| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 28/09/2003 19:06
to spytaj sie goscia moze z toba zagrac w inny dzien jesli tak to napisz kiedy jesli nie zechce to walkower
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 01/10/2003 18:27
> Boberek - zapomnialem i wyslalem wyzawanie komus innemu na poniedzialek, wiec
> moze zagramy 7 nie 6 ok? (wyslalem juz wyzawnie)
[Ostatnio edytowane przez
zaden problem juz zaakceptowalem!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 05/10/2003 12:39
co bedzie jak gosciowi wyzwanie wyslalem, on ma wolny termin i nie zaakceptuje, a mi inny nie pasuje wogule, wg mnie walkower dla mnie bo on ma czas na rozegranie meczu tego dnia tj 6.10
|
I am the best at basketball !!
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 05/10/2003 19:01
Jutro mam grać mecz z Tarnowiczanką, szukałem tego klubu i nie mogłem znaleźć, wpisałem gracza czyli hardcore, też nie znalazłem. Jeżeli byś mógł to weź mi wyślij wyzwania na mecz z tobą, wtedy je zaakceptuję i zagramy normalnie ten pucharowy.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 07/10/2003 16:00
Mam nadzieje ze dostane walkowera. Wyslalem dwa zaproszenia do zespolu siennica na mecze 06.10 ale gosicu przyjal tylko jedno. Co do drugiego meczu to sie nie odzywa. Licze na WO. THX z gory )
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 20/10/2003 10:05
nie ma sensu tego dłużej ciągnać poniewaz nie rozgrywacie meczy i nie ma jak rozstawic druzyn wszystkim dzieki za rozegrane mecze i za sportowa walke
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
|
|
|
|
Odp: PuChaR ManagerZone2003(1) - 20/10/2003 10:06
nie ma sensu tego dłużej ciągnać poniewaz nie rozgrywacie meczy i nie ma jak rozstawic druzyn wszystkim dzieki za rozegrane mecze i za sportowa walke
|

|
|
|
- 1
- 2
-
|