| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 16/02/2004 19:21
A DAWCOW ZYCIA KTOS ZNA JEDEN Z PIERWSZYCH SZCZECINSKICH SKLADOW HIP HOPOWY Z SZA-V-alem PENNY-m i CZEKONEM NA PIERWSZYM PLANIE (obecnie solowe nagrywki) JESTESCIE CHYBA ZAMLODZI ABY PAMIETAC TE KLIMATY A PROPO SNUZ JUZ NIE ISTNIEJE ASKA NAGRYWA COS Z DJ TWISTEREM a SOBOTA Z SEBA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 20/02/2004 14:14
KGM Crew fajne maja nawet kawalki
> PS. zero jesli chodzi o kawalki Specnaza, Wiele CT, czy Prezesa wlasnie to moge Ci je udostepnic na serwerku. pozdro.
helmut jesli to nie problem tez moglbym sciagnac jakies mp3 "Prezesa" albo "Wiele CT" ?? Bylbym wdzieczny
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 20/02/2004 16:28
> ŁoNa JeSt NaJlEpShYm ShCzEcIńSkIm WyKoNaWcĄ A JeGo KaWaŁkI TrOoDnO DoStAć AlE
> PoMęCzCiE SiĘ DoBrE Są FrUżKi I BiZnEsMeN NaRkA AhA KoNeWkA TeSh SpOx
> PaAa HeE ej nie wiem Karka gdzie sie chowasz bo płytkę Łony kupić można łatwo... w ogole to jego płyta-Koniec Żartów jest zaliczana do 10 płyt które każdy słuchacz hh powinien mieć w swojej kolekcji... w ogóle chciałabym zapytać jak długo słuchacie Hip-Hopu?
|
Quod Me Nutrit Me Destruit
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 20/02/2004 16:30
> KGM Crew fajne maja nawet kawalki tu sa utworki
> PS. zero jesli chodzi o kawalki Specnaza, Wiele CT, czy Prezesa wlasnie to moge
> Ci je udostepnic na serwerku. pozdro.
helmut jesli to nie problem tez moglbym
> sciagnac jakies mp3 "Prezesa" albo "Wiele CT" ?? Bylbym wdzieczny 
nie ma problemu. zglos sie do mnie na gg - 3316401
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Hip-Hop made in Szczecin - 20/02/2004 16:44
Hip hop to syf dla debili którzy jarają trawe noszą 5 numeów albo i więcej za duże ubrania i mogą duużo srać do spodni
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|