| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:07
Zaczyan mnei powoli denerwowac i draznic sytuacja w ktorej pojawiaja sie jakies glupie osoby ni stad ni zowad na forum.Przyklad?? "ChomikopodbnymWonZeStadionu!!!" czy np"sssss" czy "AntyHanki": czy cos w tym stylu.Mysle ze kazdy rozumie o co mi chodzi.Powinno byc jakies rozpoznawanie po IP aby np osoba o nicku Iksinski nie mogla sobie zalozyc konta o nicku np Anty Jolka,aby pod tym nickiem bluzgac wszystko i wszystkich.Takei zachowanie jest proste i wkur****ce!!!Takie osoby tylko pierdola trzy po trzy i chca wzbudzic niepotrzebne sensacje na forum czy bezsensowne wymiany zdan.Mysle ze administratorzy powinni cos z tym zrobic albo powolac osobe ktora czyscila by forum z takich "rodzynkow".Co Wy na to i sami Panowie Administratorzy??
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:13
Małe sprostowanie Sanbal: nie było nikogo o nicku "AntyHanki", z tego co pamiętam to MKS_FAN podszył się pod nick "ANTYm@niac!" ale to tylko tak drogą sprostowania. Jednak pomysł popieram, bo także mnie ta sytuacja już mocno drażni. Człowiek wraca z wakacji, nie ma go miesiąc na forum, wraca i co zastaje - komplenty bajzel. Co chwilę zakłada się jakieś totalnie bezsensowne tematy, wpadają głupie i psujące atmosferę posty. Ja również uważam, że dobrze by było coś z tym zrobić, jednak jak wiadomo Pogoń On-Line nie ponosi odpowiedzialności za treść wpisywanych postów i ciężko będzie coś zrobić.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 26/08/2003 23:14
ja popieram Sanbala!! Jak ktos nie ma nic do powiedzenia i chce tylko bluzgac to nie w tym miejscu. Tylko ze takie bluzgi i zupelnie niepotrzebne wyzwiska leca tez czasami od stalych i znanych bywalcow tego forum. No ale jak ktos chce bluzgac to niech przynajmniej sie nie ukrywa pod jakimis smiesznymi nickami.
pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pajacą mówimy WON!!! - 27/08/2003 11:19
popieram, chcialbym wiedziec z kim dyskutuje a nie z jakims chomikocos tam, czy chlebdlakonia, choc pewnie to ta sama osoba tylko inne forum.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|