| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 21:58
> Ja juz dawno zauwazylem ze to forum schodzi niestety na psy.
Wszyscy jada po
> sobie, ogólne wyzywanie. itd.
Wystarczy przyjrzec sie temu tematowi. Prym wiąda
> "nowi"
mówiąc "nowi" to co masz na myśli i po czym oceniasz nowych po ilości postów??w pewnym sensie można się z tobą zgodzić ale nie w całości. [Ostatnio edytowane przez mati_mks: 2004-01-20 21:59]
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 23:27
> Ej nie wolno nabijac postow!
Czemu nabijacie sobię posty macie przecież temat ogórkowy tam Sobię ponabijajcie !!
Aha teraz sie wypowiem co do Uche... gdyby w Pogoni był taki zawodnik co by odmówił gry dla zespołu to bym już go nigdy nie zaakceptował nawet jezeli byłby to sam Nedved czy Van Nisteroy a więc jakbym był kibicem Wisły bym go nie tolerował w mojej ukochanej drużynie
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-01-20 23:35]
|
|
|
|
|
Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 20/01/2004 23:30
ej nie rozumiem was!!!! zawsze jak ktos pisze to nabija posty i co z tego ? nie mozna nic pisac juz bo posy napiacie sobie to moze od dziś nikt nie bedzie pisał nic bo posty nabiajmy to jest poprostu śmieszne!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-01-20 23:31]
|
Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kalu Uche przedłużył kontrakt!! - 21/01/2004 15:45
> Ja juz dawno zauwazylem ze to forum schodzi niestety na psy. Wszyscy jada po
> sobie, ogólne wyzywanie. itd. Wystarczy przyjrzec sie temu tematowi. Prym wiąda
> "nowi" Ludzie !! To jest FORUM W Hyde Parku można pisac o dupie Maryny. Nie
> interesuje to kogoś ? To nie czyta i tyle. Wklieł gosciu info o Uche. Ktoś
> kogo to interesuje - wypowie sie . Reaszta niech nic nie pisze, bo tylko sie
> osmiesza. Pozdro
100% racji TomY... jak sie nie podoba to sie nie odpisuje, zeby dac pogadac tym co ich to interesuje. Moze dla niektorych nowych obserwatorow forum to zdziwi, ale to forum naprawde kiedys bylo fajne... dlatego coraz bardziej czekam na to nowe forum w ktorym (mam nadzieje) nowym tak latwo nie bedzie.
P.S. Dziwie sie czarnuchowi... zresztą Wiśle też.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|