| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 15:10
> Co wy kurwa pierdolicie? Miejsce lecha to pierwsza liga tak samo jak POGONI i
> innych zasluzonych klubow z kumatymi kibicami.Piszecie kurwa jakies popierolone
> wywody.Pewnie wolicie zeby pierwsza liga skladala sie z takich ekip jak
> polkowice ,wronki ,leczna i takie inne tam wioski!!! Zajebisci
> jestescie.Gratulacje dla was!!! Pewnie nikt z was nie byl w maju w poznaniu bo
> po co ruszac dupsko na jakis tam mecz skoro POGOŃ przegrywa wszystko po
> koleji.Nie słyszeliscie tez co kibice lecha spiewali ale co ja tu będe wam
> pierdolił wy i tak tego nigdy nie zrozumiecie.
Pozdro dla kumatych!!!
W pełni sie z toba zgodze ale kazdy dobrze wie co teraz rzadzi futbolem i wszytskim oczywsicie chodzi tu o kase co poradzisz na to ze an takich zadupiuach jak Grodzisk ta kasa jest a w miastach w których wystepuja zasłuzone dla polskiej piłki kluby ich nie ma przykład Lechia Gdansk napewno nalezy im sie miejsce w o wiele wyzszej kalsie rozgrywkowej niz sa teraz ale kto poradzi na to ze neistety nie ma tam kasy.Smieszne jest to ze w I lidze jest coraz wiecej zespołow z "dziur" w których mieszka 5 tysiecy ludzi ale dopóki maja kase tak niestety bedzie..............zycze Lechowi pozostania w I lidze,nam awansu do niej.pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 17:45
> Wyjebać Groclin ...Bo tam jebie nawozem 
nadal tam smierdzi?
do tematu - spadku nie zyczy sie najwiekszemu wrogowi, a tym bardziej zaczynania od poczatku, choc niewierze w ta plotke.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 05/12/2003 19:28
Ekil, myślałem, że Ty jesteś chory ale Ty jesteś ... głupi. Lech, Legia zbankrutuje i spadnie, Ty bę dziesz chodzić na mecze z szczakami, Polkowicami, Łęczną... i będziesz mógł się ponapinać na trybunach albo w autobusie PKS
Pozdrawiam życzliwych Portowców!
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 07/12/2003 12:41
> To co wolicie zeby w I lidze graly wioski czy uznane firmy?
zgadzam sie mnie osobiście denerwuje że w extraklasie graja takie ekipy jak Górnik Łęczna, Świt Nowy Dwor Maz, Groclin czy Górnik Polkowice wole jak by grała Zagłębie Lubin, Ruch Chorzów, Gks Bełchatów... no i Pogoń!! wole by grali ci których nie cierpimy niz druzyny ulokowane gdzies po wioskach!! Co nie oznacza że życze lechowi dobrze... peace [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-12-07 12:43]
|
|
|
|
|
Odp: Czyżby Lech w A klasie ?? - 08/12/2003 18:50
Wszystkim zasluzonym klubom zycze dobrze.
Dosc wioski w pierwszej lidze. Wiekszej stypy dawno tam nie bylo.
Czym bysmy sie pasjonowali gdyby nie bylo Legii, Lecha, Widzewa, ŁKSu, GKSu, Ruchu, Arki, Cracovii i wielu innych druzyn??
Mnie tam mecze z wiesniakami nie bawia.
Pozdro
|
1948
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2