| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 24/01/2004 23:18
> Eeeee tam co jest fajnego w Pilce Recznej ..??!! Pilka Nozna jest 1000000x
> lepsza !! A pozatym to Lacznosciowiec powinien wygrac i podtrzymac swoja passe
> jednego wygranego meczu 
a co jest fajnego w byciu " forumowym DUPOLIZEM " ?!?!?!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 00:09
> co ty masz do niego
> patrz na moja sygnaturke kazdy robi w zyciu co mu sie podoba
> Może lubi aaaaa widzisz tak nie pomyslałeś 
to zinterpretuj swoja zygnaturke z punktu widzenia ulicznej kurwy roboiacej lache za 30 zeta - ona tez to lubi, nie oglada sie za siebie....
PIPKA.... w zyciu licza sie ZASADY....
p.s. - twoja sygnatorka jest chuja warta.... [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2004-01-25 00:11]
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 00:16
>to zinterpretuj swoja
> zygnaturke z punktu widzenia ulicznej kurwy roboiacej lache za 30 zeta - ona tez
> to lubi, nie oglada sie za siebie....
> IPKA.... w zyciu licza sie ZASADY....
>p.s. - twoja sygnatorka jest chuja warta....
Kurde, to juz se zartować nie można ? No ale masz racje teraz kazdy bedzie sie na niego patrzeć tak jak na Kurwe coś w stylu mówienia na mnie pipka i ja nie uważam ze jest chuja warta "...przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz..." to co sadzisz ze mam sie kierować tym co mi ktoś nakazuje ? [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-25 00:18]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 00:35
> Kurde, to juz se zartowac nie można ?
mozna , ale trzeba wiedziec gdzie i w jaki sposob
> No ale masz racje teraz kazdy bedzie sie na niego patrzeć tak jak na Kurwe
nie jak na kurwe tylko jak na DUPOLIZA
> coś w stylu mówienia na mnie pipka
dokladnie tak samo , ty = pipka , on = dupoliz
>i ja nie uważam ze jest chuja warta "...przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz..." to co sadzisz ze mam >sie kierować tym co mi ktoś nakazuje ?
to zalezy jakiego jestes wyznania ( religia ) , w co wierzysz i do czego dazysz , a takze co jestes w stanie poswiecic , zycie to nie same przyjemnosci....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 00:45
Żartów mnie nie musisz uczyc. DUPOLIZ czy dziwka to samo dla mnie nawet to pierwsze gorsze. A czy ja powiedzialem ze zycie to same przyjemność ? bardziej mi chodzi o to ze chociaz jest wiele przeciwnosci to i tak trzeba zyc dalej bo uzalanie sie nad czym co sie stalo kiedyś dla mnie nie ma sesnu co sie stalo nigdy sie nie odstanie i trzeba iść przez zycie dalej
Dobra koniec tego widze konflitk pogladów ja nie zmienie swoji i ty swojich koniec tego bo do nieczego to nie prowadzi... [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-25 00:46]
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 00:55
przeciez ja nie chcem abys ty zmienial jakies poglady !?!?!?
po prostu twoja sygnatura jest do dupy, z pozoru jest moze i ciekawie brzmiaca , jednak zaglebiajac sie w jej sensie bardziej dochodzimy do wniosku ze jest skurwiala !
np: " idz do przodu nie ogladaj sie za siebie " - a jak ktos z twoich bliskich zostanie w tyle to ty na niego chuj wylozysz bo bedziesz szedl do przodu ? ja tam cofne sie i wroce po kumpla....
to taki 1 przyklad .... sygnatura chuja warta i tyle .... przerzyjesz - uwierzysz
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 01:04
No Ok masz racje moze dlatego ze patrzac na nią myśle o innych sprawach które mnie dotknely ale nie ważne nieche o tym mówić....ale masz racje POZDRO [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-25 01:23]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 23:18
> nie interesuje siem pilka reczna nawet zasad nie znam
[tu byl regulamin gry w piłkę reczną - ocenzuorwano]
--
admin-edit:
[link do regulaminu: http://www.maraton.home.pl/przepisy_pr.htm]
do takich długich tekstów daje się linki, a nie wkleja się ...
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: Kto idzie na mecz????????????? - 25/01/2004 23:38
cytowanie forumowego modela czytaj Cezy jest zabronione hehe
a widze juz ktoś z obslugi sie tym zajoł.....Pozdrowinaka dla Adminków... (czy ja cukruje ?) [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-25 23:39]
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|