Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ssssss
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8231 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 23:41
Problemy zacznal sie jak Pogon zacznie slabo grac a ptak zwinie manatki bo wiadomo przeciez ze chodzi o tereny tylko niewiadomo jeszcze ktore i znow zabawa zacznie sie od nowa tak jak z bekdasem i gondorem ,

ssssss
skarbnik
Kibic
Na forum od 8499 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 03:44
Kobieto, nie rozumiem twojego podejscia, tak bardzo kochasz swoj klub? Barwy sa dla ciebie najwazniejsze? To ich bron, to idz i ich bron, niech przyjedzie ktos silniejszy i ci "wjedzie" na sektor i zacznie zabierac flagi, co zrobisz? Powiesz: "To nasza flaga - zostaw" nie rozsmieszaj mnie.Nie jestem za tym by sie bic, lecz ktos taki musi byc ! Nie jestem ich przeciwnikiem, Smiesza mnie Twoje TXT-y wyssane z palca i z glosu szczecinskiego - Zobacz jakie sa realia, ludzie miedzy soba rywalizuja, a ty bedziesz zakladac jakis post, nie prowadzacy do niczego? Po co? Sie Pytam?.Czy jestes w stanie stanac i bronic swoich barw? Czy jestes w stanie uderzyc innego kibica jak ten bije np. Twojego Kolege? Niech na to pytanie odpowie sobie kazdy...A jak juz sobie zadacie to pytanie, Czy w tym momencie nie jestescie "Tymi nie dobrymi chuliganami?".To ze kiedys zabila faceta, ktory pojechal ogladac mecz, jest dla ciebie obojetne? To tak samo jak ktos zabil by ci kogos z rodziny, BO PRZECIEZ KOCHASZ POGON, ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE CZY KOCHASZ POGON?....

Obrazek jpg wstawiony na forum
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 04:00

No ale nic - pamiętajcie tylko: jeżeli w
> wyniku waszych działań Ptak zwinie zabawki i klub upadnie (bardzo mało
> prawdopodobne, ale jednak), to Wy będziecie winowajcami.

Watpie aby ptaszysko zwinal swoj interes ze wzgledu na kibicow ... przeciez w takiej piotrcovi nie mial problemu z chuliganami a jakos przeniosl swoich pilkarzykow do Szczecina ...
On ma to wszystko w dupie ... przyjechal robic do naszego miasta interes i jesli okaze sie ze nie uda mu sie zarobic godziwych pieniedzy , to wyruszy dalej w droge ...

Zalosne jest gadanie , zeby nie robic awantur bo szanowny antonio zwinie zabawki ...
Najpierw niech zacznie traktowac kibicow powaznie ...
Jesli cos mu sie nie podoba ... to niech spierdala...
Przeciez nikt powazny nie bedzie sie mu pucowal...

Pozdro! :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Maly09
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 06:55
Nie wiem czemu ale jak tylko wypowie sie na forum jakas dziewczyna , to zaraz w jej kierunku ida bluzgi,Nie zaleznie od tego co napisza , nie rozumiem czy tak trudno jest napisac , ze jest ktos innego zdania (czy to takie trudne??) bez jakis bzdetnych docinków ??(i nie zaleznie kto napisał dany temat )
A co do postu Olki zgadzam sie z nim w 100% [Ostatnio edytowane przez Maly09: 2003-10-05 06:56]

Janie Pawle II - [*]
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 08:54
Szhawn...powiem ci tylko ze mi do szczescia Ptak potrzebny nie jest...jak juz tu ktos napisal..jak mu sie nie podoba to niech spierdala..ja za nim plakac nie bede..przezylem tyle sezonow bez niego i bylo mi dobrze! Ale po tym zdaniu sadze ze dla ciebie liczy sie tylko wynik... [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-10-05 08:55]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Nietoper
Kibic
Na forum od 8523 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 10:20
PANOWIE!! Dajcie juz spokój po co mamy się ze sobą użerać??

Pozdro

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
RosSi
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 12:39
proszę admina o wykasowanie tego tematu

POGOŃ MA NAS JEDNOCZYĆ , A NIE DZIELIĆ ! ! !

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 14:59
> On ma to wszystko w dupie ... przyjechal robic do naszego miasta interes i
> jesli okaze sie ze nie uda mu sie zarobic godziwych pieniedzy , to wyruszy
> dalej w droge ...

Nie możemy mówić w ten sposób. Trzeba dać człowiekowi szansę, tym bardziej że rysują się pewne perspektywy długoterminowej współpracy (chociażby akcja ze szczecińskimi szkołami). Nikt tu nie mówi o pucowaniu, po prostu nie wolno go zniechęcać...

Do Borsuka: Dla mnie liczy się to, że mamy mocną drugoligową drużynę z aspiracjami na awans. Co mielibyśmy bez Ptaka? Huegel okazał się być wyjątkowo nieudolnym menedżerem - nie potrafił on znaleźć choćby jednego sponsora. Bez Ptaka mielibyśmy Pogoń Nową dołującą w czwartej lidze.

No ale dobra - zakończmy tą dyskusję. Mamy jak widać całkiem inne priorytety. Najlepiej byłoby je połączyć, one nie muszą sobie przeszkadzać. Czy tak się stanie, zależy głównie od Was.

Pozdrawiam.

*olka
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 16:40
Każdy ma prawo do swojego zdania. iwdze ze niektorzy zle zinterpretowali moj tekst, zarzucono mi wiele rzeczy o ktorzych nie mowilam. sprawa logiczna i honorowa jes to ze bronie moich bliskich, przyjaciol czy tez znajomych kiedy sa w niebezpieczenstiwe. zreszta nie musi to byc ktos znajomy jesli jest ktos kto tego potrzebuje to namnie moze liczyc. nei twierdze tez ze jesli ktos "pluje" kpi sobie z symboli naszego klubu badz tez calej tej instytucji tonic nie zrobie. jasne ze dzialanie bedzie oczywiste. ale tylko w takim wypadku jesli zostanie zaatakowany. nie dlatego ze mam ochote sie z kims nawalac albo ze nie umiem w inny sposob wyladowac swoja zlosc, agresje. Nie chialam was dzielic na jakies obozy i zrodzic klutnie, nie oto chodzilo. chialam byscie wypowiedzieli sie na ten temat. co wy o ty m sadzicie, a spotkqalam sie z takiem na sowja osobe, jako kibica dziewczyne. przykre jesli ktos wiernie od wielu lat broni tego co kocha , zawze i wszedzie. Wiem o trageniach ktore tu byly wspominane (m.in smierc kibica Pogońi), ale nie mozna tym tlumaczyc wszystkich rozrob.
Nie rozumiem tez waszego braku tolerancji i braku sacuku do mnie jako osoby i do omich ogladow. Ktos zadal pyt. czy naprawde uwazam sie za kibica?? i czy naprawde kocham Pogoń?? Odpowiedz jest prosta ;KOCHAM POGON , JESTEM KIBICEM!!!! czy wam sie to podoba czy nie.i to ze ktos w inny sposob okazuje przywiazanie do klubu nie znaczy ze go nie kocha. uwierzcie ze dziewzyny tez moga byc PK** pozdrawaiam i dziekuje za pozytywen odewzy.

olka pk (prawdziwy kibic)
*olka
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 16:42
> Olka 4 lata jestes fanka Pogoni -czyzby od ery Bekdasa?taki kibic to przewaznie
> piknik a kibice tego samego klubu czesto bija sie miedzy soba i to chyba w
> kazdym klubie ,a ty i tak na to wplywu nie bedziesz miec .Moze napisz ile masz
> lat

SSSSSSS mysle ze moj wiek nie ma tu nic do rzeczy,

*olka
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 16:51
> Kobieto, nie rozumiem twojego podejscia, tak bardzo kochasz swoj klub? Barwy sa
> dla ciebie najwazniejsze? To ich bron, to idz i ich bron, niech przyjedzie ktos
> silniejszy i ci "wjedzie" na sektor i zacznie zabierac flagi, co zrobisz?
> Powiesz: "To nasza flaga - zostaw" nie rozsmieszaj mnie.Nie jestem za tym by sie
> bic, lecz ktos taki musi byc ! Nie jestem ich przeciwnikiem, Smiesza mnie Twoje
> TXT-y wyssane z palca i z glosu szczecinskiego - Zobacz jakie sa realia, ludzie
> miedzy soba rywalizuja, a ty bedziesz zakladac jakis post, nie prowadzacy do
> niczego? Po co? Sie Pytam?.Czy jestes w stanie stanac i bronic swoich barw? Czy
> jestes w stanie uderzyc innego kibica jak ten bije np. Twojego Kolege? Niech na
> to pytanie odpowie sobie kazdy...A jak juz sobie zadacie to pytanie, Czy w tym
> momencie nie jestescie "Tymi nie dobrymi chuliganami?".To ze kiedys zabila
> faceta, ktory pojechal ogladac mecz, jest dla ciebie obojetne? To tak samo jak
> ktos zabil by ci kogos z rodziny, BO PRZECIEZ KOCHASZ POGON, ODPOWIEDZ SOBIE NA
> PYTANIE CZY KOCHASZ POGON?....

Nie rozumiesz mocih tekstów?? trudno ni ekazdy ma dar czytania ze zrozumieniem. sorry za uwage moze nie namijescu ale wybacz . jak mam zareagowac na twoj tekst?? i Kiedy bronisz sie lub innych to mozna cie raczej nazwac "obronca" jesli udezasz z blachego powodu albo dla wlasnego widzimisie to wowczas jestes tym"zlym chuliganem". Ja tak rozpatruje te roznice. pozdrawiam 3maj sie

Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 17:14
> Po h..j te docinki i przypiep... sie do słów i wypowiedzi innych, jestesmy
> kibicami jednego klubu wiec sie nie dzielcie! I wogóle o jakich rozpierduchach
> wy tu gadacie?? Malo wam wrazen w zyciu czy co?? Jak jestescie pseudokibicami (
> nie mowie tu do wszystkich,kierowane do mnijszosci spolecznej-marginesow
> umyslowych) i chcecie sie napie@%*ac to nie na stadionie by tego nie musieli
> ogladac PRAWDZIWI KIBICE, umowcie sie gdzies na smietnisku (bo tam jest miejsce
> na takie prymitywne zajscia) i sie nawalajcie ile wlezie.. sado macho chyba
> naprawde teraz w modzie jest...

przede wszystkim wpierw powinnas napisac o co tobie dokladnie w tym poscie chodzi, czy nawalanie sie na stadionie czy tez bluzgi na forum, musisz wiedzec ze oprocz tego ze pisza tu kibice Pogoni, sa to tez ludzie o calkowicie odmiennych pogladach, a na necie twardo trzymajacych sie swoich przekonan, sa tez osoby ktorym inaczej jak odbluzganie sie nie da odpowiedziec i wpierw powinnas zobaczyc geneze sporu a pozniej dopiero kogos osadzac.

Ziemniak - zawsze mozesz stanac w drugim szeregu, pisze powaznie.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ssssss
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 17:19
Napisalas o jedno s za duzo :),mysle ze ma duzo do rzeczy bo wiek w duzej mierze zalezy od poziomu rozmowcy i jego wiarygodnosci .Jestem pewien ze masz mniej niz 20 lat.

ssssss
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 17:59
Przepraszam za drugi post, ale umknęła mi pewna kwestia:

PSG -> piszesz o Ptaku: "Najpierw niech zacznie traktowac kibicow powaznie...".
Czy mógłbym dowiedzieć się, w czym przejawia się niepoważne traktowanie kibiców? W fundowaniu wejściówek na Jagiellonię i Błękitnych? Co jeszcze ma zrobić? Zamontować fotele zamiast krzesełek na 12 sektorze i zatrudnić masażystki dla "prawdziwych kibiców"?
Nie przesadzajmy - na razie Ptak w relacjach z kibicami niczego nie spieprzył...

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 18:22
z tymi Masarzystkami hmmm dobry pomysl ale po co FOtel na 12 tam nie sa krzesleka za bardzo potrzebne a z tymi bijatykami to shivan hmmm raczje sie nie zkusze jakos wole w inny sopsob wykazywac milosc do klubu a poniewaz nie jestem za dlugo kibicem to nie ma zawielu klubow ktore nienawidze teraz bedzie moj pierwszy mecz przeciwko Cracovi ale z tego co oniych slyszalem to mozna szybko sie nauczyc nienawisci......pozdro dla najwierniejszych dla ktorych wynik jest sprwa drugorzedna :D

Z daleka nie będzie widać.
skarbnik
Kibic
Na forum od 8499 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 19:00
> > Kobieto, nie rozumiem twojego podejscia, tak bardzo kochasz swoj klub? Barwy
> sa
> dla ciebie najwazniejsze? To ich bron, to idz i ich bron, niech przyjedzie ktos
> silniejszy i ci "wjedzie" na sektor i zacznie zabierac flagi, co zrobisz?
> Powiesz: "To nasza flaga - zostaw" nie rozsmieszaj mnie.Nie jestem za tym by
> sie
> bic, lecz ktos taki musi byc ! Nie jestem ich przeciwnikiem, Smiesza mnie Twoje
> TXT-y wyssane z palca i z glosu szczecinskiego - Zobacz jakie sa realia, ludzie
> miedzy soba rywalizuja, a ty bedziesz zakladac jakis post, nie prowadzacy do
> niczego? Po co? Sie Pytam?.Czy jestes w stanie stanac i bronic swoich barw? Czy
> jestes w stanie uderzyc innego kibica jak ten bije np. Twojego Kolege? Niech
> na
> to pytanie odpowie sobie kazdy...A jak juz sobie zadacie to pytanie, Czy w tym
> momencie nie jestescie "Tymi nie dobrymi chuliganami?".To ze kiedys zabila
> faceta, ktory pojechal ogladac mecz, jest dla ciebie obojetne? To tak samo jak
> ktos zabil by ci kogos z rodziny, BO PRZECIEZ KOCHASZ POGON, ODPOWIEDZ SOBIE NA
> PYTANIE CZY KOCHASZ POGON?....

Nie rozumiesz mocih tekstów?? trudno ni ekazdy
> ma dar czytania ze zrozumieniem. sorry za uwage moze nie namijescu ale wybacz .
> jak mam zareagowac na twoj tekst?? i Kiedy bronisz sie lub innych to mozna cie
> raczej nazwac "obronca" jesli udezasz z blachego powodu albo dla wlasnego
> widzimisie to wowczas jestes tym"zlym chuliganem". Ja tak rozpatruje te roznice.
> pozdrawiam 3maj sie

Przepraszam, ale gdzie ja napisalem ze nie rozumiem twoich txtow? Napisalem ze nie rozumiem twojego podejscia, wiec to ty naucz sie sztuki czytania ze zrozumieniem, ajt? Coz, przeczytaj swoj pierwszy post i post na ktory odpowiedzialas pare linijek wyzej, hehe...BTW, Kobiety jako kibicki nie sa dyskryminowane, ani na nie nikt nie naskakuje, poprostu trzeba miec jakie kolwiek pojecie o czym sie pisze...Co nie Siska ?:P

Obrazek jpg wstawiony na forum
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 19:48
Przydałoby się coś takiego co robił Bekdas tzn. jest spokój na stadionie - jest specjał na mecz wyjazdowy

Wild West :: Młode Wilki
F G
Kibic
Na forum od 8218 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 05/10/2003 20:30
Olka nie marudz juz.Przetan pisac glupoty bo tylko wywolujesz zamieszanie.WYKASOWAC TEN TEMAT!!!!!!!!!Olka do dzioba

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618800 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005