Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Antoni Ptak << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
x-pack
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7700 dni

Odp: Antoni Ptak - 17/05/2006 09:22

Power napisał:  
Pociągniemy jeszcze sezon z Antonio i odleci.. ;)

codzienie mam taka nadzieje chce normalnej Pogoni chyba jak wielu ?.........pozdro

Szczecińska albo Zadna
SISMIC
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Antoni Ptak - 17/05/2006 09:26
Obawiam się tylko czy znajdzie się jakaś firma, która będzie chciała odkupić udziały od Ptaka.. Każdy wie, że na dłuższą mete Pogoni się nie poprowadzi, przez nasze miasto..

Szczecińska albo żadna!
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Antoni Ptak - 17/05/2006 10:08

Power napisał:  
Obawiam się tylko czy znajdzie się jakaś firma, która będzie chciała odkupić udziały od Ptaka.. Każdy wie, że na dłuższą mete Pogoni się nie poprowadzi, przez nasze miasto..

W sumie jak przez miasto? NIe dość, że Ptak dostał Stadion( 22 tys. zł miesięcznie, teraz pewnie mniej), ma także profity z opłat targowych.Powiedz mi może czy Ptak wymienił murawe kosztem kilku milionów czy miasto?Miasto nie jest głupie i nie da inwestorowi Pogoni tereny wokół stadionowe gdyż są one nie dość, że położone w centrum to są zbyt warte. Czy Wisła Kraków, Legia Warszawa, Cracovia Kraków i inne zespoły otrzymują coś od miasta poza stadionem? Poprostu jest cwaniakiem, który chce zrobić kolejny interes, przy pomocy szantażu i tyle. Jak dla mnie i tak terenów ptaszydło nie dostanie.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
borsuk
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Antoni Ptak - 17/05/2006 10:15
Czyli juz nie bedzie hasel typu Antos Ptak Tak! Tak! Tak?...szkoda

Powiedzenie "A nie mowilem?" bedzie chyba nie na miejscu:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ARO
Kibic
Na forum od 7912 dni

*

Odp: Antoni Ptak - 17/05/2006 10:41

borsuk napisał:  
Powiedzenie "A nie mowilem?" bedzie chyba nie na miejscu:)

"Mowa trawa ...." :) ;)

arik
Kibic
Na forum od 6388 dni

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 15:40
http://portalkibica.pl/aktualnosci/ptak-wije-gniazdo-w-lodzi.html

"wielki kombek" ?

Obrazek png wstawiony na forum
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 15:57
Prokuratura wrocławska pewnie już się nie może doczekać. A kibice ŁKS będą błagali PZPN żeby spuścił klub jeszcze dwie klasy niżej jeśli to miałoby odstraszyć Ptaka.

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 16:50
zródło: FAKT

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 17:41
Wątpie w to. Po 1 FAKT. Po 2 w ŁKS-ie dobrze wiedząco potrafi Ptak. Czy ktoś z was by go ponownie wpóścił do Pogoni???? Moja odpowiedź brzmi "Ni chuja!!!" i w Łodzi pewnie myślą tak samo. Pozatym jeżeli miałaby to być prawda to prokuratorzy we Wrocławiu już zacierają łapki :)

Babilon Team
Proud to be Gay
*zablokowany
Na forum od 6021 dni

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 18:20

Orło napisał:  
Wątpie w to. Po 1 FAKT. Po 2 w ŁKS-ie dobrze wiedząco potrafi Ptak. Czy ktoś z was by go ponownie wpóścił do Pogoni???? Moja odpowiedź brzmi "Ni chuja!!!" i w Łodzi pewnie myślą tak samo. Pozatym jeżeli miałaby to być prawda to prokuratorzy we Wrocławiu już zacierają łapki :)

teraz sa inni ludzie inne czasy
moze trafi akurat i sie dogada i bedzie spoczko

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 18:36
Inne czasy , inni ludzie ale ty nadal jesteś nienormalny.

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 21:12

Cytat:  
Antoni Ptak wróci do ŁKS-u?

Czy były właściciel klubu, który w 1998 r. zdobył z ŁKS-em mistrzostwo Polski, a dwa lata później wypadł z nim z ekstraklasy, uratuje go przed upadkiem? - Nie wykluczam tego - przyznaje Antoni Ptak.

57-letni biznesmen pierwszy krok już zrobił. Był jednym z głównych organizatorów benefisu Tomasza Kłosa, który odbył się dwa tygodnie temu. Nieoficjalnie wiadomo, że na pożegnalny mecz wielokrotnego reprezentanta Polski i byłego gracza ŁKS-u wyłożył około 80 tys. zł, najwięcej ze wszystkich sponsorów. I właśnie wtedy miały się rozpocząć jego rozmowy z Grzegorzem Klejmanem, jednym z udziałowców ŁKS-u SSA.

Klejman szuka inwestorów, którzy pomogą uratować klub z al. Unii, od dawna. Kontaktował się m.in. z Olgierdem Hoffmanem, przedsiębiorcą budowlanym z Gdyni i dobrym znajomym jednego z najbogatszych Polaków Zygmunta Solorza. Temat jednak upadł, bo łódzki klub nie otrzymał licencji na grę w ekstraklasie. - Jej brak jest dla nas wielkim problemem - przyznaje Klejman. - Ale i tak chcemy w końcu postawić nasz klub na nogi i rozmawiamy z kilkoma inwestorami.

I dodaje: - Przyznaję, że jednym z nich jest Antoni Ptak. To wielki kibic ŁKS-u i jestem przekonany, że nie pozostanie obojętny na jego kłopoty. W lipcu odkupię pozostałą część akcji spółki od Ilony Goszczyńskiej i będę miał prawie 100 proc. udziałów. Jeśli to będzie najlepsze wyjście z trudnej sytuacji, to jestem gotów sprzedać je panu Ptakowi.

Co na to główny zainteresowany? - Z nikim z łódzkiego klubu jeszcze na ten temat nie rozmawiałem - twierdzi Ptak. - Być może ktoś kontaktował się z przedstawicielami mojej firmy, ale przecież to ja o wszystkim decyduję.

Ale po chwili dodaje: - Niczego jednak nie wykluczam. Nigdy nie mówię nigdy i przyznaję, że jeśli otrzymam oficjalną propozycję z Łodzi, to na pewno ją poważnie rozważę. Musiałbym poznać wszystkie sprawy spółki, bo na razie wiem niewiele.

Jeśli mieszkający za granicą biznesmen zdecyduje się pomóc ŁKS-owi, to zrobi to już drugi raz w życiu. - Dwanaście lat temu klub z al. Unii też był w trudnej sytuacji finansowej - przypomina Ptak. - Różni ludzie przychodzili do mnie i wręcz błagali o pomoc. Na początku odmawiałem, bo uznałem, że nie jestem w stanie pomóc. Ale zmieniłem zdanie. Później było gorzej, ludzie, którzy mieli pomagać, tak naprawdę przeszkadzali.

W 1998 r. należący do Ptaka ŁKS zdobył mistrzostwo Polski. Ale po zaledwie dwóch latach spadł na dno. Wtedy Ptak zdecydował się odejść z Łodzi. Przeniósł się do rodzinnego Piotrkowa Trybunalskiego i został właścicielem drugoligowej Piotrcovii. Chciał awansować z nią do ekstraklasy (zatrudnił m.in. trenera Franciszka Smudę oraz piłkarzy Tomasza Łapińskiego i Sławomira Majaka), ale skończyło się na fuzji z Pogonią Szczecin. Ale i w tym klubie Ptak zbyt długo nie zabawił. Wprowadził Pogoń do ekstraklasy, a w kolejnych latach wymienił wszystkich polskich zawodników na Brazylijczyków. Efekt? Drużyna spadła z ekstraklasy i z ogromnymi długami rozpoczęła grę od czwartej ligi . Ptak wycofał się z piłki i wyprowadził za granicę. Teraz wróci?

Gazeta Wyborcza
Jerzy Walczyk, Damian Bąbol

źródło

http://www.lkslodz.pl/news_full.php?id=12690

...pomijając już przekręcanie faktów przez pismaków, że ten typ ma kurwać tupet...podejrzewam że "wyczuwa pismo nosem", wie kiedy się znów pokazać oczy
... z drugiej strony to na całe szczęście już nie nasze zmartwienie ;)
jebać antoniego!

Ostatnio edytowany przez: 1973, 26 czerwca 2009, 21:21 [3 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763374838 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005