| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
kolejny zjebany temat ;) - 06/12/2003 21:51
smutno tu to zalożyłem sobie temata 
tak sobie przeglądałem forum Legii i trafiłem na nieco starszawy post pod tytułem "W pociągu jest tłok... ale kto dwie bramki?" myślę że u nas też warto byłoby się nadtym zastanowić, bo przyśpiewka fajna a nie ma jak tego zanucic
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kolejny zjebany temat ;) - 07/12/2003 17:07
Dymkowski musi wrocic, bez niego nie mozemy spiewac piosenek
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kolejny zjebany temat ;) - 07/12/2003 19:23
> ...dwie bramki Batata dwie bramki Drumlaka i Pogoń ma mistrza świata hahaha
>   
zajebisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kolejny zjebany temat ;) - 09/12/2003 16:20
A teraz wbije swoja fazae..wg mnie w tej przyspiewce nie powinno sie znalezc miejsce np dla Bataty(rasista nie jestem ).W poprzednich latach gdy byla ona spiewana byli w niej WYROZNIENI pilkarze,ktorzy na to zasluzyli nie dobra gra przez pol roku,ale przywiazaniem do barw i postawa,tacy jak Ostrowski,Piotrowski,Dymkowski,Latała,Dzwigala.Wiec cos mi sie wydaje ,ze za szybko tej piosenki nie zaspiewamy(moja w tym glowa )
ps.Dymek wroc pierdol...wszystkie inne wioski
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: kolejny zjebany temat ;) - 27/12/2003 17:32
"kolejny zjebany temat "
HAHA najlepszy Temat do Góry Proponuje zorganizować, Konkurs na najlepszy temat ROKU 2003 ten wygra bez wątpienia JEST BOSKI !! 
hahaha to już moj 131 post w tym 3 tematy jestem boski
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: kolejny zjebany temat ;) - 27/12/2003 19:00
> Dwie bramki Żebrowski,dwie bramki Kaczorowski i Pogoń ma mistrza Polski
Wypasione, wsumie to nawet szkoda że niemożliwe
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|