Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Skandal w kadrze Janasa!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KEDZIOR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8447 dni

**

Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 14:33
Nie tylko Radosław Kałużny opuścił zgrupowanie kadry. Do Niemiec wyjechał również Artur Wichniarek. Obaj rozstali się z reprezentacją w skandalicznych okolicznościach – pisze Życie Warszawy.
Powodem opuszczenia zgrupowania przez Kałużnego wcale nie była kontuzja. To jedynie oficjalna wersja dla prasy. Jak udało nam się ustalić, zawodnik Bayeru Leverkusen samowolnie wyjechał do Niemiec. W poniedziałkowe przedpołudnie Kałużny pojawił się w pokoju trenera Pawła Janasa spakowany do wyjazdu i ubrany w garnitur. - Panie trenerze - wyjeżdżam, nic tu po mnie, źle się czuję w tej kadrze. Pan nie widzi mnie w składzie. Po co mam zajmować komuś miejsce. Nie oszukujmy się, że to ja akurat będę odkryciem meczu ze Szwedami. Wracam do klubu, tam też mam przechlapane.

Powołanie na te dwa mecze może mi wyjść bokiem w Leverkusen - zakończył "Tata".Selekcjoner po tych słowach osłupiał. - Zwariowałeś, odbiło ci. Wracaj do pokoju, przebieraj się i dziś będziesz normalnie trenował - rozkazał Janas.

- Nic z tego trenerze, wykupiłem już bilet i wyjeżdżam na lotnisko. Oficjalnie może pan mówić, że mam kontuzję - zakończył Kałużny.Tymczasem na schodach pojawił się Artur Wichniarek. - A ty dokąd? - wrzasnął Janas. - Też wyjeżdżam. Nie mam szans na grę, więc wracam leczyć się do klubu - odpowiedział Wichniarek.

Po chwili przybiegli jednak Tomasz Hajto i Jacek Bąk. Niemal za włosy zaciągnęli Wichniarka do pokoju. Nie na długo. Okazało się, że napastnik Herthy także przedwcześnie opuścił zgrupowanie.Plotki na temat skandalicznych zajść w zamkniętym dla postronnych Pałacu Kawalera w Świerklańcu wyciekły ze sztabu polskiej reprezentacji.

Źródło: Życie Warsza

Sadzicie ze to prawda czy tylko plotka dziennikarska?? Ja szczeze mowiac nie mam pojecia!

Zezik
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 14:55
Mysle ze troche w tym prawdy, troche plotki. Jezeli chodzi o najblizszy mecz to bym nie dramatyzowal bo Wichniarek mial i tak nie wystapic a Kaluzny ostatnio nie byl glownym zawodnikiem kadry. Jezeli ktorys z nich byl zdorwy nie powinien dostac od Janasa wiecej powolania!
pozdr.

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 14:57
nie wiem czy to jest prawda czy nie ale jesli tak bylo naprawde to kaluzny z wichniarkiem nie sa godni aby jeszcze kiedykolwiek dostac powolanie o reprezentacji!!!!nie wazne kto jest trenerem i jak jest sytuacja w kadrze,ja bym sie ucieszyl gdybym mial byc nawet 6 rezerwowoym w reprezentacji!!!niech obaj sie lepiej wezma porzadnie za gre w swoich klubach!!!bo w takiej formie sa nam zupelnie nie przydatni! taki saganowski zagralby lepiej od wichniarka!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Orło
Kibic
Na forum od 8358 dni

*

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 15:06
Hajto i Bąk mogli by mu nakurwić, to by pożałował swojej decyzji.

Babilon Team
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 17:36

Niech spadają z kadry...nawet jeśli byli kontuzjowani to sposób w jaki opuścili kadre powinien ich już do końca zdyskwalifikować

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
tatran
Kibic
Na forum od 8972 dni

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 18:37
Niech spierdalają na szczaw!Gra w reprie to zaszczyt!Pierdolone lamusy! Sprawa ma jednak drugie dno.Trenerzy w lidze i selekcjonerzy nie mają poza małymi wyjątkami żadnego poważania wśród piłkarzy i działaczy! To kurwa taki tata z wichniarem będą decydować czy grać czy nie???A oli teżź kurwa nie lepszy...Dyskwalifikacja z repry do końca życia!!!!Kto tu jest dla kogo??Łachę robią?Ale u nas oczywiście trener będzie bredził o jakimś czworogłowym Kałużnego i takie tam sraty taty.A Kasperczak też bezczelnie tłumaczył Uche że ten ma kontuzję a sukinsyn po prostu się obraził..Tak bę dzie jak piłkarz jest najważniejszy w klubie bo łatwiej zwolnić trenera czy zmienić selekcjonera..
PS>;Przepraszam za te przekleństwa ale się strasznie wkurwiłem!!!takie rzeczy przed najważniejszym meczem..Sami gonią ogony w klubach a tu chcą gwiazdorować..jeszcze ten Hajto mediator pierdolony.. za grę sie brać nie zastępować trenera!!!!!!!!!!!!!!!
:wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony::wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony:

Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 19:22
dobrze prawisz Tartan, w dupach im sie poprzewracalo, gwiazdorzy pier..., nie chca to won. Pozniej beda pier.. ze jak by grali to by mecz byl wygrany, szkoda ze tak regulamin nie jest ulorzony ze za takie cos dyskwalifikacja na rok w krajach UEFA, i niech jeszcze oddaja za koszty jakie pzpn poniosl, to jest byilety, zarcie (a nie jedza byle czego), Oni sobie zgrupowanie traktuja jak spotkanie kolezenskie, a pozniej, sie tlumacza no nie wyszlo, staralismy sie i takie tam farmazony. Najgorzej ze atmosfera moze udzielic sie innym.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 21:06
Nie no kurwa zaraz cos rozpierdole !! Kurwa 2:0 do przewry i kurwa znowu ten Lewandowski !! Jak ktos nie mam ochoty grać w kadrze to niech spierdala !! Hajto sie zrzekł i gra ?? o co tu chodzi ?? dla mnie to najwiekszy honor grac w kadrze a te huje traktuja to jak jakiś przykry obowiązek !! Sory za bluzgi ale mnie roznosi

God, I'm glad I'm not me.
D@rek
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 10/09/2003 21:16
Wogle ten cały Janas jest tak dobry jak Boniek
DYMISJA

Młode Wilki
Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 11/09/2003 01:25
> Hajto sie zrzekł i gra ??

Hajto sie nie zrzekl tylko powiedzial ze nie bedzie gral u bonka... i ja mu sie nie dziwie

Steryd
Kibic
Na forum od 8867 dni

**

Odp: Skandal w kadrze Janasa!!!!! - 11/09/2003 08:17
Hajto rulez :)

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772627822 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005