Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Drumi nie odchodź << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
m@r
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8126 dni

Drumi nie odchodź - 03/12/2003 10:56
Oby tylko Ptak i Drumlak dogadali się. Nie wyobrażam sobie wiosny bez naszego środkowego!!!

Pogoń Walcząca...
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 11:30
Slyszysz drumi nie odchoc bo pikniki popelnia samobojstwo , nie ochodzi blagam cie !!!! :((((((((((((((( ha ha

siwy24
Kibic
Na forum od 8152 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 11:36
Niech spierd..... by za rok wrocic bo mu sie nie wiedzie !!!!!

zenit
Kibic
Na forum od 8246 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 12:03
Dzisiejszy Drumi to nieten z przed2-3 lat.Jedno co potrafi to przewracać się oswoje nogi anato już sędziowie niechcą się nabierać.Powodzenia w4 lidze niemieckiej.

j27
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 12:33
a niech idzie w pizdu i cholere ,on przyszedl zeby sie wypromowac i isc gdzie indziej ,niby nie dla pieniedzy ,a tu co ,nie daja mu tyle ile chce to on sie obraza ,no to powodzenia mu zycze bo wypromowal sie swietnie ,srednio udane mecze przeplatal z beznadziejnymi ,jeden mu wyszedl(z cracovia) i on liczy ze sie na niego rzuca ,mam tylko jedna nadzieje ,niech idzie gdzie chce byle nie do cracovii(bo tam sie zbroja i przydalby im sie) ,nie bede za nim tesknil ,niech bogus da szanse mlodym ,zdolnym i z ambicjami jak labedzki ,jak komus chce sie grac a ma jakies minimum umiejetnosci to w drugiej lidze mozna wiele osiagnac ,a labedzki umiejetnosci ma wiecej niz minimum

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
kawek
Kibic
Na forum od 8224 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 15:37
Osobiscie wolałbym aby Drumi został ale oczyiwscie jesli chodzi mu o kase to nie ma ludzi niezastapionych.Drumlak mysli ze jest wielka gwiazda a wiele brakuje mu z formy która prezentował 2 lata temu, wtedy moze był gwiazdą.........

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 15:56
Szerokiej drogi, panie Drumlak. Zabierz pan ze sobą Baniaka.

Mati.
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 17:42
ej no coś jest nie tak. Nasi przeciwnicy się wzmaciają między innymi cracovia(bojarski)a w Pogoni coś nie ciekawego się dzieje. Spekulacje sa, że Drumlak ma odejść i Batata. Nic nie wiadomo z Olo. A wzmocnienia z 4 czy 3 ligi nic nie dają. fakt trzeba inwestować w tych zawodnikow ale nie mozna powiedziec że na dzien dzisiejszy beda z prawdziwego zdarzenia wzmocnieniami. No panowie włodarze klubu szukajcie z prawdziwego zdarzenia wzmocenien bo zawodnicy nie czekają, a my kibice POgoni chcemy awans.:) pozdro 4 all

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 17:51
> Szerokiej drogi, panie Drumlak. Zabierz pan ze sobą Baniaka.

byle tylko zastąpić go kimś dużo lepszym, kims kto będzie roprowadzał piłe po boisku, i nie z 3 lub 4 ligii !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Qcu
Kibic
Na forum od 8452 dni

**

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 18:40
> a tu co ,nie daja mu tyle ile chce to on sie obraza ,no to powodzenia mu zycze

A tu co? a tu widac ze nie wiesz jaka jest sytuacja... Z tego co podaja media to Drumlak nie ma dostawac mniej, ale tyle samo tylko ze na innych warunkach. Podobno powiedzial ze chce zeby taki kontrakt jak ma teraz zostal, a Ptaszek cos mu chce zmieniac.
Ja jestem za tym zeby Drumi zostal. Nie widze nikogo kto moglby go zastapic. A widzac jak wzmacnia sie Cracovia, ze Szczakowianka nie odda zawodnikow... Bedzie ciezko! Nie mozna sie teraz pozbyc podstawowych zawodnikow, trzeba kogos zdobyc (Adzem czy Muszalik to na pewno male pieniadze skoro Bojarski przeszedl do Cracovii za 1000 zl...)

krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 18:41
mam nadzieje ze za rok znowu bedzie chcial grac w Pogońi i go nie przyjmą

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 18:52
Chciałbym aby drumi został.....a ty co mowią zeby odszedł to życze wesołych świąt !!

Westman
Kibic
Na forum od 8250 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 03/12/2003 22:14
ekil - tobie równiez zycze wesolych swiat.

Drumlak - przereklamowana gwiazdeczka. Jest delikatny jak panienenka - nie lubie takich ludzi !
I przyszeld on tu tylko po kase - niech idziedo Lubina - tam jest wiecej.

Pozegnalbym go bez zalu, no ale pewnie mega trener Bogus Cfaniak bedzie chcial go zostawic....

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
CHUDY
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 04/12/2003 13:00
kurwa co wy chcecie od drumlaka i jeszcze od baniaka wkurwiacie mnie gdyby nie Paweł to huj polowe z tycvh meczow bysmy przegrali wystarczy fakt ze w ostrowcu zszedl przy 1-1 a skonczylo sie jak wiecie. nie wiem kurwa co sie z wami dzieje ......

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Mayday
Kibic
Na forum od 8682 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 04/12/2003 15:25
jak nie chce to WON!!! ja nie bede za nim plakał....cwaniaki maja kasy jak lodu i im jeszcze mało. Zostal zajebiscie przywitany...i ma to gleboko w dupie. I jeszcze nasuwa mi sie mysl o tym jak mowil u mnie w szkole ze chce zostac w Pogoni i grac dla tego lubu..wlanie widze jak..

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
--
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: Drumi nie odchodź - 04/12/2003 15:57
Bardzo chcialbym aby Drumi zostal ale widze ze jemu juz sie z tej glowie przewraca i to za duzo moge sie zalozyc ze gdyby nie jego charakterek to juz by gral w jakis zagranicznym dobrym klubie bo on ma taki talent ktorego jeszcze niegdy nmiewidzialem ale niestety woda sodowa to woda sodowa on jest sam sobie winien ze niezrobil wielkiej kariery a moge sie zalozyc ze za pare lat drumlak bedzie gral w 2 lidze bo Pogon znajdzie sobie innych na pierwsza lige!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-12-04 15:59]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772578695 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005