| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 14:27
poki co Rutkowski zajebiscie i Bachleda przyzwoicie reszta polakow slabo .ale i tak narazie wygrywa Loitzl jak walczyl zeby nie spasc z progu niezle by mu sie dupa pobila
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 14:36
heheh Loitzl odstawil akcje sezonu . 3 Polakow w czolowej 30tce bedzie, a Rutkowski bardzo mila niespodzianka Teraz niech Adas pokaze na co go stac!!
P.S. Niestety jednak 2. Polakow w 30. Bachleda 32.:/ [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-01-18 15:02]
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 15:54
no to chyba kryzys juz za nim skoro w takich warunkach kiedy wszyscy skakali po 110 czy 115 m on skoczyl 125 to jest wyczyn! bez formy napewno by tyle nie skoczyl no i jest juz 5 w genralce . teraz czekamy tylko na powrot Vasyla i jego relacje
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 15:56
Oby tak dalej!! Liczylem co prawda na wygrana po tym drugim skoku ale nie ma co narzekac!! Do boju Malyyyyyszzzz;-)
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 16:02
Malysz wraca do formy!troche szkoda ze pare dziesiatych punkta przesadzilo o jego drugiej lokaci-ale i tak on wymizajebisty takze byl dzisiaj Rutkowski!ach mlodosc ma jednak cos w sobie...
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 16:16
Zajebiście Małysz znów w formie tylko żeby jej w drodze do Japonii nie zgubił.
Sorrki Boberek chyba Cię rzeczywiście źle zrozumiałem...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 19:39
eee tam... jebać Adasia chłopaki z MW z tego co słyszę mieli lepsze loty od niego
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 20:28
> eee tam... jebać Adasia chłopaki z MW z tego co słyszę mieli lepsze loty od
> niego 
Oj napewno lepsze... Helmut nie zalujesz ze nie pojechales...?
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 20:29
> eee tam... jebać Adasia chłopaki z MW z tego co słyszę mieli lepsze loty od
> niego 
No baaaaa :-) Jeśli to wszsytko to prawda... ;-)
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 18/01/2004 20:48
> No baaaaa :-) Jeśli to wszsytko to prawda... ;-)
prawda prawda (źródło: -HL) ale jak się przed chwilą dowiedziałem były też mniej pozytywne aspekty hehe...
jakby powiedział -HL: "ryj rozbity - melanż zaliczony"
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Zakopane - 19/01/2004 18:32
No ładnie ładnie Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy szczerze powiedziawszy Sądziłem, że jak w obu konkursach Małysz będzie w pierwszej 5. to będzie sukces a tu patrzccie państwo jak wszystkich zaskoczył!!!
Jednak już widziałem Go na 1. miejscu w niedzielę, zabrakło naprawdę bardzo niewiele, w głębi duszy bluzgałem Hoellwarth'a za to, że musiał tak daleko skoczyć i jednocześnie sędziów za zaniżenie not za styl Małyszowi w drugim skoku, ale trzeba się cieszyć z tego co jest, bo jest dobrze - Małysz powrócił i teraz czekać tylko na jego pierwsze zwycięstow w sezonie!!!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|