| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 23:07
Brawo Szpaku ! Tylko go usłyszałem, czułen że będzie dobry mecz. On potrafi zrobić atmosfere !
Kilka gaf... no ale cóż jak na powrót to i tak całkiem nieźle. Złapie jeszcze dawną forme... Brawo Monaco szkoda Chelsea
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 06/05/2004 09:35
Szpakowski ma swoje minusy i rzeczywiście czasem walnie jakąś głupotę(Tottenham w ćwierćfinale LM...ale byłem zaskoczony )
Ale Szpakowskiego zawsze uwielbiałem...człowiek bez reszty poświęcony temu co robi...jak tu ktoś napisał wcześniej, Szpakowski żyje meczem...stara się być jego uczestnikiem a nie wali tylko nudne komentarze...mam nadzieję, że coraz więcej będzie komentował spotkań...a Borek z tą swoją miłością do Realu i Zidana to mnie o mdłości przyprawia!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 06/05/2004 10:19
Kazdemu sie zdarza przecierz nikt niejest genialny ale on potrafi stworzyc taka atmosfere jak bys byl wsrod tych kibicow a nie jak balasaj itd. komentuja bo dzis jest mecz i musza zarobic na chleb. ja sie ciesze ze SZPAKU wrocil .a tak jeszcze do tej pomylki -to wybaczcie mu -wkoncu nie komentowal az 1.5 roku
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 06/05/2004 11:11
Wiec widzicie dlaczego chciałem zeby Szpakowski wrócił i mi sie to udało w pierwszej polowie pamietam tylko jednen śmieszny bląd do zakończenia meczu zostało niespełna(nie cala) godzina a było do zakonczenia jeszcze 63 minut.Druga polowa nie pamietam bo mizeria byla
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|