Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Andrzej Gołota << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
max_dal
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8073 dni

Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 16:45
> Dla mnie Gołota jest tchórzem

Kurwa jeśli uważasz że był tchówrzem to obejżyj sobie 2 walki z Riddickiem Bowe. Dla tych co niewiedzą:
Bowe 2 razy wygrał z Holyfieldem.
Te obydwie walki Gołota Bowe są uznane za najlepsze wszechczasów. Jeśli ktoś uważą żę Gołota to tchórz to poleccam to obejrzeeć.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8087 dni

Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 16:47
max dal zgadzam sie w 100 procentach

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 19:30
> > Dla mnie Gołota jest tchórzem

Kurwa jeśli uważasz że był tchówrzem to
> obejżyj sobie 2 walki z Riddickiem Bowe. Dla tych co niewiedzą:
Bowe 2 razy
> wygrał z Holyfieldem.
Te obydwie walki Gołota Bowe są uznane za najlepsze
> wszechczasów. Jeśli ktoś uważą żę Gołota to tchórz to poleccam to obejrzeeć.

Ta a te ciosy po jajach byly the best.

Hold skladam temu miastu...
Boberek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 19:39
to byly niezapomniane czasy kiedy zarywalo sie noce zeby obejrzec jego walki mimo ze Golota nie grzeszy inteligencja to zawsze mu bede kibicowal i fajnie ze znow wrocil zycze mu zeby dostal jeszcze jedna szanse pojedynku z jakims lepszym bokserem!

nigdy nie zapomne jak mial walczyc z LenoXem Lewisem i robilem wszystko zeby nie zasnac i dotrwac do jego walki i kiedy walka sie zaczynala poszedlem siku zeby wytzrymac caly pojedynek wracam z kibla a tu okazalo sie ze juz po wszystkim zupelnie jak w tym skeczu Danca

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Andrzej Gołota - 18/08/2006 16:17
Obrazek jpg wstawiony na forum

:)

Gregor
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Andrzej Gołota - 18/08/2006 17:46
Elo, oby tylko nasza Pogoń nie skończyła jak Andrew, to zdjęcie to zły prognostyk ;P

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Andrzej Gołota - 18/08/2006 19:36
A ja tam przesądny nie jestem. Pogoń była, jest i będzie, bo Pogoń to My!

Rch.
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Andrzej Gołota - 03/04/2007 23:23
Czy ktoś wie kiedy Andrzej walczy? Słyszałem że odwołali jakąs walke. Ale podobno miał walczyć z jakimś Murzynem. prosze o info;)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
byku
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Andrzej Gołota - 03/04/2007 23:58
Mial walczyc 17 marca w Paryzu ale jego przeciwnik nie wyrobil sobie na czas paszportu wiec nic z tego nie wyszlo.Teraz cos sie mowi o maju,czarwcu moze lipiec.Ogolnie to moze wrocic w kazdej chwili :P Ale napewno bedzie na poczatek walczyc z jakims kelnerem.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763421350 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005