| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:29
piłka obecnie przechodzi kryzys
coraz mniej pieniedzy z canalu + miasta nie sa zainteresowane na finansowaniu klubow, bo oczywistym jest fakt ze sa wazniejsze sprawy dla miasta na ktore rowniez nie ma pieniedzy i w niedlugim czasie okaze sie ze miasta o potecjale ludzkim i sporych mozliwosciach finansowania nie beda mialy swoich przedstawicieli w krajowym futbolu i bedziemy sie podniecac rozgrywkami groklinu i wronek . szlak niech to trafi
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:51
> > > Ja polece tak brutalnie;a przepraszam a te 3 punkciki dostaniemy?
> 
>>
>Nie,
> ponieważ przegraliśmy. Mecze KSZO będą unieważnione, czyli te ekipy, które
> wygrały z nimi stracą punkty. Pogoń wtedy będzie dalej liderem, ale Radomsko
> wejdzie na 2 pozycje.
>Chyba mnie nie zrozumiałes chodziło mi właśnie o to czy
> jak upadną czy dostaniemy 3 punkciki bo jeszcze z moją pamięcią nie jest tak zle
> i pamiętam że z KSZO przegraliśmy 
>[Ostatnio edytowane przez Żyleta:
Nie dostaniecie trzech punktów bo nie macie za co ich dostać ale drużyny ktore wygrały z KSZO straca punkty w związku z tym faktem wasza pozycja nie ulegnie zmianie, wasz dorobek punktowy również nie ale dorobek drużyn które z KSZO wygrały zmaleje o trzy punkty więc defakto wy na tym zyskacie
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 15:53
A ja jestem ciekaw jaką nazwę będzie miało KSZO po przeprowadzce Ceramiki do Ostrowca. Ja proponuję << KSZO Stasiak Ceramika Celsa Ostrowiec Swiętokrzyski>>Macie jakieś inne propozycje?
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 16:15
no to zajebiście zauważyliście że co raz mniej klubów zaczyna się robić ostatnio pitrkovia przeszła na Pogoń , a teraz stasiak na KSZO
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 20/01/2004 16:35
jedyny plus z Tego wszystkiegoto ze z Pogonia trenuje z obecnej - "byłej " Ceramiki - Marcin Kaczmarek - podobno bardzo zdolny piłkarz którym interesował sie Hannover i Wisła Kraków . To jest lewy pomocnik
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 22/01/2004 21:35
> Z tymi trzema punktami to nie jestem pewien... Sytuacja jest na tyle
> skomplikowana, że nie wiadomo kto właściwie się z tej 2 ligi wycofał... Czy
> wycofa się Ceramika Opoczno, a KSZO zmieni nazwę i właściciela? A może to KSZO
> się wycofa, a Ceramika zmieni nazwę? To jeszcze nie jest jasne, chyba że mam
> nieświeże informacje.
Ale jedno jest jasne - cholernie żal kibiców z Ostrowca
> i Opoczna...
KSZO przestalo istniec z powodow finansowych. Nie wiem, ile dlugow mieli, ale troche sie nazbieralo. Ceramika pewnie lepiej stoi z kasa, dlatego to klub z Opoczna zmieni nazwe. Pewnie "Stasiak KSZO" beda sie nazywac. Kibice w Ostrowcu chyba nie beda mieli wyjscia i tak samo jak u nas trzeba bedzie pogodzic sie z tym.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 22/01/2004 22:54
ehhh:/
a mi si eprzypomina jak dwa latat temu beda w miedzyzdrojach jakis dziad podnical sie jak to kszo jest doskonale zorganizowane...
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: Już po KSZO - 23/01/2004 10:45
Forsa rządzi
żal kibiców, stracić klub, to najgorszego co może spotkać kibica
a przeniesienie Ceramiki do Ostrowca to kurewstwo, ale wszyscy wiemy z czym się to kojarzy
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
- 1
- 2
-
|