczoraj mnie napadlo na gierke, sciagnalem, zainstalowalem i czekam i czekam od rana na kod do wlasnego konta, jakie zalorzylem...
|
Braci sie nie traci...
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 24/09/2004 15:34
> > > A ja mam pytanko , czy grywa może ktoś w gierke American Army ? Może jakaś ustawka na którymś servie 
> >
> > ta gra jest dostepna dla wszytskich jest na stronie
> > americanarmy 
>
> ile czekaliscie po rejstracji na kod co wysylaja na maila? bo wczoraj mnie napadlo na gierke, sciagnalem, zainstalowalem i czekam i czekam od rana na kod do wlasnego konta, jakie zalorzylem...
>
Kod dostaje sie odrazu , jak nie dostaniesz go po pięciu minutach od rejestracjii to znaczy że wybrałeś zły nick (ktoś go używa albo nie pasuje z innych względów ).Popróbuj z innymi nickami i powinno być dobrze.Ja musiałem nick przy rejestracjii zmieniać 5 razy aż wkoncu zaskoczyło
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Problemy/pytania nie zwiazane z forum... - 26/09/2004 22:30
> > > > A ja mam pytanko , czy grywa może ktoś w gierke American Army ? Może jakaś ustawka na którymś servie 
> > >
> > > ta gra jest dostepna dla wszytskich jest na stronie
> > > americanarmy 
> >
> > ile czekaliscie po rejstracji na kod co wysylaja na maila? bo wczoraj mnie napadlo na gierke, sciagnalem, zainstalowalem i czekam i czekam od rana na kod do wlasnego konta, jakie zalorzylem...
> >
>
> Kod dostaje sie odrazu , jak nie dostaniesz go po pięciu minutach od rejestracjii to znaczy że wybrałeś zły nick (ktoś go używa albo nie pasuje z innych względów ).Popróbuj z innymi nickami i powinno być dobrze.Ja musiałem nick przy rejestracjii zmieniać 5 razy aż wkoncu zaskoczyło 
no udalo mi sie zarejstrowac, raczej bezproblemowo tylko teraz mam malego zonka, bo czasami mi wyskakuje jakis error dziwny, a jak nie to, to zawsze po wyjsciu z gry mam pulpit i moge sobie klikac - nic nie dziala, zadna aplikacja, menu start - nic sie nie uruchamia, mial ktos cos takiego, co to za babol? :/
PS znacie jakies fajne polskie servery, ktos chetny do partyjki w AA? 
|
Braci sie nie traci...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7