| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/02/2005 20:38
Dobra, dzisiaj z pomoca wymyśliłem, że jednak nie będziemy przesuwać na środę terminu rozgrywania meczy. Po prostu wybierzemy drugi dzień, który będzie wam pasował najbardziej(już wyslalismy z piterkiem wiadomości na GB) i już nie będzie można rozgrywać meczy przez cały tydzień. Przeniesienie meczu na inny termin bedzie mogło odbyć sie tylko za zgodą przeciwnika i nasz
Mam nadzieję, że dzięki temu zapobiegniemy konfliktom podobnym do tego, który obecnie występuje w I lidze.
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 03/02/2005 21:23
christoph-->> No widzisz, a już mi ktoś pisał, że ma tylko wolny poniedziałek, wtorek i czwartek. Zobacze, co dalej będzie się dziać. Jak mi większośc napisze, że środa, to będzie środa A wtorek akurat chemy z piterkiem zostawić po części z sentymentu, a po części z tego, że wiele osób jednak gra we wtorki
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 09/02/2005 16:38
nastąpiły pewne zmiany co do dni rozgrywania meczy. Postatnowiliśmy też że nie będziemy grać meczy przez okres ferii, więc rozgrywki zostaną wznowione 5-ta kolejką (28 lutego w Ekstraklasie, 1 marca w innych ligach).
Całe info na stronce ligi, jak i na waszych GB.
pozdro.
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9