| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 16:45
> Dla mnie Gołota jest tchórzem
Kurwa jeśli uważasz że był tchówrzem to obejżyj sobie 2 walki z Riddickiem Bowe. Dla tych co niewiedzą:
Bowe 2 razy wygrał z Holyfieldem.
Te obydwie walki Gołota Bowe są uznane za najlepsze wszechczasów. Jeśli ktoś uważą żę Gołota to tchórz to poleccam to obejrzeeć.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 19:30
> > Dla mnie Gołota jest tchórzem
Kurwa jeśli uważasz że był tchówrzem to
> obejżyj sobie 2 walki z Riddickiem Bowe. Dla tych co niewiedzą:
Bowe 2 razy
> wygrał z Holyfieldem.
Te obydwie walki Gołota Bowe są uznane za najlepsze
> wszechczasów. Jeśli ktoś uważą żę Gołota to tchórz to poleccam to obejrzeeć.
Ta a te ciosy po jajach byly the best.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 04/01/2004 19:39
to byly niezapomniane czasy kiedy zarywalo sie noce zeby obejrzec jego walki mimo ze Golota nie grzeszy inteligencja to zawsze mu bede kibicowal i fajnie ze znow wrocil zycze mu zeby dostal jeszcze jedna szanse pojedynku z jakims lepszym bokserem!
nigdy nie zapomne jak mial walczyc z LenoXem Lewisem i robilem wszystko zeby nie zasnac i dotrwac do jego walki i kiedy walka sie zaczynala poszedlem siku zeby wytzrymac caly pojedynek wracam z kibla a tu okazalo sie ze juz po wszystkim zupelnie jak w tym skeczu Danca
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 18/08/2006 17:46
Elo, oby tylko nasza Pogoń nie skończyła jak Andrew, to zdjęcie to zły prognostyk
|
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 03/04/2007 23:23
Czy ktoś wie kiedy Andrzej walczy? Słyszałem że odwołali jakąs walke. Ale podobno miał walczyć z jakimś Murzynem. prosze o info
|
Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
|
|
|
|
Odp: Andrzej Gołota - 03/04/2007 23:58
Mial walczyc 17 marca w Paryzu ale jego przeciwnik nie wyrobil sobie na czas paszportu wiec nic z tego nie wyszlo.Teraz cos sie mowi o maju,czarwcu moze lipiec.Ogolnie to moze wrocic w kazdej chwili Ale napewno bedzie na poczatek walczyc z jakims kelnerem.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|