| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
NFS:Underground - 05/12/2003 18:41
Niedawno na rynku pojawiła się kolejna odsłona jednej z najlepszych gier wyścigowych z serii NFS. Tym razem motywem przewodnim są furki, które można zobaczyć m.in. w filmie "2 Fast 2 Furious". Wybieramy sobie samochodzik, wygrywamy kolejne wyścigi, pokonujemy kolejne wyzwania i za zdobyte punkty tuningujemy do przesady swoje autka Jak dla mnie to giera jest świetna, grafika co prawda nie powala, ale sama grywalność no i ten jej klimat do mnie przemawiają. Pozostało mi już chyba tylko 5 wyścigów do końca, tak mnie to wciągnęło! A jakie są Wasze wrażenia
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: NFS:Underground - 05/12/2003 18:56
Ogolnie jedna z lepszych gier w jakie gralem... choc widac w niej mnostwo neidorzecznych sytuacji... przykladami moga tu byc wrecz perfekcyjne pokonuwanie zakretow (tych co maja 90 stopni) Komputer kompletnie nie zwalnia a i tak idealnie pokonuje zakret, inna ciekawostka jest fakt, ze jezeli nasza bryczka zdezy sie z inna to dziwnym trafem nasi przeciwnicy odjezdzaja od nas jak z katapulty.. .no a jezeli komputer ma wypadek to przewwaznie odbija sie od samochodu i sunie dalej... co nei zmienia faktu ze ta gra jest BOSKA! szczegolnie sciezka dzwiekowa.. ajk ktos lubi te klimaty to goraco polecam;-) ps. Ma ktos moze NBA Live 2004??
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NFS:Underground - 05/12/2003 21:51
ja teraz pogrywam w MaX Paynea 2 i sie zacialem w 3 misji pozdrawiam oj Hanki chyba bede sie musial do ciebie zglosic po NBA 2004 hej Celciusz ijak ci sie podoba Call of duty bo slyszalem ze zajebista gierka to jest?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NFS:Underground - 06/12/2003 13:37
Gierka przesadzona ...najbardziej jednak mi sie muzyczka podoba z tej gry !!! Max Payne tez bardzo dobry !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NFS:Underground - 30/12/2003 12:49
O muszę przyznać, że gra zajebista. W żadnych innych wyścigach nie czuje się tak prędkości jak w nowym nfs. Grafika wyjebana, auta naprawde wyglądają świetnie, miasta też, te światła nocą, budynki, gdy się je mija z predkościa dwustukilkudziesięciu kilometrów na godzinie to widok jest wyjebany. A sam go undegtround to zajebisty tryb gry, wogóle jest tak wielka możliwość tuningowania, wymiany sprzętu, naklejania winyli, no multum. Tryby gry wyjebane. Ale choc jest aż 111 wyścigów, to trasy to tylko pozmieniane drogi i fragmenty miast, a pozatym w jeden dzień zdążyłem przejść gre, to za mało, a w dodatku nie ma żadnych bonusów. No, trzeba powiedzieć że muzyczka pierwsza klasa, choć nie są to moje klimaty, to przyjemnie się jej słucha.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: NFS:Underground - 30/12/2003 13:42
Gra naprawde jest super!! Moim zdaniem najlepsza część nfs
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
- 1
-
|