| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 23:45
Może niektórym będzie pasować np. 1.02.2004 o 18 w Pubie na Pomorzanach o nazwie "pod Strzecha " kolo biedronki jak sie idzie do hipermarketów ! ?? dosyć przyjemny lokalik ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 24/01/2004 01:43
> Hmm moze dzien pozniej? Beda wtedy Bie(L)any.
aaaaa mmmmmmmeeeeeeeeeellllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnżżżżżżżżżżżżżżżz trwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
sobota jest git. Panowie i Panie same plusy akcji widze - mozecie przyjsc + poznać nowych ludzi + dostąpić zaszczytu wypicia piwa z helmutem   + które oczywiście mu postawicie   
aaaaa mmmmmmmeeeeeeeeeellllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnżżżżżżżżżżżżżżżz trwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
idziemy pić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 24/01/2004 05:49
> [ciach-admin]
O dzieki Ci Panie ze ogarnales helmuta...wrocil na swoja droge przeznaczenia - znowu pije wodke...a dzis ma egzamin na prawko
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 24/01/2004 09:59
Niestety ale tez nie pasuje mi nastepny piatek poniewaz wyjezdzam do........Pyrowa , moze jakies inny termin bo widze ze wielu osobom nie za bardzo pasuje a miejsce jest mi obojetne byleby sie napic
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 24/01/2004 10:49
Kurde panowie tylko NIE 1 luty........... 2 i 5 mam egazminy SHIT . widze ze ciezko bedzie ustalic termin. no dobra mi pasuje kazdy najwyzej malo wypije........ pozdrawiam !
Ekil musze przyznac ze twoja propozycja miejsca spotkania jest calkiem dobra jest tam dobry dojazd (4,11,12,53,61,81). i najwazniejsze ze Biedronka jest tak blisko (tuz obok lokalu) [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-24 10:51]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 24/01/2004 14:14
> > [ciach-admin]
> O dzieki Ci Panie ze ogarnales helmuta...wrocil na swoja
> droge przeznaczenia - znowu pije wodke...a dzis ma egzamin na prawko
i zdał
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
-
|