Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> -Champions League- << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adriano
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8163 dni

-Champions League- - 10/12/2003 23:43
Dzisiaj właśnie zakończyła się ostatnia kolejka I Fazy Grupowej rozgrywek Ligi Mistrzów. Uważam za dużą niespodziankę awans Sparty Praga i Lokomotivu Moskwa do dalszego etapu. Dobra postawa i swego rodzaju niespodzianka to awans VFL Stuttgart i AS Monaco. Wielka szkoda że Inter, Lazio i Deportivo niezdołały wyjść z grupy... Nie było druzyny która by nieprzegrała meczu, oprócz Realu Madryt - jednego z faworytów do wygrania tych rozgrywek, co obrazuje że poziom Ligi Mistrzów wzrasta, już nie jest tak łatwo wygrać jak kiedyś. Nawet teoretycznie słabsze zespoły nawiązują walkę z najlepszymi co jest duża korzyścia zarówno dla piłkarzy jak i dla kibiców !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: -Champions League- - 11/12/2003 00:51
tylko ze Deportivo wyszlo..... hehe , i dobrze ze Sparta wypchnela Lazio, Lokomotiv Inter, to pokazuje ze nie tylko kasa decyduje o sukcesie !

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: -Champions League- - 11/12/2003 13:31
> i dobrze ze Sparta wypchnela Lazio,
> Lokomotiv Inter, to pokazuje ze nie tylko kasa decyduje o sukcesie !

zgadzam sie wygrana Sparty była całkowicie zasłużona, a bramka dla Sparty była powinna paść kilka minut wcześniej :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: -Champions League- - 11/12/2003 14:56
sparta the best!!!!!!!!!!!
bede im kibicowal od teraz:)

FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: -Champions League- - 11/12/2003 17:54
dla mnie szkoda ze odpadl ajax,inter i lazio bo bylyby lepsze mecze i ciekawsze pary

ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: -Champions League- - 12/12/2003 10:31
Dla mnie Juve jest the best !! 7:0 rezerwami.....:D

qbajag
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: -Champions League- - 12/12/2003 12:42

Bayern zagra z Real Madryt a Chelsea z VFB Stuttgart.
Zajebiste pary.Będą ciekawe mecze no i niezłe emocje.
A do ćwierćfinałów wejdą:
Chelsea,Real Madryt,Monaco,Arsenal,Juve,Milan,Man Utd oraz O.Lyon czyli według mnie to cały pierwszy koszyk.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: -Champions League- - 12/12/2003 20:36
Wypas ciesze się że Lokomotiv weszło a szkoda że Ajax nieweszedł ale będzie kilka fajnych meczyków wiadomo oczywiście REAL:BAYERN ale bardzo ciekawy będzie mecz MAN UTD:FC PORTO dwie dobre drużyny a manchester wcale niejest faworytem bo Porto zapewne ma kilku młodych świetnych technicznie piłkarzy...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772571532 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005