| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Mały problem - 19/04/2004 15:25
Mam problem z CM 03/03(mam pirata) a mianowicie sciągnąlem do niego update'a Robi Robsona ( czy kogoś) po przekopiowaniu plików włączyłem CeeMa i dałem rozpoczynij nową grę a tu się w połowie wiesza moglibyscie coś do pomóc??
Z góry dzięki
|
|
|
|
|
Odp: Mały problem - 19/04/2004 15:55
> Mam problem z CM 03/03(mam pirata) a mianowicie sciągnąlem do niego update'a
> Robi Robsona ( czy kogoś) po przekopiowaniu plików włączyłem CeeMa i dałem
> rozpoczynij nową grę a tu się w połowie wiesza moglibyscie coś do pomóc??
> Z
> góry dzięki
Nie wiem jak Was - Forumowicze ale takie tematy to chyba lekka przesada. Zaraz ja wypale Temat w stylu: jestem młodą żoną - jak mężowi przygotować posiłek albo coś w tym stylu :-)
|
|
|
|
|
Odp: Mały problem - 19/04/2004 15:56
a poco sciagales ten update
ja mialem to samo i wolale zrezygnowac z tych plikow,jak juz tosciagam skiny i mam takie fajne pilczki po ktorych rozpakowaniu sa zdjecia pilkarzy(w tym naszej POGONI
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Mały problem - 19/04/2004 15:58
ale rzuc wiecej info. a masz najnowszego patcha pod tego update'a? bo update pod wersje 4.1.5 nie pojdzie na wersji 4.1.1, ani zadnej innej niz 4.1,5. jak chcesz dorwac patcha (z crackiem, bo masz pirata) polecam edonkeya. jesli o to chodzi, to daj znac. pzdr
ps. moge Tobie tego patcha wyslac na maila.
|
|
|
|
|
Odp: Mały problem - 19/04/2004 16:22
nie no ten temat to już przesada niedługo bądą tematy typu jak robić kupe a nie iść do toalety..... koniec panowie admini stworze temat na wzór ogórkowego tylko pod innym tytułem tj. " Problemy nie zwiazane z forum..." i chyba troche to przeciści wam forum pozdro YO !
niechciałbym też nic mowic ale temat tematu(masło maślane) troche erotyczny jest...... [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-04-19 19:45]
|
|
|
|
|
Odp: Mały problem - 19/04/2004 17:30
> ale rzuc wiecej info. a masz najnowszego patcha pod tego update'a? bo update pod
> wersje 4.1.5 nie pojdzie na wersji 4.1.1, ani zadnej innej niz 4.1,5. jak chcesz
> dorwac patcha (z crackiem, bo masz pirata) polecam edonkeya. jesli o to chodzi,
> to daj znac. pzdr
ps. moge Tobie tego patcha wyslac na maila. 
To jak byś mógł to wyslij [email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mały problem - 19/04/2004 18:30
przyznam sie szczerze, ze nie mialem takich problemow z cm. ale sprobuj metode wstrzasowa - reinstalke gry, bo skoro nowego update wrzucasz, to i tak w stare save'y raczej pomykac nie bedziesz. powodzenia
|
|
|
|
- 1
-
|