Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Można sie załamać << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tabby
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8149 dni

Można sie załamać - 27/12/2003 17:27
Taki Real za jeden sparing ma dostać 10 milionów dolarów i trudno mu znaleźć wolny termin, bo kolejka chętnych jest bardzo długa. W porównaniu do budżetu Wisły(5mln $) to jest dwa razy więcej. Teoretycznie w piłce każdy może wygrać z każdym, ale jak tu sie nie załamać! Real zagra dwa sparingi i będzie miał roczny budżet całej polskiej 1 ligi!:bardzo_zly: [Ostatnio edytowane przez X-pert: 2003-12-27 17:28]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 17:38
Tak nie skromnie spytam kto im placi te 10 mln ?? Zespoly z którymi graja ?? nie wierze :P [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-12-27 17:38]

Z daleka nie będzie widać.
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 17:39
yyy i co z tego? nie wiem o co ci chodzi, wiem tylko że napisałes coś co według mnie jest wiadome od dawna, sądze też że rzeczywyście to jest nienormalne! ale jak śpiewał pewien polski raper "Bo To Polska nie elegancja francja!"

Obrazek jpg wstawiony na forum
TomY
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 20:04
> Tak nie skromnie spytam kto im placi te 10 mln ?? Zespoly z którymi graja ?? nie
> wierze :P

To ja Ci odpowiem!
Moze pamietasz tegoroczny wyjazd Ralu do Azjii ??
Myslisz ze pojechali za friko ? Placily władze państwowe i regionalne, sponsorzy itd
Za ten ten jeden wyjzad Real zarobil kilkanaście baniek $$ a zagrał raptem 3 mecze.

Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 22:39
> Tak nie skromnie spytam kto im placi te 10 mln ?? Zespoly z którymi graja ?? nie
> wierze :P

Przegląd Sportowy pisze:
"Szejkowie z Bahrajnu zebrali się do kupy i w święta przesłali do Madrytu oszałamiającą ofertę. Za rozegranie towarzyskiego meczu, na który prezes musiałby przywieźć Beckhama, Zidane'a, Ronaldo, Carlosa, Figo, Raula i ich kolegów zaproponowali 10 milionów dolarów. Wstępnie Perez zgodził się przyjechać latem. Tyle tylko, że w tym terminie planuje kolejne azjatyckie turnee(w Chinach, Japonii i Korei), a w planach miał także próbę zwojowania koszulkowego rynku w USA i Australii.(...)Chętnych na goszczenie drużyny, w której barwach grają najlepsi i najsłynniejsi piłkarze świata nie brakuje. A przebijają oni swoje oferty w lawinowym tempie i stawkę wyśrubowali do gigantycznych rozmiarów"

Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8427 dni

Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 01:07
> yyy i co z tego? nie wiem o co ci chodzi, wiem tylko że napisałes coś co według
> mnie jest wiadome od dawna, sądze też że rzeczywyście to jest nienormalne! ale
> jak śpiewał pewien polski raper "Bo To Polska nie elegancja francja!"

Mick z tym raperem to troche Ci nie poszlo. Zastanow sie troche co piszesz. Mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi:)

krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 09:59
jak grają to zarabiają

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 11:37
Kogo obchodzi jakis Real dla mnie to oni moga dostawac 100 milinow zielonych za sparing (mimo wszystko nie za bardzo wierze w te 10 milinow).pozdro

kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 16:35
w co tu nie wierzyc te typki z emiratow arabskich czy tam sakd sypia kasa na ca tylko chca....

POGOŃ To My !
Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 19:29
> w co tu nie wierzyc te typki z emiratow arabskich czy tam sakd sypia kasa na ca
> tylko chca....

sypią aż się wysypią z tej kasy. a Ropy to oni nię będą mieć przez cały czas więc niech wydają tą kase a później ich reprezentacja lub klub będą chcieli zagrać dla kasy:)

hmmmmm ciekawe kiedy naszą Pogoń będą szejki czy jak oni tam mają zapraszać..ale my nie zejdziemy poniżej 11 mln $ bo jesteśmy lepsi od Realu:):):)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772565552 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005