| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
niedzielan to zdrajca - 25/12/2003 11:22
mam pytanko czy niedzielan zaqgrał jakis dobry mecz z heta (nic) z manchesterem tylko mila cos grał tylko mu sie cos z wegrami udalo ale czego zalowac jest przecieaz w groclinie moskała i on napewno wykorzysta swoja szanse
|
legia-pogon
|
|
|
|
Odp: niedzielan to zdrajca - 25/12/2003 12:06
Hahaha smieszny jestes, Niedzielan duzo wiecej pokazal w tych meczach P. Uefa niz Mila, dzieki Andzejowi padla bramka z Herta, a w meczu z Manchesterem to tyle co on tam wyprawial do glowa boli Mial sam na sam z Seamanem i wogule... Idz ty sie lepiej schowaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: niedzielan to zdrajca - 25/12/2003 13:02
wez kup sobie paczke chrupkow oraz butelke cocacoli i obejrzyj jeszcze raz jakis mecz z niedzielanem bo chyba nie mowimy o tym samym zawodniku
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: niedzielan to zdrajca - 25/12/2003 17:30
Temat naprawde spoko ale ze wzgledu na to ze sa swieta nie bede sie wiecej wypowiadał... a kogo w ogóle interesuje Niedzielan??Poszedł na kase i tyle ,oby to jego NEC Nijmegen spadło do II ligi wtedy zobaczy jak mu to wyszło
|
|
|
|
|
Odp: niedzielan to zdrajca - 26/12/2003 01:20
Ja się chciałem tylko wypowiedzieć na temat autora tematu już nie pierwszy raz mnie zaskakuje a nie ma długiej kariery za sobą na forum już się boje co będzie dalej
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: niedzielan to zdrajca - 26/12/2003 11:22
> mam pytanko czy niedzielan zaqgrał jakis dobry mecz z heta (nic) z manchesterem
> tylko mila cos grał tylko mu sie cos z wegrami udalo ale czego zalowac jest
> przecieaz w groclinie moskała i on napewno wykorzysta swoja szanse
Przypomnę ci mecz z Węgrami i to dzięki niemu moim zdaniem Polska reprezentacja odzyskała nadzieję na lepszą przyszłość !!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|