Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8347 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 22:49
A ja slyszalem, ze jej maz to bardzo przyjemny czlowiek byl... zreszta ona sama z siebie zla nie jest, po prostu nie znosi jak ktos nie umie rozwiazac zadania i tyle ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 23:02

Jay-J napisał:  
A ja slyszalem, ze jej maz to bardzo przyjemny czlowiek byl... zreszta ona sama z siebie zla nie jest, po prostu nie znosi jak ktos nie umie rozwiazac zadania i tyle ;)

...ile ludzi tyle opinii...

hihihi dobre:"nie znosi, jak ktos nie umie rozwiazac zadania". Nie znosi takze jak ktos stawia za duze litery, stawia za male litery, ma za dlugie paznokcie, mowi za cicho, za wolno idzie do tablicy, krzwo trzyma kartke na pracy klasowej, za mocno przyciska krede, za slabo przyciska krede, nie komentuje zadania, za duzo komentuje zadanie... ... Ot, takie po prostu nieskomplikowane i przewidywalne wymagania ;) A na koniec okrasza wszystko ndst i dopiero robi tryumfujacy usmiech. ale to chyba juz nie za Twojej obecnosci w szkole?

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/09/2006 07:59

Shee napisał:  

Jay-J napisał:  

...ile ludzi tyle opinii...

hihihi dobre:"nie znosi, jak ktos nie umie rozwiazac zadania". Nie znosi takze jak ktos stawia za duze litery, stawia za male litery, ma za dlugie paznokcie, mowi za cicho, za wolno idzie do tablicy, krzwo trzyma kartke na pracy klasowej, za mocno przyciska krede, za slabo przyciska krede, nie komentuje zadania, za duzo komentuje zadanie... ... Ot, takie po prostu nieskomplikowane i przewidywalne wymagania ;) A na koniec okrasza wszystko ndst i dopiero robi tryumfujacy usmiech. ale to chyba juz nie za Twojej obecnosci w szkole?

Nie wszystko, choc ten tryumfujacy usmiech i ndst to jej znak firmowy. Ale to:

Cytat:  
Nie znosi takze jak ktos stawia za duze litery, stawia za male litery, mowi za cicho, za wolno idzie do tablicy, nie komentuje zadania, za duzo komentuje zadanie.

caly czas bez zmian ;) Co do dlugich paznokci to najlepsza uczennica w klasie miala bardzo dlugie i nigdy sie nie przyczepila. A krede sama przyciskala tak mocno, ze zawsze sie lamala :D No i nie tylko nie mozna isc za wolno do tablicy, ale tez nie mozna sie ani chwili namyslac, bo zaraz uslyszysz "godzine bedzie myslal!". Ech... chyba bedzie mi jej brakowac ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/09/2006 11:11
chodzi ktos do WSH kierunek Bezpieczenstwo Publiczne na monte cassino?jaki poziom czy trzeba mocno zapierdalac aby zdawac itd??

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
BS
Kibic
Na forum od 7052 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 27/09/2006 14:41
poszedł ktoś do collegium balticum na politologie ? hihi

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7076 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 27/09/2006 17:25
a ja chodze do 1 gimnazjum do 22 (kolejówka) :P

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 27/09/2006 17:45

Freez napisał:  
chodzi ktos do WSH kierunek Bezpieczenstwo Publiczne na monte cassino?jaki poziom czy trzeba mocno zapierdalac aby zdawac itd??

zbytniego wysilku nie trzeba wkladac, tylko ze sklad grupy mozesz miec ciekawy - trepy z wojska, policjanci, zandarmy, straz miejska a nawet klawisze :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 27/09/2006 17:47

Jay-J napisał:  
Oj tak pani pielegniarka i jej gabinet zawsze pozostana w mojej pamieci :).

Pani Basia zawsze byla na swoim miejscu. choc rownie milo wspominam panie z biblioteki, szczegolnie pania Ewe. (nie mylic z pania z czytelni:D)
ps. juz niedlugo obchody 60 lecia szkoly. szczegoly na www.lo2.szczecin.pl

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Pszczoła
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 13:38
Obecnie studium hotelarskie na 3 maja, wcześniej super lajtowa szkoła czyli LO 7 :D

Świat jest pełen małych cudów. :)
JP
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 13:45

Pszczoła napisał:  
super lajtowa szkoła czyli LO 7 :D

Lepszej od 7 nie ma nigdzie :D

MW'03
Pit.
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 13:54

Hilek napisał:  

Pszczoła napisał:  

taa, może i lajtowa, ale pozniej ze studiami i jakimiś perspektywami to juz raczej tak lajtowo nie jest, jak sie ma tez lajt "w głowie"...;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Pszczoła
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 13:56

Hilek napisał:  

haha :D zgadzam się z Tobą w zupełności :P jeszcze jesteś czy byłeś uczniem tej jakże elitarnej szkoły :P ?

Pszczoła
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 14:11

Pit. napisał:  

Hilek napisał:  

Pszczoła napisał:  

taa, może i lajtowa, ale pozniej ze studiami i jakimiś perspektywami to juz raczej tak lajtowo nie jest, jak sie ma tez lajt "w głowie"...;)

Masz rację, ale na szczęście nie zawsze tak jest :)

kaktus
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 16:55

Pszczoła napisał:  

Pit. napisał:  

Hilek napisał:  

Pszczoła napisał:  

Masz rację, ale na szczęście nie zawsze tak jest :)

Ta i ty Pszcozla jestes tego przykladem prosze Cie prosze Cie ... :D

Pszczoła
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 18:01
Weź wyluzuj człowieku.

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 19:05

TaDeX napisał:  
Ja po pieciu latach w Technikum Łącznosci odpoczywam na AR:D :P (3 rok) :)

No gratuluję że udało ci się uciec już z ZSŁ :D:D:D ja aktualnie w 3 klasie jestem i mam nadzieje że w tym roku przesunę się do 4 :D:D:D:D a z nauczycieli to po latach napewno będę wspominał pana Mariana G. i Artura B. no i moją panią wychowawczynię :D:D:D

Babilon Team
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/09/2006 19:49
a najlepsza i tak jest Budowlanka na Unislawy !

Szlugi, wóda, gołe baby !
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 30/09/2006 15:44

U-96 napisał:  
a najlepsza i tak jest Budowlanka na Unislawy !

:D Ja jestem z Budowlanki na Unisławy :D II Technikum (Jest za mocno:P) a wcześniej byłem w "Kolejówce" (gim 22)

BNY
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 30/09/2006 15:58

Orło napisał:  
4 :D:D:D:D a z nauczycieli to po latach napewno będę wspominał pana Mariana G. i Artura B. no i moją panią wychowawczynię :D:D:D

Jesli chodzi o Pana Mariana to jest on niewątpliwą legena tej szkoly.
Ja jestem teraz w klasie maturalnej i ci co teraz przychodza do szkoly moga zalowac ze nie maja lekcji z tym czlowiekiem. Żywa Legenda ZSŁ. kiedyś szkołe powinni nazwac jego imieniem:P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763431822 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005