| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Zakopane 2004 - 17/12/2003 20:29
Chciałbym sie dowiedzieć kto planuje wybrac sie na zawody w skokach narciarskich,ktore odbeda sie w Zakopanem pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 20:52
napewno będzie Melanż Skład w składzie Melanż Skład + MW i z tego co słyszałem to muszę z chłopakami kolejny melanż gdzieś między jednym a drugim wcisnąć Pozdro W F H
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:19
cos sie skreci,zawsze damy rade to moze spotkamy sie tam?!My napewno bedziemy imprezowac z gorolskich gospodach(prze baraninie i grzańcu) pozdro chlopaki!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:23
a ja mam takie pytanie ile wynosza mniej wiecej koszty takiego wyjazdu? oczywsicie nie wliczajac napojow wyskokowych i innych przyjemnosci
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:29
> > W F H , jak Ty chcesz tam dojechac? Przeciez Terespol nie dojezdza do Zakopca
cos sie skreci,zawsze damy rade to moze spotkamy sie tam?!My napewno
> bedziemy imprezowac z gorolskich gospodach(prze baraninie i grzańcu) pozdro
> chlopaki!
No baaaaa...musimy razem zamelanzowac pozdro WFH
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:30
- bilecik w 2 strony 2 klasą ok. 70zł (no chyba że jedziesz na kredytach )
- bilety na skocznie na 2 konkursy = 2x40zł (no chuba że znow kredyty )
- nocleg ok. 30zł/doba (da rade noclegować na kredyt? )
- jedzenie.... groszę - żyjesz na procentach 
W F H - nie "może" a napewno się spotkamy.
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-12-17 23:32]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:31
koszt przejazdu+pensjonat+żarcie+dupki hmmmmmm...
smutne ale prawdziwe z 300zl trzeba miec
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:32
> - bilecik w 2 strony 2 klasą ok. 70zł (no chyba że jedziesz na kredytach )
-
> bilety na skocznie na 2 konkursy = 2x40zł (no chuba że znow kredyty )
-
> nocleg ok. 30zł/doba (da rade noclegować na kredyt? )
- jedzenie.... groszę
> - żyjesz na procentach 
Helmut ja bym se nie podarowal gdybym nie zjadl w Zakopanem jakiegos żarcia w karczmie gorolskiej pozdro.
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:39
> Helmut ja bym se nie podarowal gdybym nie zjadl w
> Zakopanem jakiegos żarcia w karczmie gorolskiej pozdro.
Heh... faktycznie nie przemyślałem mojej wypowiedzi . wódka zaślepia mi umysł 
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 17/12/2003 23:45
W gorach bedziesz mial dobre warunki do uprawiania swojego ulubionego sportu wiesz swierze powietrze(bardzo) atmosfera festynu pozdro i powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zakopane 2004 - 18/12/2003 08:30
Dzieki za informacje mam nadzieje ze Adas utzryma forme do nastepnego sezonu to odloze kase na wyjazd! mam nadzieje ze zabieracie jakis transparent ze soba to moze zauwazymy was w TV powiedzcie Malyszowi zeby "podskoczyl" do Szczecina na chwile
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|