| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 19:58
> > >Kto
> w końcu wpada w poniedziałek!?
Ja, a co, jestes chetny na postawienie piwa ?
> 
Nie dokonczyles stary.
Ja, a co, jestes chetny na postawienie piwa
> Vasylowi ? ;D
No ja może wpadne, widze że wszyscy jesteście chętni postawić mi piwo
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 21:06
ja cie PSG poprostu nie rozumiem ...spytalem sie W F H czy to szajs naprawde bo moze interesuje mnie pojscie tam i niechem pojsc tam na prozno..ale jezeli kazde zapytanie sie kogos o cos nazywacie dupolizaniem to niezli jestescie no ale wiecie ....huj klade na to co mowicei .pozdro....
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 22:29
> Kojarzysz u! u! Dupoliza Gdybym był lekarzem pajączka bym ci zapisał.
Kto
> w końcu wpada w poniedziałek!?
ja na pewno, chuj z tym, ze pelno sprawdzianow w tym tyg, ale analgsi to analogsi i trza byc!!
tak wsciekly gral dzisiaj na witkiewicza razem z z kuszem, helldiverem i kims tam jescze
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 26/01/2004 14:22
no to temacik do gory bo to juz dzis
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: koncert - 26/01/2004 23:38
no wrocilem wlasnie, wszsytko mnie napierdala, pogo srednie, frekwencja dobra, heh wokalista "bez krotkich spodni" za mocny
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: koncert - 26/01/2004 23:40
No bess kitu ale zajebisci niektorzy tam byli Hardcore Commando! Ktoś mnie ugryzł w łeb na pogo :/
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: koncert - 27/01/2004 00:06
mi manowa podrapala plecy, wytargala za wlosy, a inna potem kopnala dosyc mocno heh. najlpeszy byl ten dwumetrowy skin, myslalem, ze bedzie hardcorowo na maxa napierdalal, a tu ladnie spokojnie, kuturalnie, z wyczuciem.... i to mi sie podoba
|
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: koncert - 27/01/2004 00:21
Było całkiem nieźle. Ale czemu zabrakło "Szczecina" na który czekałem cały czas?? Kurwa zawsze musi byc cos nie tak :/
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: koncert - 27/01/2004 11:44
Był nawet doping dla Pogoni. Ogolnie koncert byl spoko, ale pierwszy zespol to porazka. Ale jak to mowia veni vidi vino :>
|
Alx
|
|
|
|
Odp: koncert - 27/01/2004 13:51
koncert jak koncert, szkoda ze nie skakali ze sceny , z slow rozpoznalem tylko Oi! i Pogon Szczecin ale ok, przyznac sie ktory to byl w bialej krotkiej koszulce z napisem na plecach Pogon Szczecin?, acha dzeki za plytke U96
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: koncert - 27/01/2004 17:52
> heh. najlpeszy byl ten dwumetrowy skin, myslalem, ze bedzie hardcorowo na maxa
> napierdalal, a tu ladnie spokojnie, kuturalnie, z wyczuciem.... i to mi sie
> podoba
Ten w bialych szelach? hehhe porucznik Jacek ;p
Ogolnie fajny koncert, Harcerz wg mnie zaspiewal calkiem dobrze.
Co do dopingu to chcielismy wymusic piosenke Szczecin a wyszlo z tego Pogon Szczecin (pozdro Bartek-Pszczolek )
a na koniec pozdro dla obecnych [Ostatnio edytowane przez U-96: 2004-01-27 17:55]
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
Odp: koncert - 30/01/2004 18:34
a w poneidzialek casyopeya(czy jakos tak) i jakies inne dwie graja. ferie sa to se tez pojde
btw bedzie ktos dzisiaj na smierci?
|
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 30/01/2004 19:20
Tak, chodzę do gimnazjum 18, a wcześniej śmigałem do tego budynku jeszcze do SP60. 9 rok w tej szkole może tam jeszcze np. liceum zrobią to by było wyjebanie
|
Babilon Team
|
|
|
- 1
- 2
-
|