Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Zachowanie policji... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kondziu_KKKK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8185 dni

Zachowanie policji... - 18/04/2004 00:38
Wracalismy sobie tramwajem nr 5 z meczu dzisiaj. Powrot p ozwyciestwie - wiadomo spiewy, walenie w sufit w celu wzmocnienia wrazen akustycznych itp (kurde, nie pochwalam tego, bo nie bede mial czym na uczelnie jezdzic jak to kiedys rozwala ), czyli nic niezwyklego po meczu. Byly tez przyspiewki na policje i wtedy na Wawrzyniaka do wagonow wpakowaly sie biale kaski, wyciagnely kilku kibicow z wagonu, to samo na Boh. Warszawy, Piastow i Sprzymierzonych. Kilku z nich zarobilo palka.

Zamieszczam to rowniez tu na prosbe kumpla...

Zawsze wierni Portowcom!
spagetti
Kibic
Na forum od 8181 dni

*

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 00:43
To samo zatrzymano autobus lini 107 na Wilczej .Ale nie wiem o co chodzilo.Pozdro

,,Vi är överallt,,- POGON
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 01:03
Przesada wracamy a tu nagle na Boh. Warszawy, nagle many chodzi i poikazuje palcem. Za chwile sie dzwi otwieraja i akcja wszyscy wypad... Wyciagaja wszystkich pokolei... Przesada...
Jakis ojeciec ostro bluzga dowodzacego, grozi mu ze poda go do komendanta, ze mu na sile dzieciaka wyciagneli z tramwaju bo stal ... przy drzwiach. Nic nadzwyczajnego sie nie dzialo. Typowe zachowanie po meczu, bez zadej demolki... Przesada nie chce mi sie juz tego kometowac....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 05:01
Wogóle najlepsze było ja wracaliśmy 7 gdzie wogóle kibiców nie było (wyszliśmy toszke wcześniej) dwie kabaryny nas eskortowały rechtałem z tego :D

Bo jest paru ludzi... Piraci
slw
Kibic
Na forum od 8017 dni

**

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 08:30
a w 67 jechaliśmy i pały co chwile zatrzymywały autobus,żeby też kogoś wysadzić-naj bardziej mnie zdziwiło jak ,,wyprosili''chłopca,który mógłby chodzić co najwyżej może do 4 kl podstawówki-i szarpali się z jakimiś dziadkami;/przesadzają 2 tyg. temu też tak było-jak tak dalej pójdzie to może będa wszystkich z autobusów wypieprzać co się odzywają;/CHwDp

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 10:23
nic nadzwyczajnego, rzecz normalna, nie ma sens o tym pisać.

Kondziu: trzeba było nie bluzgać panów z służby prewencji to by się pewnie nie zdenerwowali... a tak? nie dziwie się. nikt ich nie lubi to muszą jakoś odreagować ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 8019 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 10:30
Zawsze i wszędzie policja jeba.. będzie !! pierdole... prowokatorzy !!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
BaTmAn Co.
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 10:31
A mnie sie zdaje ze panowie z suczek nie mają co po nocach robić i porywają bezbronnych kibiców... A ta akcja w piątce to te dwa fajfusy z przodu w tych białych kaskach co popsuły drzwi to z deka przesadzili, wyciągneli manego zato, że spojrzał sie... Zaś totalna paranoja był ten biały kask co wpadł do wagodnu drugiego 5 i zaczoł coś mamrotać pod nosem, że bujamy tramwaj od ostatniego przysanku (w tramwau od ostatniego przystanku nawet nikt specjalnie nie spiewał, a co dopiero mówić o bujaniu trawajem). Nastepnie ci panowie z słżb mundurowych mogli by tak nie demolować tramwajów (czyt. drzwi wejściowych). Jak dla mnie to oni mają płacone od każdego wyciągniętego kibica, tylko teraz rodzi sie pytanie ile?!?!

BaTmAn Co.
wien
Kibic
Na forum od 8753 dni

**

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 11:13
a widzieliscie jak ten many przy 12 w przerwie dostal?? z 3 manych go bilo, jeden mu skoczyl na glowe...

Na Zawsze POGOŃ
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 12:39
To jest juz przesada.Te kurwy sa nie do ruszenia.Tak dalej byc nie moze.Jebane ZOMO.

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Cinek
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 13:20
pewnie jak wyciagali z tramwaju lub z autobusu kibicow, to byla cisza, nikt nawet nie krzyknal- zostaw kibica...- zalosne, a jak jechaliscie to pewnie tylko- biale kaski...- lub- zawsze i wszedzie..."
tak jak powiedzial helmut, jest to rzecz normalna, i po kazdym meczu takie sytuacje maja miejsce, nie ma sie tym co podniecac

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
brodaONE
Kibic
Na forum od 8577 dni

**

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 13:50
slonca chlopaki nie odkryliscie;)
pzdr for all i CHWDP [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-04-18 13:51]

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8308 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 14:10
a ja z kolesiamy wracałem 5 i psiarnia nic nie robiła a trzeba przyznać że jechało dużo kibiców i oczywiscie walilismy i chuśtaliśmy tramwajem. nikt nie eskortował:) mysle że nasz tramwaj sobie odpuscili:D

Na zawsze Pogoń
Qcu
Kibic
Na forum od 8452 dni

**

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 14:31
A ja tak bardziej odnosnie meczu i ochrony. O co chodzi z ta banda ochroniarzy ktora ostatnio n akazdym meczu sie pojawia wokol boiska i "pilnuje" kibicow? Na szczakowiance i na kszo to samo... nagle pojawia sie legion tych czarnych superochroniarzy ktorzy staja i patrza sie na trybuny. Moze mi ktos wyjasnic po co? Skoro oni tak tam sobie stoja to chyba nie dla swojej przyjemnosci tylko ktos im za to placi.. kto? Ptaszek oczywiscie! A to nie lepiej te pieniadze zamiast wyrzucac w bloto zainwestowac w jakis porzadny system sprzedazy tych numerowanych biletow? Albo na oprawe dolozyc pare groszy? [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2004-04-18 14:32]

kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 15:25
JAk tu sie nie wkurwic?!Ci idioci chyba mieli trudne dziecinstwo oni sa głownym prowokatorami zadym tak jak to miało miejsce w Białymstoku gdyby nie oni mecz prawdopodobnie skonczyłby sie normalnie,az szkoda słow :2up:

leisaw
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 16:02
> To samo zatrzymano autobus lini 107 na Wilczej .Ale nie wiem o co
> chodzilo.Pozdro

Ktos wyrwal kasownik i kierowca jechal chyba z 10km/h i czekal na psiarnie. Suczki szukaly kasownika po calym autobusie dobre 15min, az w koncu powiedzialem im ze wylecial on juz na Rodla, i sie odczepili.

Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 18:25
> O co chodzi z ta banda ochroniarzy
> ktora ostatnio n akazdym meczu sie pojawia wokol boiska i "pilnuje" kibicow? Na
> szczakowiance i na kszo to samo... nagle pojawia sie legion tych czarnych
> superochroniarzy ktorzy staja i patrza sie na trybuny. Moze mi ktos wyjasnic po
> co? Skoro oni tak tam sobie stoja to chyba nie dla swojej przyjemnosci tylko
> ktos im za to placi.. kto? Ptaszek oczywiscie!

ja mam proste wytłumaczenie, to jest jak z kasowaniem biletu w autobusie 20 lub wiecej razy nie bedzie kanarów, a jak wejda to 100 zl w plecy ;D
tłumacząc na kilku meczach bedzie spokój a na jednym rozruba....

Obrazek jpg wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Zachowanie policji... - 18/04/2004 18:40
> A ja tak bardziej odnosnie meczu i ochrony. O co chodzi z ta banda ochroniarzy
> ktora ostatnio n akazdym meczu sie pojawia wokol boiska i "pilnuje" kibicow? Na
> szczakowiance i na kszo to samo... nagle pojawia sie legion tych czarnych
> superochroniarzy ktorzy staja i patrza sie na trybuny. Moze mi ktos wyjasnic po
> co?

Ponóć po to żeby się nie nudzili i nie wpierdalali kiełbasek jak im sie za robote placi. Wiadomo że kiedy kibice już nie wchodzą na stadion to aż tylu ochroniarzy nie jest potrzebnych i się nudzą - więc na murawe są wprowadzani właśnie po to żeby się nie nudzili.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772514672 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005