Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> srebro!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
koper64
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8083 dni

srebro!!!!!!!! - 05/02/2004 22:04
juniorzy w skokach narciarskich zdobyli srebrny medal głównie za postawą Mateusza Rutkowskiego który skoczył 96m i 97m
pozdro!!!!!!!

Wino,Wino wypij do dna,pyszne Wino każdy zna,Wino,Wino pomoże Ci,Wina,Wina nalej mi!!!!!!!!!!!!!!!!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8183 dni

*

Odp: srebro!!!!!!!! - 05/02/2004 22:16
zajebiscie !!! :) mlody juz w Zakopcu na MP napedzil stracha Małyszowi
jak nie pozwola Tajnerowi go dotknac to moze bedzie z niego talent na miare Adasia

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 05/02/2004 22:21
no bez picu dobry jest ten gosc

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 05/02/2004 22:38
Wystarczylo zatrudnic zagranicznego trenera... jak mowilem by Tajnera wymienic na np. Hessa to wszyscy ze to on powinien sie od Tajnera uczyc jak mistrza wychowac... a to my powinnismy jak inne kraje ktore powoli wchodza do czolowki roznych sportow zatrudniac zagranicznych trenerow by nasi sie mogli uczyc.

ALE WIELKIE GRATULACJE DLA CALEJ DRUZYNY JUNIORSKIEJ, SZCZEGOLNIE DLA MATEUSZA RUTKOWSKIEGO. I PODZIEKOWANIA DLA KUTTINA.

Obrazek gif wstawiony na forum
ble
Kibic
Na forum od 8110 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 05/02/2004 22:54
BRAVO

Apropo Jay-J

ja myślałem o Kuttinie a nie o Hessie

[ocenzurowano głupote autora]
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 12/02/2004 10:21
ale malysz jest strasznie cienki:(

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Przemek
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 12/02/2004 10:26
moim zdaniem aby małysz skakał tak jak przed laty należałoby wymienić trenera !! bo co ten trener takiego zrobił spójrzmy na reszte skoczków (bachleda, mateja czy te tajnery ) co oni potrafią ?? a że małysz skakał dobrze to praktycznie przez szczęście !! gdyby tajner był dobrym trenerem to reszta skoczków prezentowała by chociaż coś przyzwoitego (chociaż awans do 30 )

PS
henieq
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 12/02/2004 12:19
a tymczasem dzis rano srebro na MŚ w biatlonie na dystansie 20 km zdobył nasz najlepszy biatlonista Tomasz Sikora, dobry bieg i tylko jedno pudło na strzelnicy;trzeba zaznaczyc bardzo dobra prace trenerów którzy tak ustawili przygotowania ,za z kazdym kolejnym startem w pucharze świata poprzedzajacym MŚ Sikora klasyfikowany był coraz blizej podium, jak widac szczyt formy przypadł w najlepszym terminie...

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
Przemek
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: srebro!!!!!!!! - 12/02/2004 13:23
jaka miła niespodzianka !! zwłaszcza że kilka dni tmu był po za 10 w jednym z biegów na mistrzostwach Świata

PS
qbajag
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: srebro!!!!!!!! - 12/02/2004 15:27

Brawo Sikora...po cichu liczyłem na brąz ale w życiu bym nie pomyślał że Sikora pokona Bierndalena...!!!Brawo jeszcze raz!!!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: srebro!!!!!!!! - 12/02/2004 16:33
qubajag zgadzam sie z podpisem, dzieki niemu zyjemy obecnie w takim kraju jakim zyjemy... czyli wolnym

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772544914 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005