A Ty jak widzzę rasowy ultrasie chcesz zeby np. Tobie za to klub zapłacił... Potem żeby Ci zapłacił bo odpaliłeś dwie race w 43 i 75 minucie na Twardowskiego.
Ppózniej jakieś dwie stówy bo pojechałes do Wronek. A na końcu z półtora tysiąca bo pofatygowałeś się np na Śląsk...
Odp: Gryfus - 05/04/2004 22:22
A Ty jak widzzę rasowy ultrasie chcesz zeby np. Tobie za to > klub zapłacił... Potem żeby Ci zapłacił bo odpaliłeś dwie race w 43 i 75 minucie > na Twardowskiego. Ppózniej jakieś dwie stówy bo pojechałes do Wronek. A na > końcu z półtora tysiąca bo pofatygowałeś się np na Śląsk...
Zadnym rasowym ultrasem to ja nie jestem, rac nie odplam na stadionie, "tylko" dopinguje Pogoń bo kocham i nikt nie musi mi płacic za to zwlaszcza na wyjazdach. To raczej ja za place i nie mam do tego zadnych pretensji, bo uwazam, ze to moj obowiazek...
Odp: Gryfus - 05/04/2004 23:46> Zadnym rasowym > ultrasem to ja nie jestem, rac nie odplam na stadionie, "tylko" dopinguje Pogoń > bo kocham i nikt nie musi mi płacic za to zwlaszcza na wyjazdach. To raczej ja > za place i nie mam do tego zadnych pretensji, bo uwazam, ze to moj > obowiazek...
Mysle ze tym komentarzem dales RAFkowi do zrozumienia ze zle zinterperetowal Twoj wczesnijszy post(swoja droga-sluszne stwierdzenie). Pozdro dal Gryfusa-gdziekolwiek jest
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Bo na pewno nie jako bezinteresowną miłośc do > klubu...
Dobra wyjasnie o co mi chodzilo, bo dalej widze, ze sa watpliwosci. Do tej pory uwazalem, ze osoba ktora jest Gryfus jest placone przy okazji organizacji meczu, tak jak Kasierki, ochrona, spiker i takie tam - jesli sie mylilem to przepraszam. Uwazam, ze osoba prezentujaca Gryfusia, tak jak spiker powinna miec umiejetnosci medialne, ktore powinny sklaniac publike do dopingowania klubu, Powinny byc czyms w rodzaju wodzireja. A niestety wodzirejom trzeba placic. Z tego co wiem tak jest za granica....
Wiec jesli sie mylilem to sorry...
Odp: Gryfus - 06/04/2004 13:17
Narazie wysłałem maila "z moimi chęciami" i zobaczymy odrazu czy to co się pisze na klubową pocztę dociera do ludzi do których się adresuje.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Gryfus - 06/04/2004 14:15> Narazie wysłałem maila "z moimi chęciami" i zobaczymy odrazu czy to co się > pisze na klubową pocztę dociera do ludzi do których się adresuje.
W razie czego kontakt telefoniczny z sekretariatem pod nr tel.: 486-00-99
Ps. Ciesze sie, ze ktos jest gotowy zadzialac...
Odp: Gryfus - 07/04/2004 23:19
Jak już napisłem, wysłałem wczoraj maila do klubu, ale nic nie odesłali. Dziś od samego rana zaludniałem bezludną plażę w Mielnie i dopiero przeczytałem że już oficjalnie szukają kogoś... Jutro rano sobie podjadę do klubu, może w tym tłoku chętnych się załapię...
Odp: Gryfus - 08/04/2004 16:05
Byłem... Rozmawiałem z Markiem P. Zosawiłem swoje namiary. Na Stasiaku Gryfus będzie Chyba że znów ten gościu się "rozchoruje". Ale gdyby już tak się stało, to mam nadzieję, że do mnie i po mnie zadzwonią , albo do innych chetnych, jeżeli takowi się pojawią.
Przy okazji z 'Bugim' wymieniłem uścisk dłoni gdy przyszedł do biura.
P.S. Można bez problemu pisać na pocztę klubową [email protected] Mojego maila nawet sobie wydrukowali
[Ostatnio edytowane przez k(c)ompanyPL: 2004-04-08 16:47]
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: Gryfus - 30/07/2007 22:16
Ostatnio były wielkie zbiórki na Gryfusa, a teraz ni widu ni słychu. Podobo PN miała dopłacicć reszte na maskotkę drużyny. Wie ktoś czy Gryfus został już odnowiony? Pojawi się na inauguracji sezonu??
Tak Gryfus został już odnowiony z miesiac temu, miał swoją 1 prezentacje w Poznaniu na targach o Zachodniopomorskich miejscowościach turystycznych i pewnie pojawi się na inauguracji
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763416342 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.