Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 00:33
Byłem za Adamkiem, ale tak jakoś po walce zrobiło mi się szkoda Andrzeja. To koniec pewnej ery. Ale Andrew jest jak Jason i mam nadzieje że jeszcze wróci!
A Bowe? Ten człowiek w swoim stanie nie powinien w ogóle mieć licencji. Zresztą oglądanie dwóch starych bardzo niesprawnych ludzi byłoby po prostu smutne niczym Okruchy Życia na TVP1. Lubie Andrzeja i lubie Big Daddyego dlatego nie chce już nigdy oglądać ich w ringu. Zresztą to by się nie sprzedało (no chyba że w niemczech bo oni walki trupów i teatrzyki są w stanie łyknąć byle były pióra w dupie, hymny na skrzypeczkach i inne tego typu gówna)
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 02:07
Jako chyba z nielicznych tu wypowiem się tak. Jako "stara szkoła" doceniam wyczyny Gołoty od komórki na głowie po ciosy w jaja. Doceniam również Adamka (choć skur******* górali nie trawie) za determinację, wejscie do wagi ciężkiej. Przed walka nie kibicowałem zbytnio nikomu, bo jak kibicować w bratobójczym pojedynku. Byłem człowiekiem na luzie ale ostatnia forsę postawił bym na Adamka. Jednak to co usłyszałem po walce oniemiało mnie po całości. W wywiadze Adamek zachował sie jak typowy prostak. Grał cwaniaka jakich mało....że teraz on będzie mistrzem.. to nie jego słowa, ale tak dało się je odczytać. Człowieku przed toba bardzo daleka (wg mnie nieosiągalna dla Ciebie) droga. Gołota w lata 90-tych miał być wielki..miał być i nie był...ale jedno jest pewne... Ty Adamku... NIGDY nie będziesz wielki.
I wkurwiaja mnie gadki, że Kliczko, że Wałujew...proszę Was NIEROŚMIESZAJCIE MNIE !!!
PS. I niech nikt nie próbuje porównywać Gołoty i Adamka do Michalczewskiego, bo co jak co, ale Polaków do niemieckiego ścierwa się nie porównuje
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 04:11
Krzysiu Ibisz i sposób siedzenia tego redaktorka co był najbardziej po prawej w "studiu" (Mielewski?) rozjebał system
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 10:48
Zgodze sie z wiekszoscia ze Andrzej w ogole nie powinien wchodzic do ringu i to nie tylko przed ta walka ale i paroma innymi i wtedy legenda by trwala a tak wielu mlodszych sympatykow bedzie miala przy nazwisku Golota widokslonia ktory sie tylko krecil w ringu nie probujac boksowac... Szkoda legendy. Pamietam czasy za malolata jak sie albo nie spalo albo wstawalo w srodku nocy zeby ogladac Golote! To byl taki magnes jakiego Adamek nie ma.. Nawet wczoraj wiecej fanow mial Golota choc 3/4 z nich nie widzialo wiekszych podstaw by wierzyc w zwyciestwo. Ale byli za nim! Tak jak mowili w tv to Golota i jego walki wprowadzily tak naprawde wielkie gale bokserskie na ekrany naszych telewizorow. Nawet po porazkach grono sympatykow sie nie wykruszalo a wrecz powiekszalo kazdy wierzyl ze Polak moze byc mistrzem! Dlatego jeszcze raz powtorze ze szkoda legendy a Adamkowi zycze jak najlepiej ale jego walkami jakos sie nie pasjonuje.. Wg mnie na bycie mistrzem nie ma zadnych szans a jego walka z Kliczka bedzie przypominala.... walke Andrzeja z "Bestia" lub wczorajszy pojedynek
Nie wiem czy przejście do ciężkiej to najlepszy pomysł, bo jest w takiej formie że mógłby z powodzeniem jeszcze troche powalczyć w tej której był dotychczas.
Adamek nie ukrywał, że głównym motywem przejścia do ciężkiej były pieniądze, bo w junior ciężkiej nigdy tyle by nie zarobił co płacą w ciężkiej, choćby miał wszystkie pasy tej kategorii.
Mam nadziej, że Tomek wybił już Andrzejowi poważny boks z głowy, chociaż jeżeli Gołota dostanie konkretną propozycje kasy za pojedynek emerytów np. z Bowe, to niestety znowu może dać się skusić.
Adamek dobrze zaczął w ciężkiej. Pewnie będzie szukał teraz jakiegoś boksera z nazwiskiem do następnego pojedynku i oczywiście życzę mu kolejnych zwycięstw.
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 12:29
Walka słaba, Gołota w przeciągu niecałych 5 rund oddał chyba 2 groźne ciosy - prawdę mówiąc to już w pierwszej rundzie po wizycie Andrzeja na deskach można było zakładać ile rund maksymalnie jeszcze wytrzyma.
Swoją drogą impreza fajnie zorganizowana, fajna otoczka - gdyby nie 'konferansjer' Ibisz to byłoby naprawdę ekstra.
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 12:32
Spokojnie-jakoś nie widze póki co Adamka z takim Kliczko. Nie oszukujmy sie z Lennoxem czy Bowe za starych czasów to nie miałby czego szukać. Jego szanse upatruje w tym że jest deficyt dobrych bokserów w tej wadze. Przykład Walujewa jst tego dobitnym przykładem.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 12:42
Gołota 15 lat temu vs. Adamek
To byłaby ciekawa walka
Co do samej walki to wynik był oczywisty. Heh śmieszne były zachowania, gdy po pierwszych 40 sekundach wszyscy zaczeli kibicować Andrzejowi... chyba z litości
Adamek z Gołotą z 2001 roku (z walki z Byrdem lub Ruizem) by nie wygrał.
A Gołota z 1996 roku by wytarł Adamkiem ring
Adamek da kilka dobrych walk w HW, ale na mistrzostwo to mu brakuje warunków. Chyba, że poczeka parę lat i dopadnie takiego Kliczkę jak ten będzie w wieku Gołoty, to może wtedy mu się uda.
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 13:23
PS. I niech nikt nie próbuje porównywać Gołoty i Adamka do Michalczewskiego, bo co jak co, ale Polaków do niemieckiego ścierwa się nie porównuje[/cytat]
pod tym się podpisuje !!
a całej walki i tak mnie jedno rozśmieszyło "PRZERAŻONA PANI MARIOLA" pani Mariola była hitem
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 14:25
Pani Mariola chyba aż tak przerażona nie była skoro Pogońiła Adamka z narożnika Endrju.Tomek jeszcze jej się tłumaczył że "tylko raz"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374749 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.