| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Żal mi Was Portowcy - 28/08/2003 12:45
Czytałem Wasze posty na temat NAPAŚCI CHOMIKA NA KIBICA, bo tak to trzeba nazwać. I po tej lekturze stwierdzam, że cześć kibiców powinna być na stadionie, część w pierdlu i kolejna zamknięta na Broniewskiego u czubków... Przy takich rozróbach na własnym stadionie ciężko bedzie o dobrego sponsora. Poważna firma nie umieści swego logo na stadionie, żeby była kojarzona z burdami...
Pozdrawiam spokojnych kiboli Pogoni!
Szybko wracajcie !!!!
|
nARKA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Żal mi Was Portowcy - 28/08/2003 15:45
Zgadzam sie w 100%. Ci ktorzy akceptuja takie wybryki ze wzgledu na tzw. "kibicoweskie" czy "stadionowe realia" zupelnie nie zdaja sobie sprawy jaka szkode wyrzadza sie w ten sposob nie tylko wlasnemu klubowi ale rowniez wizerunkowi calej polskiej pilki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Żal mi Was Portowcy - 29/08/2003 10:30
Jakie kurwa stadionowe realia ??!!
Za wieszanie barw dostac w tube. Stadionowe realia to bicie swoich ziomkow ??
Bic mozna kiboli z innych parafii albo walczyc z psiarnia.
To sa moim zdaniem stadionowe realia, ktore rzadza kibicowskim swiatkiem. A taka partyzantka kojarzy mi sie z "realiami ulicznymi".
KONCZYMY TEN TEMAT, BO I TAK NIE BEDZIE ZBLIZENIA POGLADOW.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Żal mi Was Portowcy - 29/08/2003 12:02
pinkfloyd ale dzisiaj twój Lech baty o 20:00 na Łazienkowskiej zbieże od Legii a Ja na Żylecie będe patrzył na waszą klęske!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Żal mi Was Portowcy - 29/08/2003 12:03
pinkfloyd ale dzisiaj twój Lech baty o 20:00 na Łazienkowskiej zbieże od Legii a Ja na Żylecie będe patrzył na waszą klęske!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|