| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 22:58
Prosiłbym członków różnych fanclubów o podzielenie się swoimi doświadczeniami w sprawach organizacyjnych. Chodzi mi o nowo założony fanclub. Z góry dziękuję.
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:12
musisz miec do tego ludzi , mieszkasz w Golnieniowie, rozejrzyj sie czy nie ma tam innych kibicow Pogonia ktorzy chcieli by sie pobawic w ultrasowanie, zbierzcie sie w grupe i bedzie dobrze,
z Golnieniowa do Szczecina pospiechem sa tylko 2 stacje : Goleniow - Szcz Dabie - Szcz glowny , wiec dojazd to jakies 30 minut
jakies motywy z flagami,szalikami czy ciuchami odpusc sobie narazie!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:25
To ja troche sprostuje.
Chcemy zalozyc fanclub Iny Goleniow. Dopiero szukamy chetnych. Do tej pory na maczach Iny nie bylo zadnego dopingu (z wyjatkiem dziadkow ktorzy mysleli ze sa trenerami i dawali "wskazowki" pilkarzom). Chcemy stworzyc grupke ktora by aktywnie diopingowala druzyne. Dlatego jako podstawowy cel zalozylismy sobie zakup bebna, a pozniej kupno flagi (zeby doping byl efektywniejszy). Bajery typu race, serpentyny itp zostawimy na pozniej.
Dlatego pytamy sie Was, fanclubowicze, jak taki fanclub powinien funkcjonowac? Czy wystarczy zebrac kilkanascie lub kilkadziesiat osob, ktore by placily skladki? Czy to wystarczy?
Mam jeszcze dwa pytania. Gdzie mozna kupic beben? I za ile?
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:32
czyli jestescie z Golnieniowa i chcecie kibicowac Inie?!
TO NIE ZADEN FAN CLUB!!! fc kibicuje klubowi z innego miasta, wy zaluzcie normalna "brygade" ...
wszystko zalezy od waszych mozliwosci , na razie zbierzcie ludzi i zobaczcie ilu was bedzie a puzniej sie martwcie o jakies skladki czy fany
p.s. Ine trenuje Gumienny (kiedys mialem z nim WF w podstawowce - stary pijak)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:37
> Ine trenuje Gumienny (kiedys mialem z nim WF w podstawowce - stary pijak)
Mogę się mylić ale ja chyba też z nim WF miałem kiedys 
Jeśli chodzi o doping na Inie to ważne jest żebyście się pokazali kilkanaście osób, a ludzie sami zaczną po jakimś czasie przychodzić w miejsce z którego prowadzić będziecie doping... [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-09-25 23:39]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:39
pamietam go dobrze bo za bluzgi kazal biegac wokolo szkoly.... albo zasowac pompki.... nie bylo lepszej atrakcji niz zaczacz dzien od paru rundek...
guma trenuje tez rocznik bodajze w Stali Szczecin chyba 86 lub 87
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|