| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 28/10/2003 18:53
"To skandal, ze Szczecin nie został wytypowany na gospodarza meczu reprezentacji Polski z Serbia i Czarnogórą albo meczu młodzieżowej reprezentacji Polski. Szczecin, ze swoja wspaniała publicznością, zasługuje bardziej na te mecze niż Wronki czy Płock. Ja rozumiem, ze Pan Listkiewicz jest bardzo wygodny i przywiązał się bardzo do prezesowskiego stołka, ale znów Szczecin aż tak daleko nie jest, by nie można się było do niego wybrać. Liczę, ze wreszcie PZPN obudzi się i zrozumie, że pupa Pana Prezesa liczy się "trochę" mniej, niż atmosfera na trybunach. Szczecin na mecz reprezentacji zasługuje i nic tego nie zmieni. A jeden mecz (z Belgią) to stanowczo za mało."
Mail poszedł !!!!!!!! Ludzie najazd na [email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 29/10/2003 17:18
Trzeba mieć jeszcze nadzieję że zagramy z nimi w Szczecinie... jak czytałem artykuł w Przeglądzie to mi sie śmiać chciało 8000 ludzi na Meczu Wisła Płock - Legia Warszawa z czego 5000 luda z W-wy było...i oni chcą u tych wieśniaków mecz repreznetacji zrobić !!! Qrde ludzie przecież wszyscy wiem co by sie działo w Szczecinie na reprezentacji 20 tys. ludu na luzie no i niepowtarzalana atmosfera ..ale nie PZPN woli mecz na wiosce w Płocka...bo bliżej
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 29/10/2003 20:56
> I po co nam kolejna zwala piknikow jak na Belgii u nas niema atmosfery ani
> ultras ani hools na meczach Pogoni a co dopiero na reprezentacji ,szkoda zachodu
> w Warszawie jest 10 razy lepiej .
Lepeje zwała pikników w Szczecinie niż zwała Pikników w Płocku nie prawdasz przecież to pewnie
jak w baku ze w Szczecinie bedzie lepsza atmosfera niż w Płocku a Warszawa ma juz Wloszki to po co
im serbia i Czarnogóra zreszta już wole Szczecin od Chorzowa gdzie slcyhać tylko te smieszne Trabki i.....
koniec dopingu
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 30/10/2003 11:34
Najlepsza atmosfera na meczach repry jest w Warszawie na zylecie .Wszyscy stoja i dopinguja .Wole 12 tys w Warszawie z czego 5 na zylecie 90 min doping niz 20 tys w Szczecinie i tak samo trabki jak w Chorzowie ,i zero atrakcji ultras i hools.
|
ssssss
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 30/10/2003 15:11
> Najlepsza atmosfera na meczach repry jest w Warszawie na zylecie .Wszyscy stoja
> i dopinguja .Wole 12 tys w Warszawie z czego 5 na zylecie 90 min doping niz 20
> tys w Szczecinie i tak samo trabki jak w Chorzowie ,i zero atrakcji ultras i
> hools.
Hmmm na atrakcje hools to bym nie liczyl w Warszawie.... z Ultrasami moze byc troche lepiej ale tez chyba nie znakomicie, chyba ze jakies dofinansowanie... to mohloby byc ladnie No ale doping bedzie odpowiedni! Zapraszamy do Warszawy
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 30/10/2003 15:18
> > Najlepsza atmosfera na meczach repry jest w Warszawie na zylecie .Wszyscy
> stoja
> i dopinguja .Wole 12 tys w Warszawie z czego 5 na zylecie 90 min doping niz 20
> tys w Szczecinie i tak samo trabki jak w Chorzowie ,i zero atrakcji ultras i
> hools.
jaki debil w Warszawie moze jest atmosfera , ale nie tak jak na POGONI!! u nas jest doping przez caly mecz!!!! A ww Płocku krzykną Polsdka 2 razy na miecz i koniec!!!!! :2ar15smilie: :2ar15smilie: :2ar15smilie: :2ar15smilie: :2ar15smilie: :2ar15smilie:
|
Zawsze wierny fan Pogoni Szczecin MKS!!!
|
|
|
|
Odp: Serbia i Czarnogóra dla Szczecina!! - 30/10/2003 15:21
w Chorzowie sa atrakcje hools.... a nie pamietam kiedy sie cos dzialo w WWA na kadrze
jaki many ~!!! W chorzowie są atrakcje?? A powiedz mi jakie!!!?? Ze trąbia trabkami caly mecz i nawet przez chwile nie dopinguja!!!! W Warszawie i Szczecinie jest najlepszy doping i oprawa!!!!!!!!!!   
|
Zawsze wierny fan Pogoni Szczecin MKS!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|