| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Gazetka Pogoni - 30/10/2003 22:12
No mam pytanie czy wie ktoś co dalej z gazetką Pogońi. Czy będzie kontynuacja co ile będzie sprzedawana itp... czy zawsze na meczach Pogoni czy jakoś inaczej. Może zrobić by takie coś żeby była rozprowadzana w kioskach a potem ulepszać ją...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Gazetka Pogoni - 30/10/2003 22:14
gazetka bedzie wychodzic jak sie bedzie sprzedawac (logiczne?) wiec nie pekaj!
a jakos i tak jest dobra jak na warunki kibicowskie
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gazetka Pogoni - 31/10/2003 11:19
> max dal nie jest sprzedawana tylko na stadionie ja zakupilem w realu tam gdzie
> bilet 
cos krecisz przeciez ty nieumiesz czytac. no chyba ze mama ci ja czyta przed snem
albo tylko obrazki ogladasz
|
|
|
|
|
Odp: Gazetka Pogoni - 31/10/2003 11:22
> > max dal nie jest sprzedawana tylko na stadionie ja zakupilem w realu tam
> gdzie
> bilet 
cos krecisz przeciez ty nieumiesz czytac. no chyba ze mama ci ja
> czyta przed snem
albo tylko obrazki ogladasz
i jestem za to mamusi bardzo wdzieczny
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Gazetka Pogoni - 31/10/2003 13:38
Wynika z tego ze ta gazetka "Pogon Szczecin jedno serce jeden klub" bedzie wydawana przed kazdym meczem u siebie. kupilem pierwszy numer i bylem pozytywbie zaskoczony forma i trescia 1 numeru fajne felietony i ciekawe wywiady to niewatpliwe atuty gazetki no i cena jest przystepna! ja kupilem gazetke w liderze podczas kupowania biletu wiec gazetki beda dostepne w kazdym miejscu rozprowadzania biletow . mysle ze w kolejnych numerah mogli by zamieszczac plakat zawodnikow! oby tylko ta gazetka i jej tworcy tworzyli juz na stale ta gazetke i zeby ja ulepszali. mysle ze mogli by sie wzorowac na gazetce "Nasza Legia"
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Gazetka Pogoni - 31/10/2003 14:06
a mi się tam specjalnie nie podoba ale najłatwiej krytykowac... za to podoba mi sie ze takowa wogole zaczela wychodzic.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|