Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> A jednak numeracja miejsc :-/// << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Orło
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8357 dni

*

Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 17:41
Nie Hanki, byłem z nim i nie wzieliśmy, ale mnie jakoś to nie podekscytowało:D a ja już mam bilecik na 12 bo tam nie ma numeracji.

Babilon Team
Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 22:02
A u mnie na sektorze(15) pojawiły się osoby mające te same bilety na jedno miejsce, i sam ochroniarz nawet się w tym wszystkim pogubił.

muniek
Kibic
Na forum od 8384 dni

*

Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 22:24
Ale ogolnie trzeba przyznac ze numeracja wypalila....

Kto nie pije ten donosi....
Adriano
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 22:40
Numeracja bez komentarza !!! Przyszedłem na mecz ...oczywiscie moje miejsce było zajete ! Nie pomogła kłótnia z manymi którzy tam siedzieli, pozatym byli pijani !!! Podszedłem do ochrony a oni an to ze "co ich to obchodzi" ! Dyskusja z nimi była bez sensu... Kilka minut później znalazłem jakiegoś szefa ochrony któremu to opowiedziałem ! Wporządku gość chciał mi pomóc ! Skonczyło się tym ze zamiast ogladac elgenacko mecz na 6 oglądałem na 23 ! Czułem że tak sie skonczy ta numeracja ! ( Bo to Polska właśnie i tu qrwa nic nie może być porządnie!!!)

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 23:13
powiem szczerze ze jak na pierwszy raz numeracja nie wypadla wcale zle . jakiez bylo moje zdziwienie kiedy przyszedlem na stadion kilka minut po 18 patrze na trybuny a tam jeszcze w chuj miejsc wolnych na wszystkich sektorach .przeciez zawsze na sektorach 4,5,6 juz na ponad godzine przed meczem byly juz pelne .....Wniosek z tego taki ze ludzie mogli przychodzic pozniej niz zwykle bo wiedzieli ze teoretycznie ich miejsca beda wolne.
z tego co piszecie i sam zauwazylem dzis na meczu to oczywiscie zdarzaly sie sytuacje zajetych miejsc przez kogos innego ale niestety tego sie nie uniknie......

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 18/04/2004 11:19
według mnie numeracja wyszła bardzo pozytywnie.. miejsce miałem bez problemu, jak ktoś komus zajął od razu opuszczał to miejsce... ochrona z Alkonu w przerwie meczu jusz nawet nie sprawdzala biletów.. przynajmniej na 5 ... bo wiedzieli że jak coś to będziemy stać...

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772514575 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005