| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 28/02/2005 13:03
Ze względu na mój młody wiek (13) nie mogę się równać z wami.
No więc mój pierwszy mecz był z Podbeskidziem co w doliczonym Kaźimierczak skopiował Roberto Carlosa.Po tym meczu tak mi się to spodobało, że jeszcze żadnego spotkania u nas nie opuściłem.Moja pierwsza wizyta na stadionie? Hmmmm... coś koło 1995roku.Pamiętam jak się bałem obok jupitera stanąć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 07/03/2005 13:56
Pierwszy raz na Twardowskiego zawitałem mając 5 lat. Przyszedłem z ojcem ale meczu nie pamiętam. Jedyne co utkwiło mi w pamięci to wypełnione po brzegi trybuny, wielka wrzawa, wyskoka temperatura powietrza i figurka piłakarz którą fundnął mi ojciec po drodze Bardziej współczeną przygodę z Twardowskiego zacząłem od meczu z ŁKSm 1:1 w nieszczęsnym 1996. Pamiętam jak dziś jak gościu chyba z Gryfina bezprzerwy darł się do bramkarza ŁKSu z wiadomością że jego stara ma jaja A bronił wtedy chyba Bodzio W. chociaż ręki za to uciąć nie dam
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 30/03/2005 14:18
A ja pierwszy mecz Pogoni na którym byłem pamiętam doskonale. To był mecz o utrzymanie mojej kochanej drużyny w ekstraklasie 12 czerwca 1996, kiedy GieKSa pokonała Pogoń 2:1. Bramki bodajże Lamcha i Berensztajna a dla Portowców nie pamiętam kto. Ale tego meczu i tej radości do końca życia nie zapomnę. W sumie na Twardowskiego jeszcze nie byłem ale zaległości nadrobię w przyszłym sezonie, kiedy spotkamy się z Wami w ekstraklasie .
|
TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7