Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PSG
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8231 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 16:12
Nie piszcie tak brzydko na pana ptaka , bo on czyta interneta i bedzie mu przykro :D

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Matek.
Kibic
Na forum od 8658 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 16:15
Sadu 100% racji! :D

Pogoń To My!
valeron
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 16:16
z gory sory za tego posta ale sie wqurzylem. Dzieki takim zacofancom i kretynom jak "kumaci" to miasto nigdy nie przestanie byc zdupiem i bedzie coraz gorsza ruina. Bedziecie sobie chodzic na spacery po lasach po kolana w jakiejs gnojowce i kibicowac druzynie z A-klasy. "Kumaci" ale to wiocha zalatuje... pzdr dla normalnych

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 16:22
dokladnie valeron ,z takim podejsciem jak kumaci bedziecie chodzic po meczu kur dogladac ,na zachodzi kluby tak wlasnie funkcjonuja i zaden praawdziwy kibic sie temu nie przeciwstawia

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 16:31
seeedzik - a kim ty kurwa jestes abys nam mowil kto jest prawdziwym kibicem a kto nie jest ?!?!
Valeron - a ty chuja wiesz o zyciu kibicowskim! a jak by byla Pogon ( bez Ptaka) w A klasie to i tak bym na A klase chodzil!!!! jebac ptaka!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Żyleta
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 16:35
Nic dodać nic ująć veleron ;-) Wy kumaci mówicie że to wy jesteście najlepsi bo chodzice zawsze na mecze kibicujecie itd.Ale Ptaka olewacie i macie go w dupie poraz kolejny pytam się gdzie byście teraz chodzili na mecze komu byście kibicowali???Pogoni w IV o ile wogle by istniała.To miasto nie potrzebuje Pogoni w IV lidze powiem nawet więej był by to wstyd,potrzebuje rozwoju lepszego stadionu nowych inwetycji a Ptak to oferuje nie twierdze że on jest cudowny ma tam jakieś swoje interesy.Ale naprawde nie rozumiem podejscia NIEKTÓRYCH do Ptaka i jego planów...
Pozdro dla normalnych

Bo jest paru ludzi... Piraci
-HL
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 17:34
> 'Bede na wyciag narciarski w kapciach chodzil',
> nie -HL to nie jest kurwa smieszne.

Ty a moze Ci ptaszysko nawet skocznie zbuduje...mialbys tak blisko na treningi jak kiedys Malysz - ciekawe czy by Ci buty spadly za pierwszym skokiem;) Pozdro

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 17:45
> a jak by byla Pogon ( bez Ptaka) w A klasie to i tak bym na A klase chodzil!!!! jebac ptaka!

Dobra, chodziłbyś. Ja też bym chodził. Ale co to kurwa ma do rzeczy? Jeżeli już mamy tą drugą ligę, to trzeba starać się mieć jeszcze więcej. Jak Ci się nie podoba Ptak, to go osobiście zastrzel, piłkarzy też powystrzelaj i będziemy mieli upragnioną A-klasę.

"Urzędowa" niechęć do Ptaka dziwi mnie. I to bardzo. To tak, jakby fani Chelsea wywieszali transparenty "Chuj z Abramowiczem, chcemy Conference"...
Facet przyjechał do Szczecina, chce zainwestować - trudno było oczekiwać Mikołaja z workiem pełnym pieniędzy, chętnym bezinteresownie zbudować silną drużynę. I bardzo dobrze, że Ptak jest! Już na tym zyskaliśmy i na pewno nie skończymy gorzej, niż przed Ptakiem. A możemy zyskać jeszcze więcej: niezłą drużynę i trochę miejsc pracy (4000 to może być bujda, ale nawet 1000 to dużo w skali Szczecina). Kto wie, może kiedyś Ty będziesz potrzebował roboty i psioczył na jej brak...

KMT
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 17:58
Dobrze by było gdyby plan wypalił.Ale Pogoń bez ptaka czy z ptakiem to i tak POGOŃ!!!!I tego powinnismy sie trzymac!

Bądz dumny z tego kim jesteś...
Żyleta
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 18:11
No radni powiedzieli TAK oby terez wszystko potoczyło się dobrze 3-mam kciuki ;-)

seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 18:53
No tak moj blad ,mialem napisac normalni kibice ,szkoda mi slow na puste tlumaczenie tobie czegokolwiek ,bo pewnie prawda jest jedna i jest po twojej stronie a reszta cie nie obchodzi ,a prawda jest taka ze gdyby nie ptak Pogoń bylaby teraz w IV lidze z marnymi perspektywami na przyszlosc ,on chce zrobic cos dla klubu(zyski na klub i szkolka pilkarska) i takze dla siebie(nie wtpie ze on tez chce na tym cos zarobic ,chocby renome wsrod handlowcow i spoleczenstwa), w polsce nie mamy takich abramowiczow ktorzy bezintersownie inwestuja w pilke (nawet cupial z drzymala robia to dla reklamy) i trzeba sie cieszyc z takich ludzi jak ptak ,jesli PRAWDZIWI KIBICE nie beda go chcieli i beda to demonstrowac i jesli on niedajboze stwierdzi ze inwestowanie w szczecinie nie ma sensu i pojdzie gdzie indziej(chca chocby we wroclawiu) to pewnie bedzie ich zsluga ze przegonili zlego czlowieka od ich klubu ,gratuluje ,naprawde szczerze gratuluje

CHUDY
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 20:16
spoko luz bedzie dobrze ja tez mieszkam niedaleko panoramy bede sobie jezdzil ogladac :D

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
JP
Kibic
Na forum od 8401 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 20:28
seeedzik, valeron, Żyleta i reszta najeżdżających... Czemu nie powiecie kumatym ;-) tego wszystkiego prosto w oczy? Nie powiedziałeś prosto w twarz, nie powiedziałeś nic... czy jak to tam było :)

MW'03
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 21:06
po co .przecierz oni wiedza lepiej ,ja im nawet nie chce tlumaczyc ,tylko czekam na moment kiedy cos podzie nie tak i ptak zrezygnuje ze sposoringu ,bo po ptaku juz nie widzie wielu gotowych do zainwestowania i Pogoń bedzie w IV lidze a oni beda dumni ze na mecze IV ligi przychodzi po 4 tys kibicow i ze potrafia zlac wszystkich kibicow przeciwnych druzyn z IV ligi razem wzietych ,takie sa moje poglady i chetnie bym je komus wykrzyczal w twarz ale jeszcze mam wszystkie zeby i nie chce sie z nimi roztawac :duzy_usmiech:

ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 21:12
No radni mają u mnie + Zajebiście wkońcu ptaszek zrobi druzynę :D może nawet 2 grolcin ;)

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 21:56
No i co do joty się spełnia :) Radni boją się o stołki, nie stawiali przeszkód. Jest OK, a będzie jeszcze lepiej. Przecież nawet jeżeli pieniądze z kompleksu handlowego nie zasilą konta Pogoni (a i tak myślę, że Ptak dotrzyma słowa i wpompuje część kasy), to będą nowe miejsca pracy.
Tak trzymać....

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 22:14
Pogon w 4 czy 6 lidze - to wstyd dla miasta?!? czlowieku , Gorzow , Olsztyn , Gdansk, Bydgoszcz....
mowia ci cos te miasta ?! jak nie to pizda jestes ...

a co do ptaka to przekrecil LKS i Piotrvocie ( no to 2 dra w Szczecine.....) a wiec ma cos na sumieniu....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
valeron
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 22:52
Hilek - ja nie mam nic do "kumatych" jako do osob - nie znam ich i nie oceniam. Oceniam natomiast ich wypowiedzi - do nich sie odnosze. JEzeli mialbym ocenic osoby to pewnie ze moge im to powiedziec w twarz - zaden problem. TYlko ze ja oceniam konkretna ich wypowiedz a nie calloksztalt. A jezeli ta wypowiedz sie tutaj znajduje na forum to i tutaj sie na jej temat wypowiem. Troche zakrecilem :) pzdr dla wszystkich - dla kumatych tez

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
Żyleta
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 23:31
> Pogon w 4 czy 6 lidze - to wstyd dla miasta?!? czlowieku , Gorzow , Olsztyn ,
> Gdansk, Bydgoszcz....
mowia ci cos te miasta ?! jak nie to pizda jestes
> ...

a co do ptaka to przekrecil LKS i Piotrvocie ( no to 2 dra w
> Szczecine.....) a wiec ma cos na sumieniu....

:D mały_ps wiedziałem że to ktoś napisze ty byłeś pierwszy tak gorzów to wiocha,olsztyn to co innego tam był stomil ale mają jakieś problemy ktoś tam też przewalił sporo kasy i teraz są tam jakieś procesy mam znajomego w Olsztynie i mówił mi on że może nie wstydzi się że nie ma już Stomilu ale kibice są strasznie wkórwieni założyli nawet coś w stylu Pogoni Walczącej,Gdańsk to truj miasto mają zawsze Arke Gdynie ;-) a Bydgoszcz to też zadupie ;-)Więc sądze że Szczecin ze swoimi tradycjami piłkarskimi,stadionem i kibicami ""wstydził"" by się dróżyny IV ligowej...
P.s. specjalnie napisałem wstydził w cudzysłowiu ;-)
A jeszcze jedno w Gorzowie mają żużel w Bydgoszczy chyba też niewiem a jaką widział bys alternatywe dla kibiców??? [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-01 23:35]

Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Czy Ptak dostanie tereny czy znow nic z tego nie będzie??? - 01/12/2003 23:53
ja podzielam zdanie Rubina, a jakbyscie chcieli sie dopierdalac to powiem wam ze na VI lidze bylem wiecej razy niz na II, pewnych rzeczy nie da sie kupic.

Vasyl - jak ptak dostanie te tereny to mozesz sie porzegnac z spokojem, inwestycje sie dopiero zaczna.
A niedaleko mnie buduja nastepny cmentarz, co ja mam powiedziec?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772578690 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005