| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 18/12/2003 20:59
no wlasnie sciagnalem Klatke bittorrentem...zaraz sie przekonam co ten film jest wart...
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 18/12/2003 21:49
> no wlasnie sciagnalem Klatke bittorrentem...zaraz sie przekonam co ten film jest
> wart...
to jeżeli masz kaze to weź wrzuć plik to My Shared Folder i niech sie rozpowszechni ....![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
bo na torrent jest zablokowany [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-18 22:06]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 19/12/2003 17:29
Jestem juz po lekturze Klatki. Moje zdanie - film nie jest zadna rewelacja , nic szczegolnego.Jesli ktos liczyl na krew zadymy i Bog wie co jeszcze to sie zawiedzie. Film i tak nie zmieni wizerunku kibicow bo raczej nie przedstawia on kibicow -chuliganow w pozytywnym swietle.No moze to ze bohater (narrator) z Gdyni studiuje , a drugi bohater nie wiem skad skonczyl resocjalizacje - jakis pozytyw 
Jak dla mnie film zrobiony dla poklasku i tyle.
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: Klatka - 21/12/2003 00:00
mnie rowniez jakos ten film nie zachwycil, nie byl najgorszy, ale nie tego sie spodziewalem
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Klatka - 22/12/2003 01:06
fakt... jeżeli ktoś chce sobie zadać trud żeby sobie ten film ściągnąc to dajcie sobie spokój niewarto... już przed obejrzeniem filmu byłem sceptycznie nastawiony przez osobę reżysera... ale takiego gówna nawet po latkowskim się nie spodziewałem... jakby wiciąć z niego kilka dobrych scen to powstanie naprawdę dobry 3 minutowy film... No niby film opowiada o czymś ale po obejrzeniu to tak do końca nie wiem o czym... chuj wie o co temu latkowskiemu chodziło, co chciał pokazać... tak więc moje zdanie - oszczedzcie sobie czasu ktory stracilibyscie na ogladanie Klatki - pograjcie sobie w pchełki lepiej albo te taborety pozbierajcie.
Pozdro
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 29/12/2003 22:31
jeden text zapamietalem z tego dokumentu a mianowicie "Piwera,wódera,najebać frajera ,boom 
pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Klatka - 29/12/2003 23:01
. [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-12-29 23:48]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klatka - 02/01/2004 13:08
klatka ma byc 14 stycznia podobno w tefalpe ale i tak ten film to nic specjalnego, nawet mozna powiedziec ze zenada wqrwil mnie moment jak w kolku byl pokazany M z arki latkowski przesadzil z tym motywem aha i jeszcze na dvd klatka ma trfac 2 godziny a nie 50 min jak w kinie czy tefalpe.
ps. tylko muza jest wypasiona
pzdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2004-01-02 13:09]
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-