| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
czyżby pierwsze wzmocnienie ? - 04/01/2004 21:56
Na testach w Pogoni przebywa brazylijczyk Mauro Da Silva ,którego z Brazylii przywiózł Dawid Ptak.
Da Silva może grać na każdej pozycjii i ma 185 cm wzrostu , grał niegdyś w ŁKS gdy ten zdobywal mistrzostwo Polski . Co o tym sądzicie ?
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: czyżby pierwsze wzmocnienie ? - 04/01/2004 22:00
ja mysle (?) ze to chuj do szczania a nie wzmocnienie.... moze grac na kazdej pozycji? a co on kurwa jest Alfa i Omega?!?! jak ktos jest dobry we wszystkim to jest slaby....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czyżby pierwsze wzmocnienie ? - 04/01/2004 22:12
Ale nie wiem czy ktoś już ich nie podkupił.
Takie perełki to kto wie podobno tego mojego Valencia i Deportivo chciało ale on powiedział,ze jest wierny Przemytnikowi Kołabaskowo i został ale kończy mu sie w lutym kontrakt i trzeba sie szybko zgłaszać!!
A z tym twoim to nie wiem co sie dziej .... :/
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czyżby pierwsze wzmocnienie ? - 05/01/2004 19:30
co to za wzmocnienie..a pozatym nie mozna go za bardzo oceniac bo niewiadomo jak gra...Przeciez w LKS rozegral tylko 2 mecze...:/ale miejmy nadzieje ze na twardowskiego bedzie sypal brame za brama o ile bedziegral na napadzie oczywiscie
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czyżby pierwsze wzmocnienie ? - 05/01/2004 20:24
Mauro da Silva , nic nie wiem o tym piłkarzu , moze się on okazać drugim Batatą ( oczywiście w formie ) , albo może być kimś takim jak Fabiano Valente , ja i tak sądzę , że lepiej poszperać między młodymi chłopakami z Polski , ale z drugiej strony ta szkółka Ptaka może być czymś przydatnym i mogą z niej wyjść nieźli piłkarze , jak wiadomo Brazylijczycy na ogół są sprawniejsi i lepsi technicznie od naszych polskich kopaczy
no cóż poczekamy , zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czyżby pierwsze wzmocnienie ? - 05/01/2004 21:22
Jak tak dalej beda wygladac wzmocnienia Pogoni to ja nie wiem Czas najwyzszy na pozadne wzmocnienia bo jeszcze sie okaze ze beda kompletowac sklad na ostatnia chwile,a pozniej bedzie sie Baniak tlumaczyc ze dany zawodnik slabo gra bo nie przepracowal calego okresu przygotowawczego ma braki i nie jest zgrany z druzyna.
|
|
|
|
- 1
-
|