| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DYMKOWSKI W ARCE ............ - 08/01/2004 19:51
Dziś po południu napastnik Robert Dymkowski podpisał kontrakt z Arką Gdynia.
Dziś po południu napastnik Robert Dymkowski podpisał kontrakt z Arką Gdynia. Dymkowski (ostatnio Widzew Łódź) trenował już wczoraj z drużyną, wziął udział w porannych i popołudniowych zajęciach. Potem został dokładnie zbadany przez doktora Pawła Cieślę, bo przez ostatnie pół roku nie grał z powodu kontuzji kostki.
- Badania niczego nie wykazały, piłkarz jest zdrowy i będzie grał w naszej drużynie - informuje prezes Arki Jacek Milewski. Dymkowski zawodnikiem Arki będzie do końca sezonu.
Nowym piłkarzem żółto-niebieskich jest już także inny napastnik Arkadiusz Aleksander
ciekaw jestem co o tym sadzicie? zycze mu mimo wszystko powodzenia w Arce. ach ten dymek najpierw widzew teraz arka .
p.s tylko zastanowcie sie zanim cos nie napiszecie 
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-08 19:53]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W ARCE ............ - 08/01/2004 20:00
ah...... skzoda że Arka, ale co miał iść grać w HALPie?!
ps. przemyslaw1984 rym dobry i niby i trafny (chodź sie nie zgadzam za bardzo), z całą pewnością ja tego nie bede krzyczał zabardzo go lubie i cenie mimo wszystko
[Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-01-08 20:02]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W ARCE ............ - 08/01/2004 20:08
> po boisku biegnie świnia to Dymkowski z arki gdynia
Puknij sie w łeb dzieciaku
CZłowiek gra tam gdzie go chcą. Przykro, że jest to Arka, ale trzeba go zrozumieć. Zarabia na życie [Ostatnio edytowane przez TomY: 2004-01-08 20:08]
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W ARCE ............ - 08/01/2004 20:09
> podobny temat chyba już był , ale dymek nie byl jeszcze zawodnikiem Arki
w
> sumie to dobrze dla niego , w końcu chłopak musi gdzieś grać , bo
chyba nie
> myśli o zakończeniu kariery jeszcze w tym roku
wiem ze byl taki temat ale nie moglem znalezc byl tylko temat z Mandryszem ze jest trenerem Arki
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|