| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 17/03/2004 15:02
> sori moze mi ktos powiedziec czy to prawda czy tylko plotki ze nie mozna
> odbierac telefonuw z innych sieci niech ktos mi odpowie ja slyszalem ze nie
?? "> prosze o odpowiedz kogos kto ma heyaaha
>
"telefonow" hehehehehehehe, [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2004-03-17 15:03]
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 17/03/2004 18:40
http://www.siemensinfo.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=137 tu macie obszerny artylol na ten temat, tez chyba sobie kupie heyah jedyny minus to to ze niemozna z domowego dzwonic na heyah ale moze kiedys to sie zmieni
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 17/03/2004 18:44
Ciekawe co na to Idea. Pewnie bedzie mozna dzwonic z domowego, ale w zamian za to nie bedzie jednej z funkcji Heyah. Chyba, ze pojda ostro do przodu (w co watpie) i beda lepsi
|
1948
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 17/03/2004 18:59
> http://www.siemensinfo.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=137 tu macie
> obszerny artylol na ten temat, tez chyba sobie kupie heyah jedyny minus to to ze
> niemozna z domowego dzwonic na heyah ale moze kiedys to sie zmieni
Ja dziś dzwoniłem z domowego na heyah i się dodzwoniłem
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 18/03/2004 07:17
Jeśli chodzi o Heyah, to działa to dokładnie tak samo jak POP, TAK TAK, SIMPLUS czy komórki na abonament. Do każdej sieci idzie się dodzwonić, no i z każdej sieci w tym TPSA spokojnie mozna sie dodzwonić do Heyah. Jedyny zauważony minus to fakt że nie mozna wysyłać na Heyah SMSów z Internetu - no ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni, bo to byłby spory minus. Pozdro.
|
Pozdrawiam.
Mikman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 18/03/2004 21:52
> To nie wie ktos przypadkiem gdzie tych fagasów z darmowymi starterami można
> dorwać ?? 
Szukaj czarnego trabanta z tymi czerwonymi łapami namalowanymi na masce! Ten gostek co tym jeździ był u mnie w szkole i jeszcze w paru innych i rozdawał te startery i inne jakieś pierdołki...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1