| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 06/11/2003 15:01
Co się z nimi dzieje Co prawda nie ma ¦winiewicz... No i jak czytałem przed P¦ to już się usprawiedliwiały na wypadek nie powodzenia, że nie maj± czasu nawet porz±dnie potrenować tylko cały czas maj± jakie¶ sesje fotograficzne. Już pieerwszy mecz z Turczynkami pokazał że s± bez formy, a kolejne tylko to potwierdziły Turczynki teraz nawet wygrywaj± z tymi co zgniotły nas Szkoda, a może jeszce co¶ wygraj±?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 09/11/2003 08:30
Dzis 0:3 z Włochami, bez walki i ambicji 
Na szczescie mam na to dobr± teorie!
Jezeli Włoszki awansuj± z tego turnieju( s± w trójce) to nie będ± nam stały na przeszkodzie na turnieju w Baku. Tam awansuje tylko zwyciezca i byłoby cięzko, a tak bedziemy mieli Włoszki z głowy.
Tak więc nie należało im przeszkadzać i za bardzo ich męczyć
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 09/11/2003 11:10
W organizmie reprezentantki Dominikany Nurys Arias Done wykryto niedozwolony ¶rodek dopinguj±cy methandienon - poinformowała Międzynarodowa Federacja Piłki Siatkowej (FIVB) na swojej stronie internetowej.
Siatkarka została zdyskwalifikowana na dwa lata, a FIVB postanowiła odebrać Dominikanie punkty we wszystkich meczach, których grała Nurys Arias Done.
Polska przegrała z Dominikan± 1:3 (21:25, 17:25, 27:25, 21:25). Nurys Arias Done wychodziła w każdym secie w podstawowej szóstce i zdobyła piętna¶cie punktów. Był to drugi wynik w reprezentacji Dominikany. O cztery więcej miała Milagros Cabral de la Cruz.
a wiec mamy dwa punkty wiecej!!!i Dominikana jest na ostanim miejscu ))
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 09/11/2003 11:53
Prawda , ale nie do konca 
>Zostan± zmienione rezultaty spotkań Dominikany z Chinami (0:3), Brazyli± (2:3) oraz Turcj± (6 >listopada, 0:3) na 3:0 dla rywalek. Reprezentacja Dominikany może dalej grać w Pucharze ¦wiata, >który zakończy się 15 listopada.
To było Ok
Ale,
> 2 listopada (dzień przed pierwszym badaniem) Dominikana pokonała w Kagoshimie Polskę 3:1 (25:21, >25:17, 25:27, 25:21) i wynik ten został utrzymany.
No i niestety S± równi i równiejsi. nie mamy 2 punktów więcej
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 09/11/2003 13:27
sorki za bledna interpretacje tylko mecz dominikana -brazylia z wyniku 2-3 zostal zmieniony na 0-3 .
ja dzis nad ranem po 2 secie przerzucilem sie na ogladanie na Tvp walki bokserskiej Roy jonesa juniora z antonio Tarverem i myslalem ze mnie chuj strzelil za przeproszeniem bo sedziowie znow wypaczyli wynik walki bo zdecydowana przewage mial Tarver!!!i bil o wiele lepiej! trace ochote zeby ogladac boks...to sie zdarza zbyt czesto np.Michalczewski,Zegan,Wlodarczyk.,Tarver.
czy ktos z was tez ogladal ta walke?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|