Odp: Antoni Ptak - 17/05/2006 09:26
Obawiam się tylko czy znajdzie się jakaś firma, która będzie chciała odkupić udziały od Ptaka.. Każdy wie, że na dłuższą mete Pogoni się nie poprowadzi, przez nasze miasto..
W sumie jak przez miasto? NIe dość, że Ptak dostał Stadion( 22 tys. zł miesięcznie, teraz pewnie mniej), ma także profity z opłat targowych.Powiedz mi może czy Ptak wymienił murawe kosztem kilku milionów czy miasto?Miasto nie jest głupie i nie da inwestorowi Pogoni tereny wokół stadionowe gdyż są one nie dość, że położone w centrum to są zbyt warte. Czy Wisła Kraków, Legia Warszawa, Cracovia Kraków i inne zespoły otrzymują coś od miasta poza stadionem? Poprostu jest cwaniakiem, który chce zrobić kolejny interes, przy pomocy szantażu i tyle. Jak dla mnie i tak terenów ptaszydło nie dostanie.
Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 15:57
Prokuratura wrocławska pewnie już się nie może doczekać. A kibice ŁKS będą błagali PZPN żeby spuścił klub jeszcze dwie klasy niżej jeśli to miałoby odstraszyć Ptaka.
Odp: Antoni Ptak - 26/06/2009 17:41
Wątpie w to. Po 1 FAKT. Po 2 w ŁKS-ie dobrze wiedząco potrafi Ptak. Czy ktoś z was by go ponownie wpóścił do Pogoni? Moja odpowiedź brzmi "Ni chuja!!!" i w Łodzi pewnie myślą tak samo. Pozatym jeżeli miałaby to być prawda to prokuratorzy we Wrocławiu już zacierają łapki
...pomijając już przekręcanie faktów przez pismaków, że ten typ ma kurwać tupet...podejrzewam że "wyczuwa pismo nosem", wie kiedy się znów pokazać
... z drugiej strony to na całe szczęście już nie nasze zmartwienie
jebać antoniego!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 26 czerwca 2009, 21:21 [3 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374838 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.