Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mały problem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kumaty Piknik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8236 dni

Mały problem - 19/04/2004 15:25
Mam problem z CM 03/03(mam pirata) a mianowicie sciągnąlem do niego update'a Robi Robsona ( czy kogoś) po przekopiowaniu plików włączyłem CeeMa i dałem rozpoczynij nową grę a tu się w połowie wiesza moglibyscie coś do pomóc??

Z góry dzięki

ARO
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Mały problem - 19/04/2004 15:55
> Mam problem z CM 03/03(mam pirata) a mianowicie sciągnąlem do niego update'a
> Robi Robsona ( czy kogoś) po przekopiowaniu plików włączyłem CeeMa i dałem
> rozpoczynij nową grę a tu się w połowie wiesza moglibyscie coś do pomóc??

> Z
> góry dzięki

Nie wiem jak Was - Forumowicze ale takie tematy to chyba lekka przesada. Zaraz ja wypale Temat w stylu: jestem młodą żoną - jak mężowi przygotować posiłek albo coś w tym stylu :-)

L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Mały problem - 19/04/2004 15:56
a poco sciagales ten update???
ja mialem to samo i wolale zrezygnowac z tych plikow,jak juz tosciagam skiny i mam takie fajne pilczki po ktorych rozpakowaniu sa zdjecia pilkarzy(w tym naszej POGONI:)

MW'03
mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Mały problem - 19/04/2004 15:58
ale rzuc wiecej info. a masz najnowszego patcha pod tego update'a? bo update pod wersje 4.1.5 nie pojdzie na wersji 4.1.1, ani zadnej innej niz 4.1,5. jak chcesz dorwac patcha (z crackiem, bo masz pirata) polecam edonkeya. jesli o to chodzi, to daj znac. pzdr

ps. moge Tobie tego patcha wyslac na maila. :)

ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Mały problem - 19/04/2004 16:22
nie no ten temat to już przesada niedługo bądą tematy typu jak robić kupe a nie iść do toalety..... koniec panowie admini stworze temat na wzór ogórkowego tylko pod innym tytułem tj. " Problemy nie zwiazane z forum..." i chyba troche to przeciści wam forum pozdro YO !
niechciałbym też nic mowic ale temat tematu(masło maślane) troche erotyczny jest...... [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-04-19 19:45]

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: Mały problem - 19/04/2004 17:30
> ale rzuc wiecej info. a masz najnowszego patcha pod tego update'a? bo update pod
> wersje 4.1.5 nie pojdzie na wersji 4.1.1, ani zadnej innej niz 4.1,5. jak chcesz
> dorwac patcha (z crackiem, bo masz pirata) polecam edonkeya. jesli o to chodzi,
> to daj znac. pzdr

ps. moge Tobie tego patcha wyslac na maila. :)

To jak byś mógł to wyslij [email protected]

Qcu
Kibic
Na forum od 8452 dni

**

Odp: Mały problem - 19/04/2004 17:33
> To jak byś mógł to wyslij [email protected]

Ja patche sciagam normalnie ze stronek o cmie (np. www.cm4.pl) Do tego patcha bedziesz potrzebowal tez odpowiedniego cracka... polecam www.gamecopyworld.com

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: Mały problem - 19/04/2004 18:06
Zrobiłem jak kazaliscie ale podczas tworzenia gry wyskakuje coś i jest tam napisane coś w tym stylu ' Failed tactics load 4-3-2-1dk." :(

mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Mały problem - 19/04/2004 18:30
przyznam sie szczerze, ze nie mialem takich problemow z cm. ale sprobuj metode wstrzasowa - reinstalke gry, bo skoro nowego update wrzucasz, to i tak w stare save'y raczej pomykac nie bedziesz. powodzenia ;)

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772514617 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005