| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 19:59
Można go nabyć na DVD i VHS co sądzicie o takim zakupie a może ktoś był na tym koncercie
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 20:56
Osobiscie nie lubie PFK...a co do tego koncertu to mam freestyle Ostrego z WSZ..nawet im to wyszlo a jezeli chodzi o koncerty lub jakies inne nagrania na DVD lub FHS to jak najbardziej za tym przepadam...szczegolnie za koncertami!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 21:36
w sumie jedna z niewielu takich pozycji wydanych w PL, a hiphopowoa pierwsza
kupie w zaleznosci w jakiej jakosci bedzie dzwiek
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 22:15
Oglądalem na Vivie ten koncert.Szkoda że u nas w Szczecinie nie możnaby zrobić podobnej imprezy hip hopowej chociazby takiej jaka odbyla sie ostanio w Toruniu Poprostu niema u nas opowiedniego do tego klubu nadodatek koncerty w szczecinie to miejsce alkoholowych libacjii dla 14 latków :/ albo ochrona wpuszcza od 16 albo chuj wie co juz neiraz widzialem jak jaksi małolat łapówke dawal ochroniarzowi zeby go wpuscil :/......
Chociaz niepowiem ze na WWO nie bylo fajnie albo an Gramatiku a i jeszcze jedno cena biletów bez komentarza , chyba kurwa najdroższe w Polsce.....
Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita do Szczecina
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 23:14
Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita
> do Szczecina 
no ja też sie już kurwa nie moge doczekać Tede-usza u nas.....
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 14:13
Moze kupie, widzialem na VIVie koncert, zajebisty!!! Coś niesamowitego jak na polskie warunki.
> Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita do Szczecina 
> no ja też sie już kurwa nie moge doczekać Tede-usza u nas.....
TeDe to zdecydowanie najlepszy polski raper i nie chodzi mi tu o sam styl... on po prostu jest niepowtarzalny. Mam nadzieje, że jak przyjedzie to walnie pare piosenek z tych nielegali . Już widzę jak z całą publiką robi "Przysięgę"
|
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 15:15
TeDe to
> zdecydowanie najlepszy polski raper i nie chodzi mi tu o sam styl... on po
> prostu jest niepowtarzalny. Mam nadzieje, że jak przyjedzie to walnie pare
> piosenek z tych nielegali . Już widzę jak z całą publiką robi "Przysięgę" 
Moze to kwestia gustu ale wedlug mnie najlepszym raperem w Polsce jest O.S.T.R. dla mnie (i nie tylko) jest po prostu genialny! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-02-24 15:56]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 16:29
> Moze kupie, widzialem na VIVie koncert, zajebisty!!! Coś niesamowitego jak na
> polskie warunki.
> Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita do Szczecina 
> no ja też sie już kurwa nie moge doczekać Tede-usza u nas.....
TeDe to
> zdecydowanie najlepszy polski raper i nie chodzi mi tu o sam styl... on po
> prostu jest niepowtarzalny. Mam nadzieje, że jak przyjedzie to walnie pare
> piosenek z tych nielegali . Już widzę jak z całą publiką robi "Przysięgę" 
"Tak mi dopomóż BUHH" no bedzie sie dzialo...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 20:39
No trzeba przyznać że TeDe jest dobry ale te kawałki z Sistars czy Kukulską były przesadzone jak dla mnie
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
- 1
-
|