Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
B_L_E
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8033 dni

Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 05/03/2004 20:05
Ze Stanów Zjednoczonych powrócił do Szczecina najlepszy piłkarz Pogoni z rundy jesiennej Paweł Drumlak, z którym w styczniu portowcy nie przedłużyli umowy.

- Powiem szczerze, że nie spodziewałem się zimowego rozstania z Pogonią i nie szukałem zbyt intensywnie innych miejsc pracy. Gdy okazało się definitywnie, że w Pogoni jestem niepotrzebny, kończyły się już w Europie transferowe okienka i trudno mi było znaleźć sobie nowego pracodawcę.

- Najciekawiej wyglądała oferta z klubu Columbus Crew z zawodowej ligi amerykańskiej. Pojechałem tam na kilka treningów i teraz czekam na decyzję. Z tego co zaprezentowałem za oceanem, nie jestem zadowolony. Zmęczenie podróżą, problemy z aklimatyzacją i upały sprawiły, że nie byłem sobą. A amerykańska liga to nie przystań dla emerytów, jak się niektórym wydaje.

- Jest też możliwość gry w jakimś innym amerykańskim zespole, a czasu jest jeszcze trochę, bo rozgrywki zaczynają się dopiero w kwietniu. Na siłę nie chcę się tam jednak pchać i wyjazd na inny kontynent traktuję jako ostateczność.

Więcej - w "Kurierze Szczecińskim"

źródło onet.pl

ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) :D:D
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 05/03/2004 21:02
No napewno Liga MLS nie jest liga pokroju Katarskiej czy Irackiej ..bo napewno ma lepszy poziom!..ale jak dla mnie jest to takze liga dla Emerytow lub dla pilkarzy ktorzy nie maja gdzie grac i trafiaja wlasnie tam..i przy okazji zarabiaja niezle pieniadze :)
Pozdro

POGOŃ To My !
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 05/03/2004 21:29
To jest liga emerytów myśle że ma nawet gorszy poziom od naszej... [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-03-06 13:19]

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 05/03/2004 22:55
> To jest liga emerytów myśle że ma nawet poziom od naszej...

sorry ale ciezko zrozumiec co chciales przekazac

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
BeJot
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 05/03/2004 23:13
na moje zezowate oko to chyba słaba ta liga MLS

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 06/03/2004 02:29
slaba nie slaba ale reprezenatacja USA gra coraz lepiej pozatym pilka nozna w sy=tanach jest popularna jak w Polsce baseball wiec nie ma co sie dziwic ze nie jest to najsilniejsza liga ale znajac amerykanow za pare lat moze byc duzo modniejsza a patrzac jak sport rozwija sie w stanach mozna zalozyc ze napewno bedzie to w przyszlosci mocna liga.poczekamy zobaczymy

Werft
Kibic
Na forum od 8081 dni

*

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 06/03/2004 07:43
Bylem pare razy w Stanach. To na co zwrocilem uwage byly boiska do pilki przy kazdej szkole, na kazdym skwerze. I na tych boiskach zawsze cos sie dzialo. Jesli nie zajecia z footbolu to SOCCER. Bylem tym naprawde zdziwiony. Zawsze myslalem ze tam pilka nozna zajmuja sie kobiety i dzieci ale jednak nie, to sie powoli zmienia. Po czesci moze dla tego ze tam gdzie bylem (zachod i poludnie) jest bardzo duzo ludnosci naplywowej (latynosi) a latynosi kochaja pilke chyba nawet bardziej niz europejczycy.
Za kilka lat tamtejsza liga bedzie jedna z ciekawszych. Pewnie wymysla jakies rozgrywki na tyle komercyjne ze sciagna spora ludzi nie tylko przed telewizory ale i na boiska - wtedy juz nikt nie powie ze to liga dla emerytow.

a swoja droga...co Drumi sobie nie poradzil i sie skarzy :D:D

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Drumlak-Amerykańska liga to nie przystań dla emerytów - 06/03/2004 11:44
na mls praktycznie przychodzą sami meksykanie lubujacy sie w tym sporcie, a amerykanie zamiast tego wola pojsc na bejsbol, kosza, czy na ten ich amerykański futbol (dla mnie to zawsze byl głupi sport, aj jeszcze gupsz nazwa bo z pilka kopana to on nie ma nic wspolnego).

amerykanie chca by na mecze przychodzilo wiecej ludzi, sciagaja do siebie gwiazdy juz na emeryturze, a tak poziom jest nizszy niz w Polsce, sadze ze Pogon by tam jechala jak chciala.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772534216 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005