| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 22:14
Moim zdaniem oprocz minuty ciszy cos by sie jeszcze przydalo nawet najmniejszy gest(flagi albo krzyz) w kierunku Grzesia ze na zawsze pozostanie w naszej pamieci tak jak Andrzej.K!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 22:32
Krzyz i zarazem minuta ciszy ku pamieci Faraona i Grzesia
transparent taki jak podal Ch.
I wydaje mi sie, ze nie powinnismy wyzywac Cracovii, gdyz to tylko pokaze im i przkona ich w przekonaniu, ze sa the best.
HIWD
+
+
++++++++++
+
+
+
+
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 00:28
pomysl dobry bardzo zaczynam kase zbierac i przekaze ja nie wiem komus z MW tylko sie dogadac musimy nie wiem ile to bedzie ale ile to by nie bylo to mam nadzieje ze sie przyda
pozdrawiam
|
Zawsze wierni i oddani !!!!!
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 00:30
W pełni popieram Akcję Światełko i minutę ciszy... Ponieważ już dziś wiem, że choćbym się "wściekł", to ze względu na obowiązki na parafii, nie będę mógł uczestniczyć na stadionie, podczas meczu z Cracowią, dlatego na konto "Młodych Wilków" dzisiaj, jak tylko skończę katechezę w szkole, pojadę i przeleję stówkę... Mądrze tylko wydajcie... Żeby więcej jacyś durnie nie mówili, że ciągle trzeba dawać na kler...
Czekam na info o pogrzebie, bo chcę jako ksiądz w nim uczestniczyć, a zarazem krystalizuje się możliwość odprawienia Mszy św. za zmrałego Grzesia, u nas na Wzgórzu Hetmańskim, w najbliższą niedzielę, o godz. 15-tej...
|
Kibic dawnej Stali Mielec, zakochany obecnie w Pogoni Szczecin... bo teraz tu mieszka...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 13:53
> W jakiej szkole ty uczysz?
Jeżeli to było do mnie, to uczę religii 4 klasy SP oraz I, II i IV klasy LO w "Błękitnej", przy Orawskiej 1, na Wzgórzu Hetmańskim w Szczecinie...
|
Kibic dawnej Stali Mielec, zakochany obecnie w Pogoni Szczecin... bo teraz tu mieszka...
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 13:58
Pieniądze (100 zł) właśnie poszły przelewem elektronicznym na konto "Młodych Wilków", więc powinny być od zaraz dostępne... Proszę tylko o mądre wydanie, bo to nie są moje pieniadze, tylko moich parafian... Żyję z tego, co oni mi dadzą i chciałbym, aby każda ich złotówka była mądrze wydana, nawet ta, którą otrzymałem od nich za pracę dla nich... Szczęść Boże Wszystkim Kibicom - ks. Tomek.
|
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 15:00
Słuchajcie.Ja mam taki pomysł,chociaż słowo pomysł nie wiem czy jest na miejscu, ażeby ktoś to lub ma kontakt z piłkarzami żeby.. poprosił aby dla Tego mlodego chłopca zagrali 2 mecze z czarnymi opaskami na rękawach tzn z Piastem i u nas z Cracovia!!
2 sprawa to może na naszych flagach wzorem( ostatniego meczu Legii) na każdym znaku Pogoni była przełożona czarna wstęga.
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 15:36
tak kopletnie nie z tematem
Pielgrzym Pogoni pisze sie przez jedno i na koncu
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 16:39
> Krzyz i zarazem minuta ciszy ku pamieci Faraona i Grzesia
>transparent taki jak
> podal Ch.
>I wydaje mi sie, ze nie powinnismy wyzywac Cracovii, gdyz to tylko
> pokaze im i przkona ich w przekonaniu, ze sa the best.
>HIWD
Jestem za
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: AKCJA ŚWIATEŁKO - 07/10/2003 17:36
A ja uważam, że najlepiej by wyglądało gdyby oprócz krzyża każdy miał jakieś światełko. Zapalniczkę lub świeczkę. Naprawdę w ciemności taki tłum światełek robi wrażenie. Ostatnio na Legii ze względu na żałobę z takich światełek ułożyli napis LEGIA. Wyglądało rewelacyjnie. Poza tym rzeczywiście dobrze by było powstrzymać troche ilość bluzg. Nieraz olanie kogoś bardziej doskwiera niż bluzganie. Zresztą sami piłkarze mówią, że jak ich porządnie bluzgają na wyjazdach to mają ochotę na lepszą grę bo się wqrwiają.
|
21:37
|
|
|
|
Odp: - 07/10/2003 18:26
> > tak kopletnie nie z tematem
Pielgrzym Pogoni pisze sie przez jedno i na
> koncu 
Nie pisze sie 'kopletnie' tylko kompletnie 
Wiem, wiem tylko klawiature mam juz stara