Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Osłabienia... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8184 dni

*

Osłabienia... - 02/11/2003 22:12
Ostatnio panuje taka moda wsrod pilkarzy zeby w miare szybko i bez sensu wyjezdzac za granice. Niewazne gdzie i za ile, wazne zeby zarobic kapuchy odpoczywajac na lawie. I nie biora nauczki nasze gwiazdory ligowe z synow marnotrawnych (Reiss, Kobylanski, Kucharski, Wierzchowski i jeszcze wielu) tylko pakuja walizki jak tylko uslysza ze ktos przyjechal ich ogladac. Wyjezdzaja zatem do "wielkich" klubow walczacych zazwyczaj o przetrwanie lub o czolowe miejsca w drugich ligach zachodnich i az wstyd na to patrzec ale czesto i tam maja problemy z gra w pierwszym skladzie. Trawa za wysoka, terenr nie lubi, kibice naciskaja, lokalne jedzenie niedobre - wszystko na złość przeciwko nim. A nasz liga ubozeje w talenty, kluby nie potrafia grac w pucharach (musza szukac innych $$$ kopaczy w Togo i Pernambuco) a do tego nasze gwiazdory sa bezuzyteczne dla reprezentacj bo w klubie zamiast trzymac forme to trzymaja reczniki prawdziwych pilkarzy. Ja mysle ze pilkarze nieuksztaltowani jak np Niedzielan, Mila czy Sagan mogliby najpierw pomyslec o swoim podworku. No bo co tutaj osiagneli? Czy wszystkiego sie juz nauczyli? No chyba ze wola ogladac z lawki francuskich lub hiszpanskich kibicow za Euro. Tak sobie mysle ze jak tak dalej pojdzie to za kilka lat wszystkie kluby beda obsadzone przez naszych a w polskiej lidze bedzie przepis o max ilosci 5 Polakow w skladzie :D To oczywiscie zart a jakie jest wasz zdanie w tym temacie?

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Westman
Kibic
Na forum od 8250 dni

Odp: Osłabienia... - 02/11/2003 22:20
Moje zdanie jest takie zebys zedytowal ten post i porobil jakies odstepny bo sie czytac nie da.
Zrobisz zeby bylo dobrze to Ci odpowiem.
Na razie nie umiem bo gówno da sie z tego przeczytac.
:)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8184 dni

*

Odp: Osłabienia... - 02/11/2003 22:25
> Moje zdanie jest takie zebys zedytowal ten post i porobil jakies odstepny bo sie
> czytac nie da.
> Zrobisz zeby bylo dobrze to Ci odpowiem.
> Na razie nie umiem bo
> gówno da sie z tego przeczytac.

Akurat nie pytam sie Ciebie czy podoba sie Tobie uklad mojego posta
Wydaje mi sie ze znaki interpunkcyjne wystarczajaco odzielaja od siebie zdania
To jak ty czytasz ksiazki? :D:D:D:D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: Osłabienia... - 03/11/2003 00:03
A ja tam sie doczytalem i nie mialem z tym problemow wiekszych. A moje zdanie na ten temat jest takie ze mozesz niestety miec racje. Chyba ze sie kilku takich obudzi i zobaczy ze te wspaniale zachodnie kluby to tak na prawde lipa. I mam nadzieje ze tak wlasnie sie niedlugo stanie :)

Cinek
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Osłabienia... - 03/11/2003 00:10
czyta sie nienajgorzej :P
ale rzeczywiscie, jest jak piszesz, niestety dla pilkarzy najwazniejsza jest kasa, ja mam wielki szacunek dla pilkarzy, ktorzy sa wierni swojemu klubowi przez cale zycie, graja dla kibicow i klubu, ktore sa dla nich najwazniejszymi wartosciami
dopoki w polskiej lidze nie bedzie sponsorow z prawdziwego zdarzenia (czyt. duzej kasy), doputy nie bedzie futbolu na najwyzszym poziomie, a najlepsi pilkarze nadal beda migrowac za granice w celach zarobkowych

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8193 dni

Odp: Osłabienia... - 03/11/2003 10:17

> gówno da sie z tego przeczytac.

moze sylabami ci sie uda

Sampaio
Kibic
Na forum od 8184 dni

*

Odp: Osłabienia... - 06/11/2003 10:29
> ale rzeczywiscie, jest jak piszesz, niestety dla
> pilkarzy najwazniejsza jest kasa, ja mam wielki szacunek dla pilkarzy, ktorzy sa
> wierni swojemu klubowi przez cale zycie, graja dla kibicow i klubu, ktore sa dla
> nich najwazniejszymi wartosciami

masz racje, mozna wrecz powiedziec, ze pilkarz jest jak dziwka, pojdzie tam gdzie mu wiecej kasy dadza
a co do wartosci to chyba pilkarze jak Baresi czy Maldini odchodza juz w zapomnienie
w naszej lidze o tyle ciezko zatrzymac kogos na dluzej, bo nie ma tu zbyt wielkich perspektyw
wystarczy podac przyklad Kaiserslautern, druzyne ktora niestety nie jest wcale lepsza od Wisly Krakow a jedynie bogatsza
granie o utrzymanie to przeciez wielka chwala dla zawodowego pilkarza, w przeciwienstwie do pucharow, ktore sa wrecz odrazajace i nie warto sobie głowy nimi zaprzatac
coz, miejmy nadzieje, ze p. KK jest teraz szczesliwszy o te kilkanascie tysiecy EURO :D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Osłabienia... - 06/11/2003 11:49
Mi się nawet udało go przeczytać. :)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772601425 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005